دوست من شما محصول اختصاصی ارایه نکرده اید و برنامه ی تلویزیونی Top Gear هیچ ارتباطی به شما ندارد. صرفا شما هم مثل دیگران آن را سرقت کرده اید و در دسترس عموم قرار می دهید.
از واژه سرقت استفاده شد چون دقیقا کار من و شما و همه ی ایرانی ها سرقت و ***ی از مالکین اثرهای این چنینی است. حالا چه Top Gear چه هر فیلم و سریالی که داریم یا رایگان دانلود می کنیم یا با Torrent میگریم یا هر راه دیگری که وجود دارد.
بعد یک نکته ی دیگری هم هست. آیا باید شرکت های داخلی که محصولاتی مثل گردو و کینگ میدن بیان از سایت های دانلود نرم افزار شکایت کنن که «محصول اختصاصی» آنها به صورت رایگان در دسترس عموم جهت دانلود قرار گرفته؟ منطق شما غیر مقدار غیر قابل درک برای شخص من است.
حالا اگر بخواهیم اصل قضیه را با هم بررسی کنیم باید بیان کرد که در دنیای ۲ سبک فروشندگی وجود دارد.
۱- شما مستقیم به ازای محصولی که ارایه می دهید هزینه می گیرید.
۲- شما محصول رایگان می دهید و از راههای دیگری به صورت غیر مستقیم پول دریافت می کنید.
اشخاصی همانند شما با زرنگی محصول رایگانی را جمع اوری می کنند و مجدد آنها را به فروش می رسانند بدون اینکه ارزش افرینی کرده باشند. جزو فروشندگان دسته یک هستند و دیدگاه سنتی به قضیه فروش دارند.
حال افرادی هستند که با ذهنی بازتر و مدرن به مقوله ی فروش نگاه می کنند. این افراد می آیند محصولی را رایگان ارایه می دهند و سپس از راه های دیگری به صورت غیر مستقیم سود دریافت می کنند. حالا این کارهای غیر مستقیم می توانند فروش خدمات مکمل یا دریافت حمایت مالی یا تبلیغات بر روی وب سایت باشد.
مثلا یکی از شرکت های معروفی که راهکار دوم را برای تجارت برگزیده Ubuntu می باشد که مسلما معرف حضور شما است.
دیدگاه شما کاملا سنتی و قدیمی است و میزان سود شما که خودتان به اشتراک گذاشته اید نشان می دهد که حرف من درست است و تجارت شما نیاز به یه بازنگری و تغییر استراتژی دارد. پس بیایید همین امروز در سبک زندگی خودتون بازنگری کنید و از تجربه ی ۱۰ ساله ی خود برای پیشی گرفتن از افراد تازه به دوران رسیده استفاده کنید. مسلما شما به نسبت این افراد می توانید در سطح بسیار بالاتری برای محصولات رایگان ارزش افرینی کنید و منبع سود اوری خود را تغییر دهید.