دوست عزیز شرکت comodo که منکر این قضیه شده!! جالبه ... !
comodo.jpg
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
سلام
دوست عزیز سرویس 123ssl سالانه 30000 تومان در اختیار شما قرار خواهد گرفت
Resell SSL Certificate – Digital Certificate, SSL Certificates Reseller, SSL 123 Certificate from resellerClub | ResellerClub
اطلاعات بیشتر در لینک بالا
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
یه سوال...
ssl چطوری درخواست میخوره؟
مثلا ما ip رو میدیم به سایت فروشنده و اون واسمون فعال میکنه یا به صورتی دیگر است؟
بهترین سایت ارائه دهنده ssl کدامهایند؟
شما یک سری اطلاعات هست که مدیر سرور باید بهتون بده + Domain، ای پی اصلا نیازه نیست
گوگل از این استفاده می کنه : SSL certificates with extended validation from Thawte the global SSL certificate authority - Thawte
Paypal از این : VeriSign Authentication Services - The leading Provider of SSL. Products include SSL, SSL Certificates, Extended Validation (EV SSL), VeriSign Trust Seal, Malware Scan & Code Signing.
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
این ssl هایی که کند میره چلوئ دلیلش چیه؟ مخابرات محدود کرده؟ چون مثلا موزی--ک ب--اران ssl گذاشته و خیلی کند میره جلو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)