صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 63

موضوع: با پیشنهاد این سرور مجازی میخوایم اینجارو بترکونیم ! :-)

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

53 با پیشنهاد این سرور مجازی میخوایم اینجارو بترکونیم ! :-)

سلام. دوستان عزیز باید منتظر سرور جدید باشید . به هیچ عنوان سفارش جدید پذیرفته نمی شود ! 6 عدد سرور کاملا پر هستند . سرور جدید تا 48 ساعت آینده تحویل می شود و دوستانی که هارد بالا احتیاج دارند از طریق پیغام خصوصی در تماس باشند پیشنهاد های مناسبی دارم.

با پیغام خصوصی در تماس باشید
    ویرایش توسط ERfan.Taleghani : October 17th, 2012 در ساعت 12:59

2. تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید ostadomid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    132
    تشکر شده در
    104 پست

پیش فرض پاسخ : با پیشنهاد این سرور مجازی میخوایم اینجارو بترکونیم ! :-)

نقل قول نوشته اصلی توسط zerocpanel نمایش پست ها
    یا میره بیرون 10 دقیقه دیگه بیاد !!!!!!!!!!
    دقیقا بعد از تحویل سرویس همین جمله رو گفت. رفت 10 دقیقه دیگه بیاد که سیستم رو اکتیو کنه. جالبه که یک هفته هم طول کشید که اکتیو کنه. هرچند که تا حالا همچین اکتیویشنی من ندیدم. بنده خدا نمیدونست چطوری 2008 r2 رو اکتیو کنه. اما خوب نمیدونم جریان چیه که سرویس هاش کیفیت خوبی داره. احتمالا سرور خلوته و تا جایی که هزینه سرور + یکم سود در بیاد دیگه بیخیال شده و اینم شده نتیجه پشتیبانی. واقعا اگه پشتیبانی داشت من یکی که مشتری دائمش میشدم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    24 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ostadomid نمایش پست ها
    معلوم هست شما کجایی؟ من از روز جمعه تیکت دادم. هیچکس جوابگو نیست. این چه وضع پشتیبانیه آخه. یکنفری داری سرویس میفروشی؟ هر چقدر اخلاقت و سرورت خوب بود پشتیبانیت بده.
    نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
    سلام به من گفتن ایشون براتون اوکی کردم خودشون نبودن مشکل داشتن سروتون الان پینگ میشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط hadi-110 نمایش پست ها
    آقا این هارد نارو که قرار بود 600 باشه 400 زدی یه ماهم داره تموم میشه ده روزه تیکت زدم که 200تادیگه رو اد کن خبری ازت نیست؟
    هر وقت کنسول سرویس من رو دادند هارد شما رو هم اضافه میکنند. اصلا چیزی به اسم پشتیبانی وجود نداره. حالا یا درگیر درس و مشق هستند یا اینکه به قول خودشون پول سرورها در اومده و خوب حدس من اینه که دیگه نیازی به پاسخگویی به مشتری ندارند. از روز اولی که سرویس گرفتم گفتند کنسول میدند. اما هر زو با یه بهونه و قسم دادنی گفتند نشده اما حتما میدند. الانم دیگه اونقدری تا آخر سرویس نمونده. دوستانی که پشتیبانی براشون مهمه همینجا بگم که اگه هر چیزی داشته باشند پشتیبانی در حد صفره !!!

اصلا ابدا رو پشتیبانی این آقا حساب نکنید اگر دوست دارید تکست چت رو بدم خدمتتون این آقا صبح تا شب خوابه یا میره بیرون 10 دقیقه دیگه بیاد !!!!!!!!!!
    از نظره بنده وقتی پشتیبانی نباشه یه قرون ارزش نداره :|
    ولی ارض کردم هرکی پشتیبانی نیمیخواد میتونه از ایشون سرویس بگیره....

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

هر وقت کنسول سرویس من رو دادند هارد شما رو هم اضافه میکنند. اصلا چیزی به اسم پشتیبانی وجود نداره. حالا یا درگیر درس و مشق هستند یا اینکه به قول خودشون پول سرورها در اومده و خوب حدس من اینه که دیگه نیازی به پاسخگویی به مشتری ندارند. از روز اولی که سرویس گرفتم گفتند کنسول میدند. اما هر زو با یه بهونه و قسم دادنی گفتند نشده اما حتما میدند. الانم دیگه اونقدری تا آخر سرویس نمونده. دوستانی که پشتیبانی براشون مهمه همینجا بگم که اگه هر چیزی داشته باشند پشتیبانی در حد صفره !!!
    دقیقا بعد از تحویل سرویس همین جمله رو گفت. رفت 10 دقیقه دیگه بیاد که سیستم رو اکتیو کنه. جالبه که یک هفته هم طول کشید که اکتیو کنه. هرچند که تا حالا همچین اکتیویشنی من ندیدم. بنده خدا نمیدونست چطوری 2008 r2 رو اکتیو کنه. اما خوب نمیدونم جریان چیه که سرویس هاش کیفیت خوبی داره. احتمالا سرور خلوته و تا جایی که هزینه سرور + یکم سود در بیاد دیگه بیخیال شده و اینم شده نتیجه پشتیبانی. واقعا اگه پشتیبانی داشت من یکی که مشتری دائمش میشدم

دوستان هرکدوم روی سررو انگلستان پنل نداره بگن من بارشون اکتیو میکنم ایشون مشکل داشتن یا هرچیزیکه اوکی نکردن بی اطلاع هستم ولی از اونجایکه اطمینان دارن به بنده و مشخصات سروراصلی را به من دادن . ایپیتون بفرستید من پنل اوکی میکنم براتون تا خودشون بیان یا هرکدوم از سروهاشونکه اکتیو نشده ویندوزش ویندزو 2008 شمخصات بفرستن تا اوکی کنم بارشون
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

7. تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    24 پست

خالا من نمیخواستم اینو بگم این آقا حتی بلد نیست یه وی پی اس ویندوز 2003 رو وصل کنه یعنی کانفیگ کنه بر روی سرور لینوکس IBSng برای ارائه سرویس چیز پی ان !
    آخرشم متوصل میشه به یه بنده خدایی مثل دوست و همکاران خوبمون به فرض مثال آقای MagicVps !
    بازم خدا پدر ایشونو بیامورزه که این و از رو زمین با قاشق جم میکنه

9. تعداد تشکر ها از zerocpanel به دلیل پست مفید

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پنل سرور برای ostadomid ارسال شد انشالله مشکل شما هم با اقای طالقانی حل بشه وگرنه من این وسط کاره ا ی نیتسم و خواستم فقط مشکلتون حل بشه و کارتون را بیافته
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

شما جهت سرویس فندق شکن سرویس میخواستید ! من سرویس نمیدم و گفتم سرویس رو تحویل میدم و باقی کارها برای شماست ! 2 . شما قرار بود 45 هزار تومان پول بدید. گفتید واریز شده. حساب رو چک کردم و دیدم 20 هزار تومان واریز شده ! پس لطفا دروغ نگید به بنده . سوم اینکه هزینتون رو 2 روز بعد برگشت زدم و کلی تشکر کردید. پس جلوی دوستان نیاید بگید ال هست و بل هستش !

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

آقای امید خان. یک ماه بهتون حال دادم. سرویس فوق العاده هم دادم بهتون. تیکت هاتون رو هم خواستید عکس پیوست بذارم که هر 5 دقیقه جواب داده شده ! ضمنا. آخری رو هم اگر دیدید طول کشید چون بیمارستان بستری بودم ! نمیخوام تهدید کنم یا بگم ماه دیگه بهتون سرویس نمیدم ! چون به قول شما من گیر درسو مشق هستم و شایدم کودکستانی هستم ! ولی مخلص این مملکت ایرانی هستم که دستتو تا ته بکنی تو عسل تا کف پاتو قورت میدن ! بازم دم شما گرم !

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط zerocpanel نمایش پست ها

خالا من نمیخواستم اینو بگم این آقا حتی بلد نیست یه وی پی اس ویندوز 2003 رو وصل کنه یعنی کانفیگ کنه بر روی سرور لینوکس IBSng برای ارائه سرویس چیز پی ان !
    آخرشم متوصل میشه به یه بنده خدایی مثل دوست و همکاران خوبمون به فرض مثال آقای MagicVps !
    بازم خدا پدر ایشونو بیامورزه که این و از رو زمین با قاشق جم میکنه

آقای مجیک وی پی اس شما فامیل و آشنای صمیمی و همشهری گل بنده هستند ! پس دلیل نمیشه ایشون رو قاطی همکاراتون کنید ! فکر نکنم در خور ایشون باشه که با شما سرو کله بزنند !

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

دوست عزیز اکتیو کردن ویندوز باید شاخ داشته باشه ؟ من یک شاخ هم براش گذاشتم به خدا ! دیگه اکی هست ؟ الان اکتیوه ؟ ddd.jpg

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    65
    تشکر تشکر شده 
    1,037
    تشکر شده در
    686 پست

آقا عرفان عزیز تایید میشند من که دوسشون دارم

16. تعداد تشکر ها از habiballahafg به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)