نوشته اصلی توسط
SEOmoz
ما خودمون برای سئوموز شاید بیش از 10 پلاگین سئو را نصب کردیم و تست کردیم
خیلی از سایت های خارجی هم مورد بررسی قرار دادیم و دیدیم که بیشتر سایت های خارجی هم از Yoast استفاده میکنند.
اولین دلیل برتری این پلاگین به بقیه بخش Content Marketing قوی هست در حدی که من فقط در یک پلاگین دیگه دیدم در این حد قوی باشه که اونم پولی بود.در این پلاگین شما میتونید براساس اخرین الگوریتم ها و اصول مقاله نویسی یک پست ارسال کنید و ببینید که مقاله ای که ارسال کردید در چه حدی هست مشکلاتش کجا هست.
دلیل دوم هم باز هم برمیگرده به همون اصل به روز بودن که در این پلاگین شما میبینید خیلی دقیق به مساله ی شبکه های اجتماعی پرداخته شده در حدی که شما برای فیسبوک و گوگل پلاس میتونید جدا از دسکریپشن پست در سایت و یا موتورهای جستوجو دسکریپشن مشخص کنید
یا میتونید در تنظیمات برای فیسبوک خودتون از پلاگین ادمین را مشخص کنید و تصویر صفحه ی فیسبوک را عوض کنید
دلیل سوم هم اموزش استفاده از BreadCrumb و قرار دادن اون در سایت هست خیلی راحت بگم در 99 درصد وبسایت های ایرانی اصلا نمیدونند این چی هست و استفاده هم نمیکنند البته در وبسایت های وردپرسی منظورمه که خود وردپرس به صورت پیشفرض قرار نمیده
به نظر من تنها دلیلی که توی ایران این پلاگین اینقدر محبوبه به دلیل اموزش های زیاد و این هست که همه ی سئوکارهای ما همین که سایت میدین بهشون اینو نصب میکنند و اون اموزشی هم که هست اشتباه هست و خیلی رک بگم اموزش کیلویی و بی ارزش هست.
یادمه یکی از رند فیشکین توی توییتر پرسیده بود من سایت وردپرسی دارم چه پلاگینی استفاده کنم گفت من همیشه نظرم Yoast هست و یا فکر کنم مدیر قبلی بلاگ گوگل که یک خانوم بود هم از این پلاگین استفاده میکنه اگر درست یادم باشه خود Matt Cutts هم از این پلاگین استفاده میکنه
تنها نکته کمی منفی این پلاگین حرفه ای بودنشه که اگر یک کاربر ساده بیاد نصب کنه هیچی نمیتونه استفاده کنه چون مثل All In One نیست که بزاری خودش همه ی کارارو بکنه اونم همش غلط و داغون باشه
Yoast چون خودش سئوکار هست و خیلی هم حرفه ای هست با هر تغییر الگوریتم به روز میکنه پلاگینو
اموزش هم میده اموزش هایی که کلا نیست توی نیست مهم ترینش Rel=Author