سلام
SSL Time Unlimited = 45 T در صورت درخواست با ایمیل یا آی دی زیر تماس بگیرید
در ضمن این SSL ها عمرانه هستند و تا آخر عمر فعال هستند
آی دی یاهو : ppay24@yahoo.com
ایمیل : mr.ppay24@gmail.com
با تشکر
سلام
SSL Time Unlimited = 45 T در صورت درخواست با ایمیل یا آی دی زیر تماس بگیرید
در ضمن این SSL ها عمرانه هستند و تا آخر عمر فعال هستند
با تشکر
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
سلام
عزیز یک چیزی می دونیم که داریم می گیم الکی حرف از خودمون در نمیاریم که !!
اگه اون سایت فروشنده رو نشونتون بدیم که دیگه باید خودم برم کارامو گل بگیرم دیگه !
هیچ کس اون سایت رو نمی شناسه ! و بهتره که نشناسه چون دارم از این راه نون در می آرم اوکی ؟
برای تند گویی که کردم عذر می خواهم چون بعضی ها هستند که می خواهند خودشون رو بزرگ نشون بدن و بقیه رو زیر دستشون !
همون حرفی که زدم رو تائید می کنم
برای آقای Swat هم متاسفم با اون تیکه انداختن هاش که یک فرهنگ واسه خودشون درست کردن
SSL 45 T نامحدود !
هر کس خواست ایمیل بزنه یا پی ام بده
بنده هم نگفتم شما چیزی نمیدونی یا زیر دست ما هستید!
Ssl هم تا جایی که ما میدونیم و جاهای معتبر دارن ارائه میدن چیزی به اسم عمرانه(!) یا مادالعمر(!) ندارند!! شما چه جوری میگید من درتعجبم!
دوست عزیز سایت مهم نیست! شرکت صادر کننده مهم هست. اوکی؟!
دوست عزیز تیکت انداختن نیستش. حرف حق همیشه تلخه برای کسانی که حرفشون ناحق هستش اوکی؟! من نه اومدم آفری دادم نه پیشنهادی پس من سودی نمیبرم! فقط خواستم به استارتر بگم که هواسش رو جمع کنه فردا مثل خیلی ها دیگه نیاد اینجا تایپیک بزنه آی فلان شده آی بسار شده.
شما میتونید حرف خودتون رو تایید کنید ولی این رو به یاد داشته باشید تا دیگران حرف شما رو تایید نکنند... .
شما یکی از اون سایتهایی که استفاده میکنند رو برای تایید حرفتون بدید اوکی؟!
اگر نمیدید که معلومه یه جای کار میلنگه چون فکر نکنم چیزی به اسم عمرانی در اس اس ال وجود داشته اگر اشتباه میکنم خواهشا اساتید بیان بگند.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)