صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63

موضوع: با پیشنهاد این سرور مجازی میخوایم اینجارو بترکونیم ! :-)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید ostadomid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    132
    تشکر شده در
    104 پست

پیش فرض پاسخ : با پیشنهاد این سرور مجازی میخوایم اینجارو بترکونیم ! :-)

نقل قول نوشته اصلی توسط zerocpanel نمایش پست ها
    یا میره بیرون 10 دقیقه دیگه بیاد !!!!!!!!!!
    دقیقا بعد از تحویل سرویس همین جمله رو گفت. رفت 10 دقیقه دیگه بیاد که سیستم رو اکتیو کنه. جالبه که یک هفته هم طول کشید که اکتیو کنه. هرچند که تا حالا همچین اکتیویشنی من ندیدم. بنده خدا نمیدونست چطوری 2008 r2 رو اکتیو کنه. اما خوب نمیدونم جریان چیه که سرویس هاش کیفیت خوبی داره. احتمالا سرور خلوته و تا جایی که هزینه سرور + یکم سود در بیاد دیگه بیخیال شده و اینم شده نتیجه پشتیبانی. واقعا اگه پشتیبانی داشت من یکی که مشتری دائمش میشدم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    24 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ostadomid نمایش پست ها
    دقیقا بعد از تحویل سرویس همین جمله رو گفت. رفت 10 دقیقه دیگه بیاد که سیستم رو اکتیو کنه. جالبه که یک هفته هم طول کشید که اکتیو کنه. هرچند که تا حالا همچین اکتیویشنی من ندیدم. بنده خدا نمیدونست چطوری 2008 r2 رو اکتیو کنه. اما خوب نمیدونم جریان چیه که سرویس هاش کیفیت خوبی داره. احتمالا سرور خلوته و تا جایی که هزینه سرور + یکم سود در بیاد دیگه بیخیال شده و اینم شده نتیجه پشتیبانی. واقعا اگه پشتیبانی داشت من یکی که مشتری دائمش میشدم
    خالا من نمیخواستم اینو بگم این آقا حتی بلد نیست یه وی پی اس ویندوز 2003 رو وصل کنه یعنی کانفیگ کنه بر روی سرور لینوکس IBSng برای ارائه سرویس چیز پی ان !
    آخرشم متوصل میشه به یه بنده خدایی مثل دوست و همکاران خوبمون به فرض مثال آقای MagicVps !
    بازم خدا پدر ایشونو بیامورزه که این و از رو زمین با قاشق جم میکنه

3. تعداد تشکر ها از zerocpanel به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

شما جهت سرویس فندق شکن سرویس میخواستید ! من سرویس نمیدم و گفتم سرویس رو تحویل میدم و باقی کارها برای شماست ! 2 . شما قرار بود 45 هزار تومان پول بدید. گفتید واریز شده. حساب رو چک کردم و دیدم 20 هزار تومان واریز شده ! پس لطفا دروغ نگید به بنده . سوم اینکه هزینتون رو 2 روز بعد برگشت زدم و کلی تشکر کردید. پس جلوی دوستان نیاید بگید ال هست و بل هستش !

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    24 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط erfan.taleghani نمایش پست ها
    شما جهت سرویس فندق شکن سرویس میخواستید ! من سرویس نمیدم و گفتم سرویس رو تحویل میدم و باقی کارها برای شماست ! 2 . شما قرار بود 45 هزار تومان پول بدید. گفتید واریز شده. حساب رو چک کردم و دیدم 20 هزار تومان واریز شده ! پس لطفا دروغ نگید به بنده . سوم اینکه هزینتون رو 2 روز بعد برگشت زدم و کلی تشکر کردید. پس جلوی دوستان نیاید بگید ال هست و بل هستش !
    1.قرار بود بله 45 بدم اما شما سرويس رو کامل به بنده تحويل ندادين 2.بعد 20 اول ريختم قرار شد پنل ريبوت فعال کنيد که 10 دقيقه شد 1 روز بعد شد 2 روز بعدم اينکه ويندوز رو به ibs نتونيستين وصل کنيد اين شد که گفتم هزينه رو برگشت بزنيد !!!!! پس لطفا دروغ نگيد به بنده ! سوم اينکه بعد اينکه عزينه رو بر گشت زدين دهن کثيفتونو باز کردين يه چندتا چرتو پرت گفتين بعد هم اکنور کردين !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    پس ال و بل بوده که گفتم اگر دوست دارين لاگ هاي چت رو اينجا بزارم که ملت بخونن !
    خدا نگهدار

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

1.قرار بود بله 45 بدم اما شما سرويس رو کامل به بنده تحويل ندادين 2.بعد 20 اول ريختم قرار شد پنل ريبوت فعال کنيد که 10 دقيقه شد 1 روز بعد شد 2 روز بعدم اينکه ويندوز رو به ibs نتونيستين وصل کنيد اين شد که گفتم هزينه رو برگشت بزنيد !!!!! پس لطفا دروغ نگيد به بنده ! سوم اينکه بعد اينکه عزينه رو بر گشت زدين دهن کثيفتونو باز کردين يه چندتا چرتو پرت گفتين بعد هم اکنور کردين !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    پس ال و بل بوده که گفتم اگر دوست دارين لاگ هاي چت رو اينجا بزارم که ملت بخونن !
    خدا نگهدار
    حیف اسم آدم ! دوستان متن کامل پت با یک آدم خالی بند اینجا قرار داده شده. هر کسی دوست داشت بخونه ! لینک : http://up.persianv.com/images/xln42blhcyvqcqe1tf7i.docx

همه واسه وا وب هاستینگ باز شدن ! الله اکبر

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

خالا من نمیخواستم اینو بگم این آقا حتی بلد نیست یه وی پی اس ویندوز 2003 رو وصل کنه یعنی کانفیگ کنه بر روی سرور لینوکس IBSng برای ارائه سرویس چیز پی ان !
    آخرشم متوصل میشه به یه بنده خدایی مثل دوست و همکاران خوبمون به فرض مثال آقای MagicVps !
    بازم خدا پدر ایشونو بیامورزه که این و از رو زمین با قاشق جم میکنه

آقای مجیک وی پی اس شما فامیل و آشنای صمیمی و همشهری گل بنده هستند ! پس دلیل نمیشه ایشون رو قاطی همکاراتون کنید ! فکر نکنم در خور ایشون باشه که با شما سرو کله بزنند !

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

آقای امید خان. یک ماه بهتون حال دادم. سرویس فوق العاده هم دادم بهتون. تیکت هاتون رو هم خواستید عکس پیوست بذارم که هر 5 دقیقه جواب داده شده ! ضمنا. آخری رو هم اگر دیدید طول کشید چون بیمارستان بستری بودم ! نمیخوام تهدید کنم یا بگم ماه دیگه بهتون سرویس نمیدم ! چون به قول شما من گیر درسو مشق هستم و شایدم کودکستانی هستم ! ولی مخلص این مملکت ایرانی هستم که دستتو تا ته بکنی تو عسل تا کف پاتو قورت میدن ! بازم دم شما گرم !

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

دوست عزیز اکتیو کردن ویندوز باید شاخ داشته باشه ؟ من یک شاخ هم براش گذاشتم به خدا ! دیگه اکی هست ؟ الان اکتیوه ؟ ddd.jpg

عضو جدید ostadomid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    132
    تشکر شده در
    104 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ERfan.Taleghani نمایش پست ها
    دوست عزیز اکتیو کردن ویندوز باید شاخ داشته باشه ؟ من یک شاخ هم براش گذاشتم به خدا ! دیگه اکی هست ؟ الان اکتیوه ؟
    نه قربان شاخ و دم نداره فقط نمیدونم چرا تو این عکسی که من الان از سرویسم گرفتم و اینجا میذارم برای من مدل با عکسی که شما میذاری فرق داره.

Activated.jpg

من گفتم سرویساتون با کیفیت و خوبه حتی یک دلیل هم براش گفتم که نظر شخصی خودم هست. اما پشتیبانی کلا خرابه. الانم اومدم از تیکت ها عکس بذارم که دیدم یه سری رو زحمت کشیدید خذف کردید.

اتفاقا دم شما گرم.

منت هم سر مشتری نذار دوست من. همه جا گفتم اخلاقت خوبه ، سرورت سرعت شبکه و به خصوص هاردش خوبه اما داری کار رو یکنفری شایدم نهایتا دو نفری اداره میکنی که این تعداد آدم برای پشتیبانی کمه.
    هم باید بد کارت رو گفت هم خوبشه. توقع نداشته باش بخاطر خوبیهای سرویست چشمم رو روی پشتیبانی ضعیف ببندم. درس و مشق هم عزیز جان کنایه از اینه که یا دانشجویی یا دانش آموز که هیچ کدومم توهین نیست. فقط نشون میده که اولویت اول وقتت چیزی بجز سرورهای شماست و حالا هم که تیم پشتیبانی ات (اگه تیم باشه) کم تعداده حساب کار ما مشخصه.
    اصلا همه اینها به کنار، از قبل خرید نگفتم من بدون کنسول نمیگیرم؟ گفتی ارائه میدی! پس چرا تازه دیشب این جناب مجیک وی پی اس برام فعال کرده؟ یعنی 3 هفته مشکل معده داشتید؟ 3هفته پورت ها بسته بود؟ یعنی فقط خودتون باید باشید تا یکی جواب تیکت بده؟ قبول کنید که اهمال کردید.

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نه قربان شاخ و دم نداره فقط نمیدونم چرا تو این عکسی که من الان از سرویسم گرفتم و اینجا میذارم برای من مدل با عکسی که شما میذاری فرق داره.

Activated.jpg

من گفتم سرویساتون با کیفیت و خوبه حتی یک دلیل هم براش گفتم که نظر شخصی خودم هست. اما پشتیبانی کلا خرابه. الانم اومدم از تیکت ها عکس بذارم که دیدم یه سری رو زحمت کشیدید خذف کردید.

اتفاقا دم شما گرم.

منت هم سر مشتری نذار دوست من. همه جا گفتم اخلاقت خوبه ، سرورت سرعت شبکه و به خصوص هاردش خوبه اما داری کار رو یکنفری شایدم نهایتا دو نفری اداره میکنی که این تعداد آدم برای پشتیبانی کمه.
    هم باید بد کارت رو گفت هم خوبشه. توقع نداشته باش بخاطر خوبیهای سرویست چشمم رو روی پشتیبانی ضعیف ببندم. درس و مشق هم عزیز جان کنایه از اینه که یا دانشجویی یا دانش آموز که هیچ کدومم توهین نیست. فقط نشون میده که اولویت اول وقتت چیزی بجز سرورهای شماست و حالا هم که تیم پشتیبانی ات (اگه تیم باشه) کم تعداده حساب کار ما مشخصه.
    اصلا همه اینها به کنار، از قبل خرید نگفتم من بدون کنسول نمیگیرم؟ گفتی ارائه میدی! پس چرا تازه دیشب این جناب مجیک وی پی اس برام فعال کرده؟ یعنی 3 هفته مشکل معده داشتید؟ 3هفته پورت ها بسته بود؟ یعنی فقط خودتون باید باشید تا یکی جواب تیکت بده؟ قبول کنید که اهمال کردید.
    عزیز این موارد بصوتر دوستانه باهممیتوندی حل کنید الان شما یه جیزیبگیداوناقا همیه چیزی بگه کارتون پیش نمیره مشخصاتون لوگین بفرستید تا ویندوزتون من براتون اوکی میکنم حالا به هر دلیل عقب افتاده یا هرچی بود دوطرف کوتاه بییاد

مشخصات بفرستید من بارتون اکتیومیکنم که این مشکلتونهم حل بشه
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)