-
پاسخ : یکی بگه چطور تو وب ایران بمونیم؟

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
من نمی دونم این *****چی ها دنبال چی هستند..به فرض اینکه وب سایت پاک باشه چرا باید ***** کنن...
نون مردمو اجر کردن دیگه همون یوتیوب دسرسی بود الا ماهم عین خارجیا ویلاگر بودیم نه بلاگر و..... طرف کلیپ میزاره پول در میاره اوقت ایجا اپاراتو نماشا شاخ شدن هزینه تبلیغاتم خودشون میخورن بعد میگین قابل رقابتیم با یوتیوب زکی یورو همینطور بره بالا دیگه همه کنسل میکنن هاست و سروراشونو ارزش نداره دیگه چقدر مگه در میارن وبمسترا مگه الا؟دوره تبلیغات بنرم تموم شد از وقتی یه عده شبکه تبلیغات زدن و بعد بیشترشو خودشون خوردن یه عده رو گرفتاره پاپ اپ و باکس و کلیکی و...کردن و کلاهبرداری .... ایده هم ماجراش همیناس تا ببیننن کسب درامدی داری یا باید رشوه بدی بهشون یا میکننت تو گونی و بعد مشابهشو خودشون بالا میارن میگن حمایت ملی کنید!
-
تعداد تشکر ها از gdfire به دلیل پست مفید
-
May 6th, 2018 15:52
# ADS
-
داداش شما که حرف از وب خارجی می زنی و فکر می کنی دارن پول پارو می کنن بزار تجربه خودمو بهت بگم تا بفهمی از این خبرا نیست
من از سال 2012 وب مسترم تا این لحظه یک سایت فارسی نداشتم.. تمام سایت هام انگلیسی بودن... هر سایتی هم می زدم روی تیکنیک درست سئو کار می کردم. معمولا" سایتهاعد 6 ماه 2-3 هزار ورودی از گوگل داشتن.. یک سری سایتهای قدیمی هم داشتم که بین 10-13 هزار ورودی از گوگل در روز داشتن... ولی همه اینها مال قبل از 2015 بود.. گوگل به کل سیاستشو از سپتامبر 2015 عوض کرد.. به شکل اروم ولی پیوسته تمام ترافیک سایتها را گرفت.. همون سایتهایی که روزی 10 هزار وردوی داشتن الان رسیدن به 400 ورودی و منی که در آمد روزانه ام اگر کمتر از 80 دلار می شد شاکی می شدم...الان روزی 5 دلارم ندارم... تنها منم نیستم.. توی خیلی از این فروم های خارجی با وب مسترهاشون صحبت می کنم وضع همه همین شده
دوران طلایی گوگل و کسب درآمد آنچنانی از سایت تمام شد... سیاست گوگل این طوری شده که به هر سایت ( چه قدیمی چه جدید) مقدار کمی وردوی می ده و این وردوی هم کم و زیاد می کنه.. یعنی کاربرهاشو بین میلیاردها سایت پخش کرده..
الان با اطمینان بالای نود درصد می گم اگر کسی سایت انگلیسی بزنه و تمام اصول سئو را رعایت کنه... بعد از یک سال زحمت دائمی نهایت می تونه بین 500 تا 800 ورودی روزانه از گوگل بگیره ( این رقمی که گفتم سخاوتمندانه بود)
کلا" دوران پول ساختن از سایت تمام شد.. مگر اینه که یک چیز خاصی برای عرضه داشته باشی که واقعا" خواهان داشته باشه و جای دیگه هم گیر نیاد و بتونی به صورت پولی بفروشی
این تجربه من بود که خدمت همه دوستان گفتم
-
تعداد تشکر ها ازhossein033 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
gdfire
ایده هم باشه برادران فی لتر چی می بندن یا باید رشوه داد یا خودشون میزنن و مارو از دور خارج عین تاینی حرفا میزنیا
- - - Updated - - -
کاش مشکل فقط همین بود الا تو یه ایده بزن بحث کپی رایت به کنار که همه کپیت میکنن بحث اصلی اینه میان سراغت یا با ما باش یا برو فلان جا گرفتی؟

هرکی اولین بوده برنده بوده. شما هم برو ایده توپ استارت آپی بیار صد تا کپی هم از ایدت بزنن بازم اولین بودی
اینقدر نشینین با پیژامه توی خونه توی این انجمن ها ناله کنین الان اوج وب ایران هست. 4 سال پیش کدوم ننه بابایی میدونست مسنجر چیه نت چیه وب چیه
4 سال پیش کجا میرفتی به خاطر پروژت 5 میلیارد وام میدادن؟
24 ساعت توی انجمن هستید یک سرور هتزنر گرفتید یک whmcs هم نصب کردید نشستید ناله میکنید. از کل وب همینو یاد گرفتید.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hossein033
داداش شما که حرف از وب خارجی می زنی و فکر می کنی دارن پول پارو می کنن بزار تجربه خودمو بهت بگم تا بفهمی از این خبرا نیست
من از سال 2012 وب مسترم تا این لحظه یک سایت فارسی نداشتم.. تمام سایت هام انگلیسی بودن... هر سایتی هم می زدم روی تیکنیک درست سئو کار می کردم. معمولا" سایتهاعد 6 ماه 2-3 هزار ورودی از گوگل داشتن.. یک سری سایتهای قدیمی هم داشتم که بین 10-13 هزار ورودی از گوگل در روز داشتن... ولی همه اینها مال قبل از 2015 بود.. گوگل به کل سیاستشو از سپتامبر 2015 عوض کرد.. به شکل اروم ولی پیوسته تمام ترافیک سایتها را گرفت.. همون سایتهایی که روزی 10 هزار وردوی داشتن الان رسیدن به 400 ورودی و منی که در آمد روزانه ام اگر کمتر از 80 دلار می شد شاکی می شدم...الان روزی 5 دلارم ندارم... تنها منم نیستم.. توی خیلی از این فروم های خارجی با وب مسترهاشون صحبت می کنم وضع همه همین شده
دوران طلایی گوگل و کسب درآمد آنچنانی از سایت تمام شد... سیاست گوگل این طوری شده که به هر سایت ( چه قدیمی چه جدید) مقدار کمی وردوی می ده و این وردوی هم کم و زیاد می کنه.. یعنی کاربرهاشو بین میلیاردها سایت پخش کرده..
الان با اطمینان بالای نود درصد می گم اگر کسی سایت انگلیسی بزنه و تمام اصول سئو را رعایت کنه... بعد از یک سال زحمت دائمی نهایت می تونه بین 500 تا 800 ورودی روزانه از گوگل بگیره ( این رقمی که گفتم سخاوتمندانه بود)
کلا" دوران پول ساختن از سایت تمام شد.. مگر اینه که یک چیز خاصی برای عرضه داشته باشی که واقعا" خواهان داشته باشه و جای دیگه هم گیر نیاد و بتونی به صورت پولی بفروشی
این تجربه من بود که خدمت همه دوستان گفتم
یعنی میگی این گوگل بوده که دنیای وب را نابود کرده؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mh2552
هرکی اولین بوده برنده بوده. شما هم برو ایده توپ استارت آپی بیار صد تا کپی هم از ایدت بزنن بازم اولین بودی
اینقدر نشینین با پیژامه توی خونه توی این انجمن ها ناله کنین الان اوج وب ایران هست. 4 سال پیش کدوم ننه بابایی میدونست مسنجر چیه نت چیه وب چیه
24 ساعت توی انجمن هستید یک سرور هتزنر گرفتید یک whmcs هم نصب کردید نشستید ناله میکنید. از کل وب همینو یاد گرفتید.
ایده 50 درصد است ، 50 درصد تبلیغ ایده است. که پول می خواد و پشتیبان
جا انداختن ایده هم مهم است.
-
-

نوشته اصلی توسط
mh2552
برو بابا خوشی زده واستا کی واست لالایی خونده کی وام میده به منو امثال من اوناییم که گرفتن پشتشون به یکی گرمه اقازادن دری وری نگو ... در ضمن خودتون شاید 4 سال پیش نمیدونسین مسنجر چیه چه خبر از یاهو و چتا و بوتراش؟ً!
-
-

نوشته اصلی توسط
pardishosting
ایده 50 درصد است ، 50 درصد تبلیغ ایده است. که پول می خواد و پشتیبان
جا انداختن ایده هم مهم است.
در حال حاضر در ایران همجوره از ایده های تاپ استارت آپی حمایت میشه از مالی بگیرید تا نیرو.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
gdfire
برو بابا خوشی زده واستا کی واست لالایی خونده کی وام میده به منو امثال من اوناییم که گرفتن پشتشون به یکی گرمه اقازادن دری وری نگو ... در ضمن خودتون شاید 4 سال پیش نمیدونسین مسنجر چیه چه خبر از یاهو و چتا و بوتراش؟ً!
شر میگی عزیزم. نشستی توی خونه اوج کارت وبلاگ نویسی بوده آقا زاده آقاه زاده، مملکت ما فلان و .. میکنی. عرضه پیشرفت نداری ناله نکن.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mh2552
در حال حاضر در ایران همجوره از ایده های تاپ استارت آپی حمایت میشه از مالی بگیرید تا نیرو.
- - - Updated - - -
آره 100 درصد . نمونشم دیدم گرفتن کل ارزهای مجازی رو ممنوع کردن که کسی استارت اپ در این زمینه نتونه ثبت کنه
سرمایه گزار هم که همینجور ریخته ماشالا
شیلتر شدن سایت صرافیا بگیر تا blockchain و غیره . از تحریم های جهانی بگیر تا گرونی دلار
ویرایش توسط alirezakaj : May 6th, 2018 در ساعت 17:01
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد
@cryptofundanews
-
-

نوشته اصلی توسط
alirezakaj
آره 100 درصد . نمونشم دیدم گرفتن کل ارزهای مجازی رو ممنوع کردن که کسی استارت اپ در این زمینه نتونه ثبت کنه
سرمایه گزار هم که همینجور ریخته ماشالا
الان ارتباط ارز مجازی با حمایت ایده داخل ایران چی هست ؟
شرکت های هلدینگ مثل مور و ملخ داره توی ایران زیاد میشه همشون هم تشنه ایده تاپ هستند اما کلا یک سایت فیلم و سریال یک هاستینگ و انجمن یاد گرفتید نمیدونید بیرون چ خبره. هرکی زرنگ بود الان داره سود میکنه.
- - - Updated - - -
یاد بگیرید سرمایه گذار نمیاد زنگ خونتون رو بزنه بگه بیاد پول آوردم واست
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mh2552
الان ارتباط ارز مجازی با حمایت ایده داخل ایران چی هست ؟
شرکت های هلدینگ مثل مور و ملخ داره توی ایران زیاد میشه همشون هم تشنه ایده تاپ هستند اما کلا یک سایت فیلم و سریال یک هاستینگ و انجمن یاد گرفتید نمیدونید بیرون چ خبره. هرکی زرنگ بود الان داره سود میکنه.
- - - Updated - - -
یاد بگیرید سرمایه گذار نمیاد زنگ خونتون رو بزنه بگه بیاد پول آوردم واست

تو که سوادشو نداری حرف مفت نزن تو گوگل سرچ کن ico تا بفهمی استارت آپ ارز مجازی چیه . والا تو جایی رو میشناسی سرمایه گزار گیر بیاد معرفی کن من نمیدونم چرا افرادی مثل شما همه چیز بلدن ولی به بقیه یاد نمیدن ! نه؟ مثلا دلار 4200 رو نفهمیدم کجا بخرم فقط افرادی مثل شما بلدین
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد
@cryptofundanews
-