صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 42

موضوع: واسطه های اجاره سرور چقدر سود می برند؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن dude آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    115 پست

پیش فرض پاسخ : واسطه های اجاره سرور چقدر سود می برند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باسلام
    این سوالهایی که شما میکنید فکر میکنم سوالهایی میباشد که هر شخص و شرکتی نباید به آنها پاسخ دهد. شما میخواهید سرویس تهیه کنید. این سرویس را فرد x میدهد 100دلار و فرد y مشابه این سرویس را میدهد 120دلار. فرداx شخص میباشد و بدون مستلزمات مورد نیاز یک شرکت خدمات دهند و فرد y یک شرکت میباشد.

اینکه هر شرکتی چند درصد یا دلار یا یورو یا پوند میگیرید به شما ارتباطی ندارد! شما به عنوان خریدار تحقیق میکنید(تحقیق نه این سوالاتی که شما یکی درمیان از دوستان میپرسید!!) و وقتی به جمع بندی نهایی پیش خود رسیدید خرید خود را انجام میدهید!

موفق باشید
    عزیز هیچ کس مجبور نیست که به سوالات من به طور مشخص جواب دهد. اما به عنوان یک مصرف کننده حق دارم چنین سوالاتی را بپرسم گیرم که شاید شما به عنوان فروشنده دوست ندارید جواب دهید. سوالاتی که از لحاظ اقتصادی تعیین می کنند چقدر باید پول بدهم و بنابراین دقیقا به من مربوط هستند.

فرض کنید به عنوان یک مصرف کننده سرور می خواهید از بین 50 تا ریسلر دیتاسنتر مورد علاقه تان، یکی را انتخاب کنید تا سرور 100 دلاری مورد علاقه تان را بخرید. در این حالت اگر ندانید که باید انتظار چه مقدار پرداخت اضافه بر سازمان را داشته باشید به راحتی ممکن است اغوا شوید که گیریم پرداخت معادل ۲۰۰ دلار برای خرید سروری که سرویس دهنده خارجی در اصل ۱۰۰ دلار عرضه می کند عادی است. اما اگر از متوسط آگاه باشید دچار چنین تصوری نمی شوید و ضرر نمی کنید. به همین سادگی

البته شما هم به عنوان فروشنده مجبور نیستید جواب دهید. من سوال را برای کسانی مطرح کردم که علاقه ای برای جواب دادن دارند

2. تعداد تشکر ها ازdude به دلیل پست مفید

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dude نمایش پست ها
    عزیز هیچ کس مجبور نیست که به سوالات من به طور مشخص جواب دهد. اما به عنوان یک مصرف کننده حق دارم چنین سوالاتی را بپرسم گیرم که شاید شما به عنوان فروشنده دوست ندارید جواب دهید. سوالاتی که از لحاظ اقتصادی تعیین می کنند چقدر باید پول بدهم و بنابراین دقیقا به من مربوط هستند.

فرض کنید به عنوان یک مصرف کننده سرور می خواهید از بین 50 تا ریسلر دیتاسنتر مورد علاقه تان، یکی را انتخاب کنید تا سرور 100 دلاری مورد علاقه تان را بخرید. در این حالت اگر ندانید که باید انتظار چه مقدار پرداخت اضافه بر سازمان را داشته باشید به راحتی ممکن است اغوا شوید که گیریم پرداخت معادل ۲۰۰ دلار برای خرید سروری که سرویس دهنده خارجی در اصل ۱۰۰ دلار عرضه می کند عادی است. اما اگر از متوسط آگاه باشید دچار چنین تصوری نمی شوید و ضرر نمی کنید. به همین سادگی

البته شما هم به عنوان فروشنده مجبور نیستید جواب دهید. من سوال را برای کسانی مطرح کردم که علاقه ای برای جواب دادن دارند
    باسلام
    به صورت مشخص و غیر مشخص فکر نمیکنم داشته باشد! شما به عنوان مصرف کننده حق دارید خودتان مثل پست دوم همین تاپیک چند قیمت از چند فروشنده را بگیرید! آنها را باهم مقایسه کنید و در آخر هرکدام که با بودجه شما سازگار بود آن را تهیه کنید! بهترین راه برای اینکه بدانید انتظار چه مقدار پرداخت را باید داشته باشید این میباشد که به خود دیتاسنتر مراجعه کنید! قیمت End user را از دیتاسنتر بگیرید و با قیمت کسانی که از این دیتاسنتر سرویس میدهند مقایسه کنید! خود به خود پیدا میکنید از کدامین یک تهییه کنید!
    در مورد جواب دادن هم فکر نمیکنم هیچ شخص یا شرکتی بیاد اطلاعات به "محرمانه" تجارت خودش رو به همین سادگی به شما بدهد! یا شما خیلی خودتون رو زرنگ فرض کردید یا افراد را خیلی ساده!

درضمن من به عنوان مدیر اینجا حضور دارم نه فروشنده!

موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

4. تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید

عضو انجمن dude آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    115 پست

باسلام
    به صورت مشخص و غیر مشخص فکر نمیکنم داشته باشد! شما به عنوان مصرف کننده حق دارید خودتان مثل پست دوم همین تاپیک چند قیمت از چند فروشنده را بگیرید! آنها را باهم مقایسه کنید و در آخر هرکدام که با بودجه شما سازگار بود آن را تهیه کنید! بهترین راه برای اینکه بدانید انتظار چه مقدار پرداخت را باید داشته باشید این میباشد که به خود دیتاسنتر مراجعه کنید! قیمت End user را از دیتاسنتر بگیرید و با قیمت کسانی که از این دیتاسنتر سرویس میدهند مقایسه کنید! خود به خود پیدا میکنید از کدامین یک تهییه کنید!
    در مورد جواب دادن هم فکر نمیکنم هیچ شخص یا شرکتی بیاد اطلاعات به "محرمانه" تجارت خودش رو به همین سادگی به شما بدهد! یا شما خیلی خودتون رو زرنگ فرض کردید یا افراد را خیلی ساده!

درضمن من به عنوان مدیر اینجا حضور دارم نه فروشنده!

موفق باشید
    عزیز من فکر نمی کنم اینجا درباره مسائل «محرمانه» سوالی کرده باشم. قیمت سرور در دیتاسنتر و قیمت همان سرور در ریسلر ایرانی هر دو روی سایت هایشان درج شده. پس چه چیزی محرمانه است؟ چه بسا کسانی که کارمزد نسبتا کم تری می گیرند خوشحال باشند که بیایند و این مطلب را با صدای بلند اعلام کنند. و کسانی که کارمزد بیشتری می گیرند بیایند و دلایل شان را بگویند.

هدف این تاپیک در یک جمله این است که با کمک فروشندگانی که مایل به مشارکت هستند به یک ایده روشن تر درباره مقدار متوسط تفاضل این دو مبلغ (هر دو عمومی) برسیم.

نمی خواهم از خودم تعریف بیجا کنم اما باید بگویم که من عضو گورو WHT.com هم هستم و می دانم طرح چنین سوالی آنجا کاملا اوکی است چون مصرف کننده حق دارد با طرح سوال درباره اطلاعاتی که در حوزه عمومی هستند دیدگاه روشنی از سازوکار صنعت هاستنیگ داشته باشد. البته مثل هر بیزنس دیگر قابل درک است که در صنعت هاستینگ هم خیلی ها از شفافیت خوشحال نمی شوند چون سودشان در ناآگاه ماندن مصرف کننده است. امیدوارم مدیران این انجمن از آن دسته نباشند.

در هر صورت اگر به عنوان مدیر ارشد انجمن فکر می کنید که سوالات مطرح شده در این تاپیک خلاف قوانین فروم است لطفا به جای اظهارات غیرحرفه ای مثل «به شما ارتباطی ندارد»‌و «شما خیلی خودتونو زرنگ فرض کردید» به طور مشخص تصریح کنید که من از کدام قوانین این انجمن تخلف کرده ام. این طور من هم تکلیف خودم را بهتر می دانم. فکر می کنم ما ایرانی ها بیش از همه باید این بند منشور پایتون را آویزه گوش قرار دهیم که:

Explicit is better than implicit

6. تعداد تشکر ها ازdude به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    45
    تشکر شده در
    40 پست

اینکه هر شرکتی چند درصد یا دلار یا یورو یا پوند میگیرید به شما ارتباطی ندارد! شما به عنوان خریدار تحقیق میکنید(تحقیق نه این سوالاتی که شما یکی درمیان از دوستان میپرسید!!) و وقتی به جمع بندی نهایی پیش خود رسیدید خرید خود را انجام میدهید!

موفق باشید
    درسته نه به ایشون و نه به شخص دیگری ربط نداره به رئیس صنف ربط داره که متاسفانه تو ایران این صنف پدر و پدر ندارد و هر شخصی رئیس خودش هست.

عضو انجمن poriya_hashie آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    377
    تشکر تشکر شده 
    591
    تشکر شده در
    456 پست

من نه هاستینگ دارم نه سرور اختصاصی اما از این پست خوشم اومد و تمام پست هارو خوندم توی ایران که هیچ گروهی برای اینکار گذاشته نشده
    نه صنف نه هیچی پس فکر نمیکنم این پست مشکلی داشته باشه
    چطور پست هایی رو میبینیم که شخص اومده با یک پست به تیتر تحریک کننده گذاشته دلیل ارزون فروشی بعضی هاستینگ ها مشخص شد رفتم داخل تاپیک میبینم نوشته بله سرویس دهنده منابع اختصاصی نمیده
    خوب الان این خیلی چیز خارج از ذهنی بوده؟ یعنی امکان نداره کسی که داره سرویسشو گرون میده شیطنت هایی هم داشته باشه؟
    بیشتر کسیانی که دارن سرویس میدن از مجازی سازی استفاده میکنند که این امکان رو داره
    که این پست ها باعث میشه همه قیمت ها رو بالا ببرند حتی اون هایی که اختصاصی نمیدن

حالا این دوست عزیز اومده سوالی پرسیده که خارج از ذهن نیست و حرف این شخص کاملا راست هست و من خیلی خوشم اومد

کسی که دوست داشته باشه جواب میده کسی هم نداشته باشه جواب نمیده
    چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.

9. تعداد تشکر ها از poriya_hashie به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    719
    تشکر تشکر شده 
    334
    تشکر شده در
    192 پست

درود

کلا تو این انجمن تعداد کمی از تاپیکهارو دنبال کردم که این تاپیک یکی از اوناست

ایشون حرف درستی میزنه مشتری حق داره تمام این چیزارو بدونه!

به dude عزیز درود میفرستم

11. تعداد تشکر ها از afshinh به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    45
    تشکر شده در
    40 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinh نمایش پست ها
    درود

کلا تو این انجمن تعداد کمی از تاپیکهارو دنبال کردم که این تاپیک یکی از اوناست

ایشون حرف درستی میزنه مشتری حق داره تمام این چیزارو بدونه!

به dude عزیز درود میفرستم
    شما تو هر صنفی برید بگیردید فروشنده هیچ وقت نمیاد درصد سودش رو بگه از بقالی بگیر تا فروش سخت افزار و نرم افزار .
    cd های امپراطور یک زمان پخش میشد 500 تومان برای فروشنده پشت حلد میزد 2500 تومان به نظرتون فروشنده میاد به شما بگه جنس رو چند خریده ؟ بگذار خلاصت کنم تو ایران از 10 درصد تا 100 درصد روی احناس و خدمات مختلف میشه سود گرفت البته قانونیش رو کاری ندارم ولی میری میبنی یه بوتیک داره 100 درصد سود میگیره
    شرمنده بحث رو کمی منحرف کردم ولی واقعیت همینه.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    740
    تشکر شده در
    550 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dude نمایش پست ها
    خیلی از فروشنده های سرور کارشون اینه که سرور رو از ovh یا هتزنر بگیرند و به مصرف کننده داخلی ارائه دهند. حالا سوال اینجاست که این شرکت های واسطه روی هر سرور چقدر سود می برند؟‌ مثلا اگر اجاره ماهانه سروری در هتزنر 100 یورو باشه (با احتساب مالیات) این رو شرکت های ایرانی عموما چند یورو به مشتری می فروشند (به قیمت روز ارز)؟ و به نظر شما چقدر باید بفروشند؟

توجه: هدف از این تاپیک بررسی بازار ریسلری سرور و کمک به رعایت حقوق مصرف کننده است تا ندانسته مورد اجحاف واسطه ها واقع نشوند.

ببینید اولا هیچ کس در هیچ شغل و حرفه ای دوست نداره بگه چه قدر پولدر میاره

اما به نظر من کسانی که این کار را انجام میدهند واسطه نیستند !!! دارند کار میکنند چون :

این افراد با ریسک یک سرور میخرند مثلا به پول خودمون 300-400 پول میدند .

تازه میاند برای ما سیستم عامل نصب میکنند. و کار های کانفیگ را انجام میدهند

در این کار پشتیبانی حرف اول را میزنه و کار سختیه واقعا . چون هر کسی نمیتونه کارش را درست انجام بده. و میبینید که خیلی هاشون یک نفر را برای پاسخ تیکت استخدام میکنند.

مشکلاتی مثل افزایش نرخ ارز و تحریم هم وجود داره.

این افراد در صورتی واسطه هستند که بیاند یک سرور کانفیگ شده آماده را از دیتاسنتر بگیرند و همون جوری به مابدند در صورتی که اینجوری نیست مثلا قیمت vps های خارجی را ببینید . اگر بخواید مستقیم بخرید گرون تر در میاد براتون!

عضو انجمن dude آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    115 پست

دوستان این تاپیک در صفحه اخیر با ابراز عقیده های شخصی و جبهه گیری های نامربوط از موضوع اصلی اش منحرف شده . برای جلوگیری از انحراف بیشتر تاپیک و برگشتن به ریل موضوع ترجیح می دهم جواب ابراز عقیده های نامربوط رو ندهم و فقط امیدوارم باشم از این به بعد کسانی که جواب مشخصی برای سوالات پست اول را دارند در این تاپیک شرکت کنند. برای یادآوری سوالات اصلی را تکرار می کنم:

خیلی از فروشنده های سرور کارشون اینه که سرور رو از ovh یا هتزنر بگیرند و به مصرف کننده داخلی ارائه دهند. حالا سوال اینجاست که این شرکت های واسطه روی هر سرور چقدر سود می برند؟‌ مثلا اگر اجاره ماهانه سروری در هتزنر 100 یورو باشه (با احتساب مالیات) این رو شرکت های ایرانی عموما چند یورو به مشتری می فروشند (به قیمت روز ارز)؟ و به نظر شما چقدر باید بفروشند؟
    لطف کنید فقط به این سوالات جواب دهید.

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

اینو کاملا با شما مخالفم دوست عزیز. در تجارت جدید قیمت بالاتر به معنی سرویس بهتر نیست بلکه فقط یکی از پارامتر های فروش هست. به طور خلاصه به شما اشاره می‌کنم که در اولین جلسه‌ی کلاس MBA مقدماتی به شما عرض می‌کنند که برای یک تجارت خوب، ۴ چیز مهم هست: 4P

Marketing mix - Wikipedia, the free encyclopedia

که قیمت فقط یکی از پارامتر ها هست!
    باسلام
    در این تاپیک درباره پارامتر قیمت صبحت و بحث شده است! پس قاعدتا جوابی که به ایشان داده میشود مطابق این تاپیک میباشد. و این رو هم متذکر میشوم که قیمت بالا همیشه سرویس خوب را به ارمغان نمی آورد!

به نظر من این مورد از شما که مدیر این فروم و همچنین از شرکای یک شرکت تجاری کمی مطرح هستید این جمله بعید بود. ایشون حرف غیر منطقی یا ناصحیح نزدند. آیا ما در جایگاهی هستیم که قضاوت کنیم چه سوالی به چه شخصی مربوط هست؟ هر کس می‌تونه در مورد هر مسئله ای تحقیق کنه و فروم هم بنا به تعریف جایی برای صحبت افراد هست.
    جواب ایشون با انواع مثالها داده شده ولی در مورد اینکه درجای گاهیی هستیم باید بگویم که شما بهتر میباشد که جمله من رو دوباره با دقت بخونید! "فروم هم بنا به تعریف جایی برای صحبت افراد هست."(طبق گفته خودتان) و بنده هم گفتم که از نظر شخصی بنده این جوابها به ایشون ارتباطی ندارد!

دوستان این تاپیک در صفحه اخیر با ابراز عقیده های شخصی و جبهه گیری های نامربوط از موضوع اصلی اش منحرف شده . برای جلوگیری از انحراف بیشتر تاپیک و برگشتن به ریل موضوع ترجیح می دهم جواب ابراز عقیده های نامربوط رو ندهم و فقط امیدوارم باشم از این به بعد کسانی که جواب مشخصی برای سوالات پست اول را دارند در این تاپیک شرکت کنند. برای یادآوری سوالات اصلی را تکرار می کنم:
    دوست عزیز باید ابراز عقیده غیره شخصی بکنیم؟! هر شخصی یک نظری دارد! نظر بنده همانی بود که به شما گفتم ظاهرا به شما بَر خورده است! و به قول دوست عزیزی که قبل شما پست دادند " فروم هم بنا به تعریف جایی برای صحبت افراد هست." و هرشخصی در چهارچوب تاپیک میتواند شرکت بکند و نظر خود را بیان کند! شما به سوالهای بنده درصورت تمایل جواب بدید در صورتی هم که مایل نیستید جوابی ندید...
    موفق باشید
    ویرایش توسط s.w.a.t : September 1st, 2012 در ساعت 02:49
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)