صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30

موضوع: لیست پلاگین‌هایی که برای سئوی وبلاگ‌های وردپرس مفید است

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن masoudgolchin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    240
    تشکر تشکر شده 
    302
    تشکر شده در
    198 پست

پیش فرض پاسخ : لیست پلاگین‌هایی که برای سئوی وبلاگ‌های وردپرس مفید است

نقل قول نوشته اصلی توسط AriyaDownload نمایش پست ها
    از نسخه جدید Google XML Sitemaps استفاده کنید
    خودش سایت مپ رو چند صفحه ای می کنه
    البته هنوز نسخه کاملش نیومده و این نسخه ای که ساپت مپ رو صفحه بندی می کنه بتا هست
    در مورد تنظیماتش هم موافقم
    یک اموزش کامل از تنظیمات این نسخه از سایت مپ رو قرار بدن
    پ.ن: تو سایتشون از طریق نظرات اعلام کردم

صفحه تنظیمات پلاگین : Google XML Sitemaps به زبان فارسی ترجمه شده ! که کار با این پلاگین رو خیلی خیلی آسون کرده !
    البته فایل ترجمه‌ی فارسی هنوز در پکیج اصلی این افزونه قرار نگرفته ! ولی اونایی که دوست دارند ، زودتر لذت استفاده از این پلاگین به زبان فارسی رو تجربه کنند ، می‌تونند فایل ترجمه رو از لینکی که در پایین قرار دادم ، دریافت کنند.

تصویر از صفحه مدیریت به زبان فارسی‌ : http://up.iranblog.com/Files/8ab6c57d0cc44722847c.jpg
    لینک دانلود فایل ترجمه فارسی : Hotfile.com: One click file hosting: sitemap-fa_IR.zip

من لینک دانلود فایل ترجمه رو در تاپیک مربوط به این افزونه در فروم وردپرس.اورگ پیدا کرده بودم. که توسط کاربری به نام : ARYA-CLUB ارسال شده بود !
    لینک تاپیک در انجمن وردپرس.اورگ : WordPress › Support [Plugin: Google XML Sitemaps] Early testers wanted

پ.ن : برای نصب فایل ترجمه در هاست خود ، به مسیر : public_html/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/lang رفته و فایل زیپ رو در پوشه lang آپلود و از زیپ خارج کنید. به همین راحتی فایل ترجمه فارسی نصب شد !

برای مشاهده مدیریت فارسی ، از داشبورد وردپرس وبلاگ‌تون و از بخش تنظیمات وارد صفحه مربوط به مدیریت پلاگین Google XML Sitemaps بشید.

2. تعداد تشکر ها ازmasoudgolchin به دلیل پست مفید

عضو انجمن m-mehdipoor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    834
    تشکر شده در
    577 پست

ممنون از شما
    به احترام استارتر masoudgolchin موضوع رو ادامه ندادم
    پلاگینی که نصب کردم مشکلات زیاد و مشهودی داشت
    شما از بتای 6 استفاده می کنید و در حال حاضر بتای 8 در سایت موجود است که فکر کنم این مشکلات رو داره!
    مشکل از هر چی باشه از عدم آشنایی من با زبان انگلیسی نیست ، بنابراین فکر می کنم زبان فارسی که دوستمون پیشنهاد دادن ( با توجه به اینکه به زبان انگلیسیش عادت کردم ) بیشتر باعث گمراهی بشه ...
    تا اومدن نسخه ی پایدار فکر کنم استفاده از ورژن 3 و.... بهتر باشه ...
    چیزی که من دریافت کردم نه build داشت نه rebuild ، همچنین قسمت اولیت بندی نوشته ها هم مشکل داشت !
    اینها رو عرض کردم تا دوستانی که می خوان این از ورژن بتا استفاده کنند به جز نسخه ی 4.6 بتا که توسط شما تست شد در سایر نسخه ها قبل از نصب روی سایت اصلیشون یک جای دیگه تست کنند ، حد اقل برای من نتیجه ی خوبی نداشت
    ممنون از AriyaDownload که زحمت کشیدید و رفرنس دادید.

4. تعداد تشکر ها ازm-mehdipoor به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    98 پست

به نظر من و براساس تجربیات من Wordpress SEO;Yoast بهترین پلاگین سئو هست از هر لحاظ
    هر کی مخالفه بگه بحث کنیم؟:دی

6. تعداد تشکر ها از SEOmoz به دلیل پست مفید

عضو انجمن masoudgolchin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    240
    تشکر تشکر شده 
    302
    تشکر شده در
    198 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SEOmoz نمایش پست ها
    به نظر من و براساس تجربیات من Wordpress SEO;Yoast بهترین پلاگین سئو هست از هر لحاظ
    هر کی مخالفه بگه بحث کنیم؟:دی
    اگر دلایل برتری این افزونه نسبت به بقیه افزونه‌ها ، مخصوصا All in one seo pack رو مطرح کنید ، ممنون میشم.
    البته YOAST شرکت معتبری هست و افزونه‌هایی که نوشته خیلی خوب و کاربردی هستند.
    حالا اگر دلایل شما خوب و قابل قبول بود ، شاید منم این افزونه رو جایگزین افزونه‌هایی که استفاده می‌کنم ، کردم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    98 پست

ما خودمون برای سئوموز شاید بیش از 10 پلاگین سئو را نصب کردیم و تست کردیم
    خیلی از سایت های خارجی هم مورد بررسی قرار دادیم و دیدیم که بیشتر سایت های خارجی هم از Yoast استفاده میکنند.
    اولین دلیل برتری این پلاگین به بقیه بخش Content Marketing قوی هست در حدی که من فقط در یک پلاگین دیگه دیدم در این حد قوی باشه که اونم پولی بود.در این پلاگین شما میتونید براساس اخرین الگوریتم ها و اصول مقاله نویسی یک پست ارسال کنید و ببینید که مقاله ای که ارسال کردید در چه حدی هست مشکلاتش کجا هست.
    دلیل دوم هم باز هم برمیگرده به همون اصل به روز بودن که در این پلاگین شما میبینید خیلی دقیق به مساله ی شبکه های اجتماعی پرداخته شده در حدی که شما برای فیسبوک و گوگل پلاس میتونید جدا از دسکریپشن پست در سایت و یا موتورهای جستوجو دسکریپشن مشخص کنید
    یا میتونید در تنظیمات برای فیسبوک خودتون از پلاگین ادمین را مشخص کنید و تصویر صفحه ی فیسبوک را عوض کنید
    دلیل سوم هم اموزش استفاده از BreadCrumb و قرار دادن اون در سایت هست خیلی راحت بگم در 99 درصد وبسایت های ایرانی اصلا نمیدونند این چی هست و استفاده هم نمیکنند البته در وبسایت های وردپرسی منظورمه که خود وردپرس به صورت پیشفرض قرار نمیده
    به نظر من تنها دلیلی که توی ایران این پلاگین اینقدر محبوبه به دلیل اموزش های زیاد و این هست که همه ی سئوکارهای ما همین که سایت میدین بهشون اینو نصب میکنند و اون اموزشی هم که هست اشتباه هست و خیلی رک بگم اموزش کیلویی و بی ارزش هست.
    یادمه یکی از رند فیشکین توی توییتر پرسیده بود من سایت وردپرسی دارم چه پلاگینی استفاده کنم گفت من همیشه نظرم Yoast هست و یا فکر کنم مدیر قبلی بلاگ گوگل که یک خانوم بود هم از این پلاگین استفاده میکنه اگر درست یادم باشه خود Matt Cutts هم از این پلاگین استفاده میکنه
    تنها نکته کمی منفی این پلاگین حرفه ای بودنشه که اگر یک کاربر ساده بیاد نصب کنه هیچی نمیتونه استفاده کنه چون مثل All In One نیست که بزاری خودش همه ی کارارو بکنه اونم همش غلط و داغون باشه
    Yoast چون خودش سئوکار هست و خیلی هم حرفه ای هست با هر تغییر الگوریتم به روز میکنه پلاگینو
    اموزش هم میده اموزش هایی که کلا نیست توی نیست مهم ترینش Rel=Author

9. تعداد تشکر ها ازSEOmoz به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    150
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    105 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SEOmoz نمایش پست ها
    ما خودمون برای سئوموز شاید بیش از 10 پلاگین سئو را نصب کردیم و تست کردیم
    خیلی از سایت های خارجی هم مورد بررسی قرار دادیم و دیدیم که بیشتر سایت های خارجی هم از Yoast استفاده میکنند.
    اولین دلیل برتری این پلاگین به بقیه بخش Content Marketing قوی هست در حدی که من فقط در یک پلاگین دیگه دیدم در این حد قوی باشه که اونم پولی بود.در این پلاگین شما میتونید براساس اخرین الگوریتم ها و اصول مقاله نویسی یک پست ارسال کنید و ببینید که مقاله ای که ارسال کردید در چه حدی هست مشکلاتش کجا هست.
    دلیل دوم هم باز هم برمیگرده به همون اصل به روز بودن که در این پلاگین شما میبینید خیلی دقیق به مساله ی شبکه های اجتماعی پرداخته شده در حدی که شما برای فیسبوک و گوگل پلاس میتونید جدا از دسکریپشن پست در سایت و یا موتورهای جستوجو دسکریپشن مشخص کنید
    یا میتونید در تنظیمات برای فیسبوک خودتون از پلاگین ادمین را مشخص کنید و تصویر صفحه ی فیسبوک را عوض کنید
    دلیل سوم هم اموزش استفاده از BreadCrumb و قرار دادن اون در سایت هست خیلی راحت بگم در 99 درصد وبسایت های ایرانی اصلا نمیدونند این چی هست و استفاده هم نمیکنند البته در وبسایت های وردپرسی منظورمه که خود وردپرس به صورت پیشفرض قرار نمیده
    به نظر من تنها دلیلی که توی ایران این پلاگین اینقدر محبوبه به دلیل اموزش های زیاد و این هست که همه ی سئوکارهای ما همین که سایت میدین بهشون اینو نصب میکنند و اون اموزشی هم که هست اشتباه هست و خیلی رک بگم اموزش کیلویی و بی ارزش هست.
    یادمه یکی از رند فیشکین توی توییتر پرسیده بود من سایت وردپرسی دارم چه پلاگینی استفاده کنم گفت من همیشه نظرم Yoast هست و یا فکر کنم مدیر قبلی بلاگ گوگل که یک خانوم بود هم از این پلاگین استفاده میکنه اگر درست یادم باشه خود Matt Cutts هم از این پلاگین استفاده میکنه
    تنها نکته کمی منفی این پلاگین حرفه ای بودنشه که اگر یک کاربر ساده بیاد نصب کنه هیچی نمیتونه استفاده کنه چون مثل All In One نیست که بزاری خودش همه ی کارارو بکنه اونم همش غلط و داغون باشه
    Yoast چون خودش سئوکار هست و خیلی هم حرفه ای هست با هر تغییر الگوریتم به روز میکنه پلاگینو
    اموزش هم میده اموزش هایی که کلا نیست توی نیست مهم ترینش Rel=Author
    تمام حرف های سینا تایید میشه .
    تنها دلیلی که من ازش استفاده نکردم تا حالا ، اینه که هر وقت بیکار میشم میرم سراغ یک ادمین و بی حوصلم :دی
    کانفیگ کامل افزونه wordpress seo ، بهترین نتایج رو به دنبال داره.
    احتمالا منم فردا مهاجرت کنم به این افزونه

---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

4 . [/FONT]Remove Script & Stylesheet Versions - نویسنده : Kawauso - ممکنه برای سئو کاربردی نداشته باشه ولی برای افزایش امنیت وبلاگ ، پیشنهاد میشه !
    این کار باعث کش شدن راحت تر فایل ها میشه و این افزونه کاملا تایید میشه.

11. تعداد تشکر ها از faratools به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)