صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 , از مجموع 26

موضوع: درخواست نمایندگی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم هاست 97 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    181
    تشکر تشکر شده 
    1,879
    تشکر شده در
    813 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست نمایندگی

نقل قول نوشته اصلی توسط میزبان وب نمایش پست ها
    خوب ببینید. منظور من از اسکریپت آپلود سنتر و... برا سایتهای شخصی ویا برا سایتهایی هست که تازه راه اندازی شدن. مسلما اگه به سرور فشار بیاره باید منتقل بشه ویا از سرور مجازی یا اختصاصی استفاده کنه
    اینجوری به قضیه نگاه کنید:

شما سرویس دهنده هستید و x از شما نمایندگی میگیره, شما یک سایت پر مصرف از همین دسته را میبندی. خب الان نماینده میگه چرا ساسپند کردی و شما دلیل و مدرک بیار که پر مصرف بوده است و نماینده دردسر و اعصاب خوردی براتون ایجاد میکنه و در این سایت هم براتون تاپیک انتقادی میزنه و کاربر اون هم برای اون نماینده!

ارزشش رو داره؟
    هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
    ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
    تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    99
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط هاست 97 نمایش پست ها
    اینجوری به قضیه نگاه کنید:

شما سرویس دهنده هستید و x از شما نمایندگی میگیره, شما یک سایت پر مصرف از همین دسته را میبندی. خب الان نماینده میگه چرا ساسپند کردی و شما دلیل و مدرک بیار که پر مصرف بوده است و نماینده دردسر و اعصاب خوردی براتون ایجاد میکنه و در این سایت هم براتون تاپیک انتقادی میزنه و کاربر اون هم برای اون نماینده!

ارزشش رو داره؟
    حرف شما درست. خوب همه نوع مشتری وجود داره.
    ما قبلا سایتی داشتیم که میزبانیش رو میکردیم. بعد از چندماه از منابع زیاد استفاده کرد و توسط میزبان اصلی بسته شد. مشتری بهم تیکت زد و گفت چرا بستید. منم به میزبان اصلی گفتم و اونا گفتن که از منابع زیاد استفاده میکنه و باید منتقل بشه یا از سرور مجازی استفاده کنه. گفتم من بهش میگم شما سایت رو باز کنید. سایت رو باز کردن و به مشتری گفتم و ایشون هم منتقل کردن.بدون هیچ دردسری. اما همینطور که شما میگید. کسایی هستند که مدرک و... میخوان و باعث دردسر هستند. اما اینجور مشتری تو همه جا هست.
    درهر حال اگه سرویسی با شرایطی که گفتم باشه استفاده میکنم. اگه نباشه باید از سرور مجازی استفاده کنم.
    حالا ببینیم چی میشه. همچنین میزبان فعلی خوبه دلیل انتقال هم آپتایم هست. سرور قطعی زیاد داره و میزبان اصلی با اینکه شرکتی هست رسیدگی نمیکنه

عضو انجمن fasterhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    132
    تشکر تشکر شده 
    134
    تشکر شده در
    117 پست

دوست عزیز من می تونم بهتون هاست با کیفیت برای چت روم های et-chat بدم اما زیر بار آپلودسنتر و بازی آنلاین نمیرم چون واقعا سرور شلوغ میشه و بهش فشار میاد بابت هرچت رومم پول میگیریم بسته به تعداد کاربراش مختلفه اما می تونم باهاتون دونه ای کار کنم چون حقیقت اینه که فضایی که یه چت روم اشغال میکنه خیلی باشه 200 مگابایته مهم فشاریه که به سرور میاد منم قول میدم که کیفیت پایین نیاد اما اگه تضمین کیفیت می خواید خب باید پولشم بپردازید الان لایسنس سی پنل حدود 80 هزار تومانه وقتی لایسنس به تنهایی 80 تومانه توقع نداشته باشید به شما با مثلا 20 یا 30 هزارتومان تضمین کیفیت بدیم شما هم کمه کم بابت هر چت روم ماهی 30 هزار تومان میگیرید یا بابت هاستی که میدید به یه سایت اما چجوری توقع دارید ما توی این شرایط با این چیزایی که میگید بهتون تضمین بدیم؟ شما پولتونو بگید چقدره من در همون حد پولتون تعداد سایتایی که میشه پشتیبانی کردو بهتون میگم با تضمین کیفیت

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    184
    تشکر تشکر شده 
    1,165
    تشکر شده در
    894 پست

درود
    از سرور های پر قدرت با 24 گیگ رم در خدمتتون هستیم
    در ضمن ما یه سری محدودیتی داریم د سرویس هامون شما ملزم به رعایت اون ها هستین که تو بخش قوانین سایت میتونین مطالعه کنین .
    من فکر نمیکنم کسی روی هاست اشتراکی هاست دانلود بده چون واقعا نشدنی هست که شما میخواین آپلود سنتر استفاده کنین

نمایندگی هاست لینوکس PHP5.3-کاکو هاست - هاست | دامین | سرور مجازی | نمایندگی

شما اگر قصد چنین کاری دارین باید سرور مجازی بگیرین .

عضو انجمن fasterhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    132
    تشکر تشکر شده 
    134
    تشکر شده در
    117 پست

نمیدونم چرا توی سایتایه خارجی دارن مستر ریسلر میدن 20 دلار همه فکر میکنن ما هم مستر گرفتیم هیچ کسی حقیقتو قبول نمیکنه فکر میکنن با یه سرور میشه هرچقدر بخوان سایت پشتیبانی کنن

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)