-
August 18th, 2012, 16:48
عضو دائم
پاسخ : مشکل بزرگ پرداخت انلاین پارسیان

نوشته اصلی توسط
asrhosting
سلام .
از شما رو آدرس pec24.com بود یا pecco24.com ؟
الان از ما ر و جدیده هست ولی بازم مشکل داره !!!
الآن روی این هست
و من زنگ زدم گفتن شما الآن وصل شدین فقط تا 12 شب طول میکشه چون من آی پی رو تغییر دادم
$parsian['parsian'] = "https://www.pecco24.com:27635/pecpaymentgateway/eshopservice.asmx?wsdl";
$parsian['parsianget'] = "https://www.pecco24.com:27635/pecpaymentgateway/";
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
August 18th, 2012 16:48
# ADS
-
August 21st, 2012, 14:10
سلام من قبل از تعطیلات زنگ زدم بعد از کلی پاس کاری آخرسر گفتند به خاطر ssl هست و مشکل مخابرات!! گفت هاستهای داخلی مشکلی ندارند در حالیکه من روی pecco24.com هستم و این هم مشکل پیدا کرده دیگه
کلا سایتها خوابیده و تمام مشتریها پریدند
جالبه پشتیبانی میگه این نه مشکل شما هست نه مشکل ما به خاطر امنیت هست و دولت داره کاری میکنه هاستها بیان داخل ایران کم کم !!
ما که قید پارسیان رو زدیم کلا و میریم روی ملت . ملت هر مشکلی داشته باشه اما به درگاه وصل میشه و دیگه این مسخره بازیهای هاست خارج و داخل رو نداره
ویرایش توسط mashiat : August 21st, 2012 در ساعت 14:13
-
-
August 21st, 2012, 14:54

نوشته اصلی توسط
mashiat
سلام من قبل از تعطیلات زنگ زدم بعد از کلی پاس کاری آخرسر گفتند به خاطر ssl هست و مشکل مخابرات!! گفت هاستهای داخلی مشکلی ندارند در حالیکه من روی pecco24.com هستم و این هم مشکل پیدا کرده دیگه
جالبه پشتیبانی میگه این نه مشکل شما هست نه مشکل ما به خاطر امنیت هست و دولت داره کاری میکنه هاستها بیان داخل ایران کم کم !!
ما که قید پارسیان رو زدیم کلا و میریم روی ملت . ملت هر مشکلی داشته باشه اما به درگاه وصل میشه و دیگه این مسخره بازیهای هاست خارج و داخل رو نداره
بله دقیقا مشابه همین جواب رو پشتیبانی بانک پارسیان به من داده و میگه مشکل از سمت مخابراته که برای سرور های خارج کشور بسته ssl رو پس وصل نمیشه ...
الان شاید ده روزه که دیگه پارسیان رو استفاده نمیکنم و رفتم سراغ درگاه پاسارگاد ، ملت ... بازم خدا روشکر یه درگاه دیگه هست که جای پارسیان رو بگیره ...
-
-
August 21st, 2012, 20:30

نوشته اصلی توسط
mashiat
واقعا مسخرست، اول باید هاستهای داخل ایران رو ایمن و پیشرفته کنند و قیمتشون رو بیارن پایین بعد این کارها رو کنند که ادمین براش بصرفه و اعتماد کنه بیاد روی سرورهای ایران.
سرورهای ایران قیمتاشون نجومی و امکانات و دسترسیشون محدودتر از سروهای خارجه .چرا نمیخوان بفهمن؟؟؟!!!
-
-
August 22nd, 2012, 03:35
من روی ایران هستم و مشکلی ندارم
-
-
August 22nd, 2012, 13:16

نوشته اصلی توسط
sIiiS
من روی ایران هستم و مشکلی ندارم

بله هاستهای داخلی مشکلی ندارند
اما اکثر سرورها خارج ایران هستند و اینها به جای اینکه بیان به مرور تشویق کنند به سرورهای داخل اونهم با تقویت سرورها و خدماتشون به یکباره میان برای هاستهای خارج از کشور پورتها رو میبندند و نهایت بی احترامی هست به مردم
-
-
August 22nd, 2012, 15:54
عضو دائم
بله وجد داره
به منی هم که گفتن مشکلی نیست هست و فعلا مشکل دارم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-