شما بدون شک نیاز به سرورهای اختصاصی دارید که اوضاع و احوال این روزهای تمام سرورها پریشان است..
شما بدون شک نیاز به سرورهای اختصاصی دارید که اوضاع و احوال این روزهای تمام سرورها پریشان است..
+ فارسی پکــــــــ|فتوگالری جامع و بسته بندی های اختصاصی والپیپر به همراه کاور مجزا
+ فارسی پکــــــــ|ارائه ی اختصاصی موزیک ویدئوهای روسی ، امریکایی و بلغاری با برترین کیفیت
+ فارسی پکــــــــ|انجمن مهندسی ایران | جامعه مهندسان ایرانی | فارسی پک روی فیس بوک
+ فارسی پکــــــــ|کیفیت را با ما تجربه کنید | farsipack [Gmail] com | info.farsipack [Yahoo] com | tell : 0937 621 8228
+ فارسی پکــــــــ|f a r s i p a c k [dot] org
+ فارسی پکــــــــ|فتوگالری جامع و بسته بندی های اختصاصی والپیپر به همراه کاور مجزا
+ فارسی پکــــــــ|ارائه ی اختصاصی موزیک ویدئوهای روسی ، امریکایی و بلغاری با برترین کیفیت
+ فارسی پکــــــــ|انجمن مهندسی ایران | جامعه مهندسان ایرانی | فارسی پک روی فیس بوک
+ فارسی پکــــــــ|کیفیت را با ما تجربه کنید | farsipack [Gmail] com | info.farsipack [Yahoo] com | tell : 0937 621 8228
+ فارسی پکــــــــ|f a r s i p a c k [dot] org
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
اشتباه اول شما این بود که از شاتل هاست خریداری کردید حالا مشکلی نداره از ی هاستینگ دیگه که به نظره خودتون معتبر هست خرید کنید باد بهش بگید میخام سایت را انتقال بدم و از طریق ftp برای شما انتقال را به صورت رایگان انجام میدن
حاشیه ظاهرا جذاب تر از اصل مطلب هست
========================
بنده مدتی روی شاتل هاست بودم
شروع کار بنده با شاتل هاست بود که بعد یک ماه گیر دادن و گفتن باید به سرورهای پربازدید ما منتقل بشین درصورتی که من در عرض 1 ماه فقط 6 گیگ پهنای باندشونو مصرف کرده بودم
بعد که به هاست پر بازدید منتقل شدم گفتن مصرف شما زیاد هست و ما نمیتونیم پشتیبانی کنیم
سایتی که 2 ماه راه افتاده بود و مصرف پهنا باند ماهیانش به 10 گیگ هم نمیرسید
البته ساسپند کردن کار همیشگی
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
به نظر من باید از سرور مجازی و اگر باز هم نکشید از سرور اختصاصی استفاده کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)