تشکر انجام دادم
سلام
مدیر هاستینگ نام برده چهار سال قبل از این انجمن بابت کلاه برداری اخراج شدن ، با وجودی که به انجمن تبلیغات میدادن و سود داشتن ولی مدیران انجمن به دلیل شکایات زیاد ایشان را اخراج کردن
ضمنا طبق قوانین انجمن هر تاپیک انتقادی توسط مدیران ارشد سابق انجمن حذف شد چون قوانین انجمن اجازه تاپیک انتقادی زدن را نمیداد
زیاد خوشنام نیستند ولی تبلیغات زیاد میکنند ، از وی بی ایران و شاپ کبیر گرفته تا اینجا ولی بهترین تبلیغ کیفیت و پشتیبانی خوب هست که بعضی ها نمیفهمند که وبمسترها با هم در ارتباط هستند و وقتی سرویس بی کیفیت ارائه میکنند یا کلاه برداری میکنند اونها همدیگر را مطلع میکنند و متاسفانه چون هزینه هایی که وبمسترها میکنند کم هست معمولا شکایت نمیکنند که اگر چند نفر وقت بزارند شکایت کنند مطمئنا وضع بهتر میشد و اینجوری نبود که ایران بیشتر از آمریکا شرکت ارائه کنند هاست و سرور داشته باشه و هر کی مامان باباش از خانه بیرونش کردن بیاد تو این کار و با سرمایه مردم بازی کنه ....
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
دوستان من از سال 2013 عضو ای وب هاست بودم و بار ها سرویس های مختلف ازشون گرفتم
انصافا اوایل کارشون خوب بود اما متاسفانه هم کیفیت سرویس ها افت کرد و هم پشتیبانی شون
هنوز هم تیکت هام در ناحیه کاربری موجوده که با تاخیر فراوان جواب میدادند
الان که این تاپیکو دیدم و به سایتشون سر زدم یقین پیدا کردم که تعطیل شده
مشخصه
آره تبلیغات زیادی انجام دادن که کاربر جذب کنن
توی وبگذر هم تبلیغ کرده بودن
هاست هاشونم نسبت به قیمت و کیفیت از خیلی جاهای دیگه بهتر بود
ولی برای جذب کاربر اینکارو کرده بودن
مطمئنم یه سایت دیگه راه اندازی کردن و اونجا مشغول جذب کاربر هستن که یه عده دیگرو باز سر کیسه کنن
به قول فرمایش دوستمون اگه چند نفر شکایتشو بکنن دیگه جرأت نمیکنه ادامه بده
سلام و احترام
بنده نظر خاصی ندارم ولی میخوایید تا چندماه اینطوری ادامه بدید؟
اگر بخوایید اینطوری ادامه بدید کل سایت هاتون جمع میشه حداقل بکاپ هاتون رو زودتر انتقال بدید مگه فقط با بکاپ میشه بکاپ گرفت بسادگی امکان انتقال سایت هست!
بعد از انتقال به سرویس دهنده دیگر یا گرفتن بکاپ بعد برید دنبال دلیل ...
ببینین اینا چه کلاهبردارایی هستن که برای کلاهبرداری اینهمه تشکیلات قائل شدن..از تبلیغات گرفته تا طراحی سایتشون!!!!یعنی ظاهر این سایتو هرکی ببینه واقعا اگر گول نخوره شاهکاره!!!!هرکی ندونه فکر میکنه هاستینگ برتر تو ایرانه!!!
حالا جالب اینه کلی دمو دستگاهو انجمنو اینا راه اندازی کردن!!!!!پنل کاربریشون مدام بروزرسانی و شیکتر میشد!!!!!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)