با بانک تماس گرفتم . 2..3 بار پاس داده شده به این شماره اون شماره .
اخر سر گفتن از سرورهای داخل ایران استفاده کنید مشکل ندارید .
به خاطر امنیت https هست . بحث شنود و غیره .
در سروهای داخل ایران مشکل نداره .الان بر روی یه سایت دیگه ما دقیق داره کار میکنه .
دوستانی که از سرورهای خارج از ایران استفاده می کنند کسی هست پرداخت آنلاین اونها برای بانک پارسیان مشکل نداشته باشه ؟
سامانه پیام کوتاه - ارسال هر پیامک 9 تومان ثابت
ثبت دامنه های ملی = 4000 تومان ***** سرویس های میزبانی و نمایندگی لینوکس
در صورت درخواست سرویس ها پیغام خصوصی برای دریافت کد تخفیف
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
آقایان شما هم مشکلتون حل نشده با بانک پارسیان؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من هم تو يه سال گذشته با بانک پارسيان مشکل داشتم و دارم به خاطر همین يه درگاه از بانک ملت هم گرفتم، ولی با توجه به اوضاع و احوال و روابط ما با خارجی ها (و يا خارجی ها با ما) هیچ اعتمادی به هیچی نیست بنابراين دنبال راهی هستم که قسمت پرداخت رو به داخل ايران منتقل کنم.
لطفا پست جديد من رو هم بخونيد و در صورت امکان راهنمايي کنيد:
هاست يا آیپی ایرانی فقط برای (ارسال مشتری به درگاه بانک)
من پیگیری کردم و از ساعت 12 امشب درست میشه
چون من رو وب سرویس قدیمی بودم با خارج مشکل داره
من تغییر به جدید دادم مشکلم حل شد
فقط باید توی فایل کانفیگتون یک چیز هایی رو تغییر بدین
موفق باشین
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
مشکل داره ! کلا وضعیت مسخره ای پیدا کرده ! الان یک هفته بیشتره که مرتبط قطع میشه و گاهی وصله !
قبلا میگفتن روی pecco24.com بزارید درست میشه تقریبا 6 ماه درست بود تا الان که دیگه نه به pecco24.com وصل میشه نه به pec24.com
من با پشتیبانیشون هم صحبت کردم میگن شرکت زیرساخت سرور های خارج رو بسته و ما نامه زدیم که مشکل رو حل کنند ولی خب با این وضعیت من کلا پارسیان رو جمع کردم و از ملت و پاسارگاد دارم استفاده میکنم ...
نمیشه 1 ساعت وصل باشه 10 ساعت قطع ... مشتریکه منتظر نمی مونه بانک کی جواب میده ... میره یه جا دیگه خرید میکنه ...
دوستان بر روی pecco24.com هم مشکل داره .
ما قبلا هم بر روی همین بودیم . این هم مشکل داره .
ایشالله بعد اجلاس سران درست میشه
کنترل بر روی ssl هست و ارتباط برقرار نشدن .
البته همون جور که قبلا گفتم این مشکل در سرورهایی که در ایران باشه مشکلی نداره .
اگر برای کسی درست شد خبر کنه .
سامانه پیام کوتاه - ارسال هر پیامک 9 تومان ثابت
ثبت دامنه های ملی = 4000 تومان ***** سرویس های میزبانی و نمایندگی لینوکس
در صورت درخواست سرویس ها پیغام خصوصی برای دریافت کد تخفیف
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)