-
June 21st, 2012, 15:00
عضو دائم
پاسخ : هاستينگ يا ماستينگ؟
من خودم تازه شروع کردم و زود هم کله پا شدم (جدیدا مد شده اونایی که یکم حرفه ای شدن میان و چیزهای زننده ای هم میگن - مثلا هرکس با مادرش قهر کرد میاد هاستینگ میزنه و بچه مدرسه ای و ....) خیلی از اینا رو نادیده گرفتم. اینو گفتم تا اول خود فروشنده های معتبر هم بدونن بعد چندین سال که یا فوت کردن یا بازنشست، همین ماهایی که داریم حرف میشنویم و یاد میگیریم باید بیایم جاشونو بگیریم یا فقط به نسل اونا ارث برسه؟؟
در مورد مشکل هاستینگ یا ماستینگ هم باید یه حداقل قیمتی دست فروشنده ها داده بشه
گوجه و نون و ماست برای خودشون صنف دارن و قیمت معین، حالا این هاست و سرور که فرد میاد و روش وقت میذاره و کاربر جذب میکنه و اطلاعات مهم توش قرار میده و صبح تا شب چشاش کور میشه نباید یه صنف داشته باشه؟
چند روز پیش هم که همه شاهد بودیم هاست رو ارزون تر از شکلات آفر دادن
طرف وقتی خودش سرور بخره و هزینه ی لایسنس ها رو بده و ... هیچ وقت حاضر نیست به این قیمت بده
اونایی هم که رسیلر هستن حداقل اینقد ارزون دستشون ندین که برن یه رسیلر 2 گیگ بخرن و نامحدود کاربر بگیرن
یکی از دلایل اینکه خودم تعطیل شدم همین بود. البته ارزون ندادم. در حد متوسط دادم اما اونا رفتن اینقد مشتری روش آوردن که سرور کم میاورد
تصمیمم اینه که رسیلر ها رو هم با توجه به حجم و قیمتش محدود به کاربر بهشون بدم
در کل اگه یه قانون توی این کار وجود داشته باشه اینطوری نمیشه
همه ی 70 میلیون مردم هم بیان هاست فروشی بزنن و قانون وجود داشته باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد و ماست فروشی نمیشه
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها از TARIMEHR به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2012 15:00
# ADS
-
June 21st, 2012, 15:08
عضو انجمن
من با بعضی از نظرات شما مخالف هستم .
هاستینگ ها نباید انحصاری باشه برای چند تا شرکت خاص . تا وقتی انحصار باشه رقابت ایجاد نمیشه . ( شرکت تهایتاً میگه همینه که هست !!! )
رقابت موجب پیشرفت و بالا بردن کیفیت و گاهی هم باعث نابودی شرکت های کوچیک میشه .
مشتری نهایتاً با 2 باز تجربه بد کاملا شیرفهم میشه و میفهمه هاست خوب چه هاستیه !
-
تعداد تشکر ها از hasun به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2012, 15:10
به هر حالا اتحاديه ها كار كنن يا نكنن حداقل ميشه يه شكايتي چيزي كرد.
خب مشكل رو كه شما مي گين اين آفردا دارن يه نظري سازنده بدين كه بشه كاريش كرد. وگرنه من بيام بگم ارزون خريدم ارزون ميدم. شما بگين چقدر ارزون خريد كردين كه به اين قيمت ميدين نميشه كه . يا شركتي مثلا برتينا مياد هاست دو گيگ و
Linux6Plus |
2000 MB |
238.000 |
190 |
به اين قيمت ميده.
بفرماييد تو اين انجمن كس هايي هم هستن كه دو گيگ رو 5 هزار تومان ميدن البته قصد توهين به كسي نيست.از ارزون خيري نديدم رفتم سر گرون.
چون واسه كاري كه انجام ميدادم ارزش قائل بودم رفتم تحقيق كردم ديدم ملت دارن تعريف مي كنن گفتم ارزش داره ازشون بخرم.
مشكل ااين هستش كه مشتري به كارش ارزش نميده قبل از خريد تحقيق كنه.و در نهايت خودش ضربه مي بينه نه شما نه من.
-
تعداد تشکر ها از ms313 به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2012, 15:29
به نظر من بهتره هاستینگها بازار قیمت رو خراب نکنن. متاسفانه هاستینگهای کوچیک که یه نمایندگی دارن هاست با قیمتهای خیلی پایینی ارائه میکنن که فقط بازار با این قیمتها خراب میشه و چند وقت بعد هم جمع میکنن میرن!! هم دیتای مشتری از بین رفته هم اعتماد اون به هاستینگها دیگه!
باید قانون درست حسابی تصویب بشه در این رابطه
-
تعداد تشکر ها از mehran.ranji به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2012, 15:45
عضو انجمن
سلام
یک کلام هم مهمان ما باشید:
ضعیف و بچه مدرسه ای و .... را رها کنید و به این پرسش پاسخ دهید
1:آیا ما خودمان به همکارانمان رحم داریم یا در موارد فروش قیمت شکنی نمیکنیم؟ وای به حال باقی
2:آیا این ریسلر ها و سرویس ها را ما خودمان مفت در اختیار بعضی ها نمیگزاریم؟
3: آیا خودمان سعی کردیم استاندارد کار کنیم و استاندارد هزینه بگیریم ؟ منظور هزینه پشتبانی و فنی که همه جای دنیا هزینه میگرند و این خود باعث میشود کسی با جیب خالی و بدون تخصص وارد نشود و همین امر باعث جذب افراد حرفه ای میشود وقتی از نصب نرم افزار تا کانفیگ و رفع مشکلاتی که اگر به دیتا سنتر بگویی هزینه کلان میگیرد و یا اصلا انجام نمیدهد و ما رایگان انجام میدهیم به خیال اینکه مشتری بگوید به به ....!!!! آیا همین باعث نمیشود افرادی سودجو و غیر مسئول در این بازار جولان دهند.
××× هر زمان انگشت اتهام را سمت کسی گرفتی به دست خود دقت کن , چون یک انگشت به سوی طرف است و سه انگشت به سمت خودت ×××
مقصر خودمان هستیم
وقتی میگوییم مشتری عقل دارد کسی منکر ان نیست اما اگر این طور است پس چرا در صنف های مختلف در تمام بازارها واحد های نضارتی وجود دارد ؟؟؟
امنیت شغلی را چگونه برقرار باید کرد؟؟؟ رقابت معنی دارد و نمیتوان هر نوع تلاش را برای بدست اوردن درامد اسم بازار رقابتی نهاد.
از تمام بزرگان و سروران طلب بخشش را دارم اگر کمی جسارت کردم و بی پروا صحبت کردم.
موفق و پیروز
آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر
Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.
-
تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2012, 15:56
باز هم مي رسيم به اين موضوع كه بيشتر از ريسلر ها ، خود اونايي كه ريسلر ارئه مي كنن مقصر هستن.
يه بار گفتم بازم مي گم : هر سايتي كه پايه ريزي مي شه بايد هاست داشته باشه و اين هاست هر چقدر با كيفيت تر باشه ، خب بهتره.
اگه هاستينگ هاي بزرگ كشورمون يه كم شكيبايي و صبر به خرج بدن و ريسلر ندن ، كم كم وضعيت بهتر و بهتر مي شه و طبعا مشتري هاي ريسلر به خودشون بر مي گرده.
به نظر من شتابزدگي و عجله هاستينگ ها براي كسب در آمد باعث مي شه كه از يه منبع در آمد بزرگتر محروم بشن.
و اينكه تنها در آمد نيست ، مهمترين مساله در اينجا پشتيباني ، كيفيت و امنيت هست.
رسيلري رو مي شناسم كه اگه ازش بپرسي تعريف " كانفيگ سرور " يعني چي ؟ جوابي نداره.
موندم اينجور اشخاص چجوري مي خوان پشتيباني به مشتري هاشون ارائه بدن.
-
-
June 21st, 2012, 16:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rfxg
باز هم مي رسيم به اين موضوع كه بيشتر از ريسلر ها ، خود اونايي كه ريسلر ارئه مي كنن مقصر هستن.
يه بار گفتم بازم مي گم : هر سايتي كه پايه ريزي مي شه بايد هاست داشته باشه و اين هاست هر چقدر با كيفيت تر باشه ، خب بهتره.
اگه هاستينگ هاي بزرگ كشورمون يه كم شكيبايي و صبر به خرج بدن و ريسلر ندن ، كم كم وضعيت بهتر و بهتر مي شه و طبعا مشتري هاي ريسلر به خودشون بر مي گرده.
به نظر من شتابزدگي و عجله هاستينگ ها براي كسب در آمد باعث مي شه كه از يه منبع در آمد بزرگتر محروم بشن.
و اينكه تنها در آمد نيست ، مهمترين مساله در اينجا پشتيباني ، كيفيت و امنيت هست.
رسيلري رو مي شناسم كه اگه ازش بپرسي تعريف " كانفيگ سرور " يعني چي ؟ جوابي نداره.
موندم اينجور اشخاص چجوري مي خوان پشتيباني به مشتري هاشون ارائه بدن.
ریسلر به معنی نماینده فروشه . یک ریسلر ، میزبانی مدیریت شده تحویل میگیره و میفروشه . یعنی فقط رابط فروش میشه . اگه هم مشکلی پیش بیاد یا خودش درست میکنه یا به مدیر سرور اطلاع میده .
ریسلر ها در اصل لزومی به آشنایی به کانفیگ سرور ندارن .
برای فروش بیشتر شرکت های بزرگ باید نمایندگی های فروش زیادی داشته باشند .
انتخاب درست شرکت میزبانی به عهده مشتریه .
مشتری باید بدونه کجا سفارش بده و کجا نده .
ویرایش توسط hasun : June 21st, 2012 در ساعت 16:05
-
تعداد تشکر ها از hasun به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2012, 16:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rfxg
حالا ریسلر خوبه! مستر ریسلر ارائه دادن آن هم با قیمت های ارزان نوبره!
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2012, 16:07
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hasun
ریسلر به معنی نماینده فروش . یک ریسلر میزبانی مدیریت شده تحویل میگیره . و فقط نماینده فروش میشه .
در اصل لزومی به آشنایی به کانفیگ سرور ندارن .
برای فروش بیشتر شرکت های بزرگ باید نمایندگی های فروش زیادی داشته باشند .
انتخاب درست شرکت میزبانی به عهده مشتریه .
مشتری باید بدونه کجا سفارش بده و کجا نده .
خب ریسلری در این شغل بد جا افتاده!
شما وقتی نماینده فروش سامسونگ می شوید باز هم مشتری می دونه که سامسونگ از شما می خره! اما در این شغل با پنهان ماندن برند اصلی مشتری نمی فهمه چی خریده و فقط باید به برند ریسلر اطمینان کنه!
البته اگر ریسلر بتونه با خدمات خوب و سرویس گرفتن از منابع خوب ( که هیچ یک با آن ارزانی سازگار نیست ) برند خودش را معتبر کنه خوبه.
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2012, 16:24
عضو انجمن
به نظر من این رسیلر ها اتفاقا خیلی هم خوب هستند . حداقل مشتری ها فرق سرویس مفت و قیمت مناسب رو میدونن . ( مشتری هایی که باز خواهان سرویس هایی با چنین قیمت هایی هستند . مشتری نیستند . دردسرند .)
مشتری هایی که نیاز به سرویس های خوب دارند . از چنین نمایندگانی با چنین قیمیت هایی خرید نمیکنند .
البته عذر خواهی میکنم از اینکه رک گفتم .
-