مگه دوستان کسی الان مشکلی داره؟
من که مشکلی ندارم.یاهو هم سریعتر از قبل وصل می شه
مگه دوستان کسی الان مشکلی داره؟
من که مشکلی ندارم.یاهو هم سریعتر از قبل وصل می شه
isp ها برای رهایی از ایرادات خودشون از این حرفها زیاد میزنند.. مال اندیشه سبز هم قطع میشه زنگ میزنیم میگه مشکل از زیرساختار هست و کل اینترنت ایران قطعه! بعد به دوستم زنگ میزنم میبینم با یک isp دیگه وصله!!
متاسفانه تا حدودی حرف شما درسته اما نه 100%
به عنوان مثال چند وقت پیش dns ns1.dci.ir از ای پی 217.218.127.104 به 217.218.127.126 تغییر پیدا کرد ! کسی هم به ما چیزی نگفت
حالا مثلا میگید که چی ؟ حساب کنید شما بیاین dns های سرویس دهنده اینترنتتونو ، اکانتینگتونو ، روتر تونو روی ای پی 104 ست کنید و یهو ای پی عوض شه !
یوزر میریزه سرتون و می گن آقا قطعین چرا ؟ حالا بدو دنبال ایراد !
الانم خیلی پروتکل ها قطع ! شدن به سلامتی
زیاد سخت نگیرید به سرویس دهنده ها ! مشکلات زیادن که یه یوزر خانگی باهاش سر و کله نمی زنه
آپ تایم هم که تضمین شده نیست ، ما هم دوست داریم تلفن زنگ نخوره و همه با شادی از اینترنت لذت ببرن
البته قولهایی داده شده به ما و ما ایمان داریم که قولهای مسولین عملی میشن انشالله
دوست عزیزم
میشه بگین چه قولهایی دادند؟
اقا بحثه اینترنت ملیو بیخیال با l2tp به چیز وصل نمیشه دیگه :دی امروز خیلیا این مشکلو داشتن از ظهرم شروع شد شمام این مشکلو دارین ؟
نمیدونم این قضیه هم به اینترنت ملیو ملی کردنو از این چیزا ربط داره یا نه
من هم نمی دونم چرا با اینترنت مخابرات آی پی چیز اصلاٌ نمی ده! اما اینترنت مبین نت همون آی پی رو پینگ میده . دلیلش چیه؟
من فک کنم از این ملی تر جا نداشته باشه:دی هرچی بزنی الان دیگه پیوند ها رو میاره
میشود ما میتوانیم :لول:
امروز صبح پا شدم بالای ۱۰۰ تا از مشتری ها ایمیل زده بودن که آقا این چه وضعشه چرا ... قطعه
بعضی از کار بر ها میتونند وصل شن بعضی نمیتونن فکر کنم مشکل از ای اس پی ها باشه تا مخابرات
ببخشید من این وسط این سوال رو می کنم.من خوندم موندم چی شد.اگر کسی بخواد وی پی ان راه بندازه،وقتی اینترنت ملی بیاد کلا وی پی ان ا قطع می شه یا پابرجاست؟و این که آخرش میاد یا نمیاد؟چه جوری هست؟
(بازم واقعا معذرت می خوام شاید سوال تکراری باشه ولی هر کسی یک چیزی می گه)خواهشا نظر ندید کسی که واقعا می دونی کی میاد و اصلا میاد یا نه خواهش می کنم توضیح بده
{بازم تاکید می کنم نظر نمی خوام.پس الکی نظر ندید.جواب درست و قطعی می خوام}
با تشکر
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
درسته.بلد نیستند چی کنند همین رو می گند.هر دفعه منم زنگ زدم گفتند مشکل مخابراتِ کل هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)