صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 45

موضوع: سایتی که محصولات من رو رایگان گذاشته و شکایت از وی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    65
    تشکر شده در
    43 پست

پیش فرض پاسخ : سایتی که محصولات من رو رایگان گذاشته و شکایت از وی

داداش شما تهیه کننده هستی یا کارگردان ؟

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA...0%DB%B0%DB%B2)

چجوری این محصول مال شماست ؟
    شما از جایی برداشتی گذاشتی
    میگی بقیه نباید بزارن ؟!!

2. تعداد تشکر ها ازkarjoo به دلیل پست مفید

عضو انجمن ashkan.solutions آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    55 پست

دوست من شما محصول اختصاصی ارایه نکرده اید و برنامه ی تلویزیونی Top Gear هیچ ارتباطی به شما ندارد. صرفا شما هم مثل دیگران آن را سرقت کرده اید و در دسترس عموم قرار می دهید.

از واژه سرقت استفاده شد چون دقیقا کار من و شما و همه ی ایرانی ها سرقت و ***ی از مالکین اثرهای این چنینی است. حالا چه Top Gear چه هر فیلم و سریالی که داریم یا رایگان دانلود می کنیم یا با Torrent میگریم یا هر راه دیگری که وجود دارد.

بعد یک نکته ی دیگری هم هست. آیا باید شرکت های داخلی که محصولاتی مثل گردو و کینگ میدن بیان از سایت های دانلود نرم افزار شکایت کنن که «محصول اختصاصی» آنها به صورت رایگان در دسترس عموم جهت دانلود قرار گرفته؟ منطق شما غیر مقدار غیر قابل درک برای شخص من است.

حالا اگر بخواهیم اصل قضیه را با هم بررسی کنیم باید بیان کرد که در دنیای ۲ سبک فروشندگی وجود دارد.

۱- شما مستقیم به ازای محصولی که ارایه می دهید هزینه می گیرید.

۲- شما محصول رایگان می دهید و از راههای دیگری به صورت غیر مستقیم پول دریافت می کنید.

اشخاصی همانند شما با زرنگی محصول رایگانی را جمع اوری می کنند و مجدد آنها را به فروش می رسانند بدون اینکه ارزش افرینی کرده باشند. جزو فروشندگان دسته یک هستند و دیدگاه سنتی به قضیه فروش دارند.

حال افرادی هستند که با ذهنی بازتر و مدرن به مقوله ی فروش نگاه می کنند. این افراد می آیند محصولی را رایگان ارایه می دهند و سپس از راه های دیگری به صورت غیر مستقیم سود دریافت می کنند. حالا این کارهای غیر مستقیم می توانند فروش خدمات مکمل یا دریافت حمایت مالی یا تبلیغات بر روی وب سایت باشد.

مثلا یکی از شرکت های معروفی که راهکار دوم را برای تجارت برگزیده Ubuntu می باشد که مسلما معرف حضور شما است.

دیدگاه شما کاملا سنتی و قدیمی است و میزان سود شما که خودتان به اشتراک گذاشته اید نشان می دهد که حرف من درست است و تجارت شما نیاز به یه بازنگری و تغییر استراتژی دارد. پس بیایید همین امروز در سبک زندگی خودتون بازنگری کنید و از تجربه ی ۱۰ ساله ی خود برای پیشی گرفتن از افراد تازه به دوران رسیده استفاده کنید. مسلما شما به نسبت این افراد می توانید در سطح بسیار بالاتری برای محصولات رایگان ارزش افرینی کنید و منبع سود اوری خود را تغییر دهید.
    خدماتی فراتر از انتظار شما
    www.ashkan.solutions
    Telegram ID = @ashkansolutions

4. تعداد تشکر ها ازashkan.solutions به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan.solutions نمایش پست ها
    دوست من شما محصول اختصاصی ارایه نکرده اید و برنامه ی تلویزیونی Top Gear هیچ ارتباطی به شما ندارد. صرفا شما هم مثل دیگران آن را سرقت کرده اید و در دسترس عموم قرار می دهید.

از واژه سرقت استفاده شد چون دقیقا کار من و شما و همه ی ایرانی ها سرقت و ***ی از مالکین اثرهای این چنینی است. حالا چه Top Gear چه هر فیلم و سریالی که داریم یا رایگان دانلود می کنیم یا با Torrent میگریم یا هر راه دیگری که وجود دارد.

بعد یک نکته ی دیگری هم هست. آیا باید شرکت های داخلی که محصولاتی مثل گردو و کینگ میدن بیان از سایت های دانلود نرم افزار شکایت کنن که «محصول اختصاصی» آنها به صورت رایگان در دسترس عموم جهت دانلود قرار گرفته؟ منطق شما غیر مقدار غیر قابل درک برای شخص من است.

حالا اگر بخواهیم اصل قضیه را با هم بررسی کنیم باید بیان کرد که در دنیای ۲ سبک فروشندگی وجود دارد.

۱- شما مستقیم به ازای محصولی که ارایه می دهید هزینه می گیرید.

۲- شما محصول رایگان می دهید و از راههای دیگری به صورت غیر مستقیم پول دریافت می کنید.

اشخاصی همانند شما با زرنگی محصول رایگانی را جمع اوری می کنند و مجدد آنها را به فروش می رسانند بدون اینکه ارزش افرینی کرده باشند. جزو فروشندگان دسته یک هستند و دیدگاه سنتی به قضیه فروش دارند.

حال افرادی هستند که با ذهنی بازتر و مدرن به مقوله ی فروش نگاه می کنند. این افراد می آیند محصولی را رایگان ارایه می دهند و سپس از راه های دیگری به صورت غیر مستقیم سود دریافت می کنند. حالا این کارهای غیر مستقیم می توانند فروش خدمات مکمل یا دریافت حمایت مالی یا تبلیغات بر روی وب سایت باشد.

مثلا یکی از شرکت های معروفی که راهکار دوم را برای تجارت برگزیده Ubuntu می باشد که مسلما معرف حضور شما است.

دیدگاه شما کاملا سنتی و قدیمی است و میزان سود شما که خودتان به اشتراک گذاشته اید نشان می دهد که حرف من درست است و تجارت شما نیاز به یه بازنگری و تغییر استراتژی دارد. پس بیایید همین امروز در سبک زندگی خودتون بازنگری کنید و از تجربه ی ۱۰ ساله ی خود برای پیشی گرفتن از افراد تازه به دوران رسیده استفاده کنید. مسلما شما به نسبت این افراد می توانید در سطح بسیار بالاتری برای محصولات رایگان ارزش افرینی کنید و منبع سود اوری خود را تغییر دهید.
    این متن شما که به قول معروف نعل وارونه زدن هست سفسطه ای بیش نیست
    اصلا چنین چیزی نیست این بابا که سایت زده به خوبی من مطمئن هستم که کل مجموعه تخت گاز رو از بنده خریداری کرده و بعد به صورت رایگان گذاشت
    هیچ جای ایران این مجموعه رو نداشتند مگر اینکه از سایت و بنده خریداری کنند چون من بیش از یک ده فروشگاه دارم خیلی چیزام تو خواب هم اینا نمی بینند و خیلی کارهایی کردم که اینها روحشون هم خبر نداره
    پس الکی همینطوری جمع آوری نبوده من هر کدوم از این محصولات رو موهام سفید کردم با کیفیت دی وی دی گذاشتم همینطوری نخود و لپه که نیست فکر کردی کردند تو گونی فروختند
    شاید خودت کارهات این شکلی هست بنده خیر

عضو انجمن ashkan.solutions آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    55 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط internet نمایش پست ها
    این متن شما که به قول معروف نعل وارونه زدن هست سفسطه ای بیش نیست
    اصلا چنین چیزی نیست این بابا که سایت زده به خوبی من مطمئن هستم که کل مجموعه تخت گاز رو از بنده خریداری کرده و بعد به صورت رایگان گذاشت
    هیچ جای ایران این مجموعه رو نداشتند مگر اینکه از سایت و بنده خریداری کنند چون من بیش از یک ده فروشگاه دارم خیلی چیزام تو خواب هم اینا نمی بینند و خیلی کارهایی کردم که اینها روحشون هم خبر نداره
    پس الکی همینطوری جمع آوری نبوده من هر کدوم از این محصولات رو موهام سفید کردم با کیفیت دی وی دی گذاشتم همینطوری نخود و لپه که نیست فکر کردی کردند تو گونی فروختند
    شاید خودت کارهات این شکلی هست بنده خیر
    من فکر می کنم شما سن و سالی ازتون گذشته چون لجبازی دهه شصتی ها رو دارین توی عدم تغییر کردن

این شخص مشخصا در حال کسب درآمد با فروش تبلیغات برای وب سایتشان هستند و حالا اینکه از کجا فیلم های خود را میارند بحث جداگانه ای است.

ببینید اگر من جنسی رو به سرقت ببرم بعد بذارم برای فروش و یکی از من بخره و اینبار رایگان در اختیار دیگران بگذاره زیاد نمیشه به طرف خورده گرفت. چون نه من و نه اون شخص کار درستی نمی کنیم. حالا چون فرصت و فضای جامعه به شکلی است که این سرقت ها را عرف می داند دلیل نمی شود به خومون دروغ بگوییم که اصل قضیه چیست.

من شخصا نظر خودم رو گفتم و برداشت من از ماهیت کسب و کار دیجیتال امروزه - من نه به شما خرده گرفتم و میگم کار شما اشتباه بوده و نه اینکه اون طرف کار اشتباهی کرده - صرفا باید دیدگاهمون رو به دنیا به روز رسانیم کنیم چون اگر تجارت خود را پویا نکنیم خیلی زود افراد منعطف از ما بازار رو دستشون میگیرند.
    خدماتی فراتر از انتظار شما
    www.ashkan.solutions
    Telegram ID = @ashkansolutions

7. تعداد تشکر ها از ashkan.solutions به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,427
    تشکر تشکر شده 
    441
    تشکر شده در
    249 پست

ا کیفیت دی وی دی گذاشتم همینطوری نخود و لپه که نیست فکر کردی کردند تو گونی فروختند
    حالا یه چیزی ، من یه بررسی کردم اسکرین شات ها رو ، مثلا این :

http://up.fatopgear.ir/view/2242334/...pgear.ir_s.jpg

اینکه النن کپچر شده از ماهواره هستش آرم BBC این حرفا ، یعنی هیچ زحمتی نداره این کار ، نه سینک دوبله ای کردی شما نه کیفیت خاصی ارائه دادین ! ماشالله حتی کراپ هم نشده

فقط یه چیزی ، این مجموعه از فصل 14 به بعدش با کیفیت BluRay 1080p موجوده بدونه هیچ واترمارکی و با بهترین کیفیت ، اگر شما اومدین با این کیفین دادید بیرون ، و دوبله رو روش سینک کردین ، بعد حداقل میشه گفت شما زحمت کشیدین!

این هم سورس بوری یه فصلش :

Top.Gear.S15.1080p.BluRay.x264-aAF - 21 GB

حالا همه اینا رو که گفتم بخاطره این بود که مشتری بشی خواستی بهت اینارو بفروشم :D

9. تعداد تشکر ها از nevergotme به دلیل پست مفید

عضو انجمن persiancoder آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    314
    تشکر تشکر شده 
    546
    تشکر شده در
    361 پست

از نظر بنده شما هیچکاری نمیتونی کنی ...
    محصول ماله شما نبوده ک ... شاید شبکه هایی ک دارن پخش میکنند بتونند هم از شما هم از ایشون شکایت کنند ( اونم ن توی ایران ! ) ... ولی شما نه

بیا برو از دانلودها و سایر سایت های دانولد هم شکایت کن دارن کارهای کرک میذارن
    طراحی قالب وردپرس | طراحی وب‌سایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
    تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@

11. تعداد تشکر ها ازpersiancoder به دلیل پست مفید

عضو انجمن GOD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    317
    تشکر تشکر شده 
    1,300
    تشکر شده در
    543 پست

تاپیک جالبی بود.مدتی بودم از این دست تاپیک ها نداشتیم
    استارتر عزیز شما یا توی این مملکت زندگی نمیکنی یا تو محله شما اوضاع فرق داره.
    خیلی از دوستان صاحب یک اثر هستند و اون اثر رو ثبت هم کردند الان دارند از اثرشون سو استفاده میکنند هیچ کاری هم نمیتونند بکنند.بعد شما اومدی یک مجموعه رو فروختی حالا یکی رایگان گذاشته میخوای شکایت کنی ازش
    دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

13. تعداد تشکر ها ازGOD به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    382
    تشکر شده در
    251 پست

مشکل برات پیش اومده کسگم؟
    خیلیم خوب کرده رایگان گذاشته به تو چه ؟ بگو سوزشت از تلکه کردن ملته همین کاره تو هم که درست نیست کسگم بعدشم هیچ مالکیتی رو برنامه نداری که هر وقت داشتی برو شکایت کن بیخودیم کسیو تخریب نکن تو دو تا دز دی میکنی ولی این بنده خدا از د ز د د ز د ی میکنه و مفت در اختیار ملت میزاره رابین هودیه واسه خودش تو چی
    این همه کانال تو تلگرامه دارن سریال گلشیفته رو پخش میکنن مالک اون اثر غر نمیزنه اوقت توعه بچه قرتی سوزش گرفتی .... اول بدون کجا زندگی میکنی بعد تاپیک بزن
    ویرایش توسط gdfire : March 8th, 2018 در ساعت 19:52

15. تعداد تشکر ها از gdfire به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

من فک می کردم منطق "شما پیشرفت نکن که بازار خراب نشه هممون با همون جنس 10 سال پیش یه نونی بخوریم" از احمقانه ترین چیز هایی هست که تو این کشور دیده میشه.

ولی این تاپیک یک سطح کاملا جدیدی رو معرفی کرد واقعا ...

17. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

عضو انجمن farhadhelix آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    384 پست

کلام اخر

هیچ ادعایی نمیتونید بکنید یا کری کنید این طرف رو چون مالکیتی نسبت به این مجموعه ندارید

موفق باشید
    انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran

19. تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)