صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 48

موضوع: مشکل با هاستینگ i-whost.net

عضو انجمن parsvia آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    257
    تشکر تشکر شده 
    424
    تشکر شده در
    326 پست

پیش فرض پاسخ : کلاهبرداری هاستینگ i-whost.net

دوستان شاید اتفاقی برای مدیر وب سایت افتاده! وگرنه عاقلانه نیست سرویس ها باز باشن و هیچ پاسخ گویی نداشته باشن!
    ساران هاستینگ
    09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
    شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    21 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط parsvia نمایش پست ها
    دوستان شاید اتفاقی برای مدیر وب سایت افتاده! وگرنه عاقلانه نیست سرویس ها باز باشن و هیچ پاسخ گویی نداشته باشن!
    بالفرض هم اینطور باشه...

مسلما شرکت رو 1 نفر اداره نمیکنه...حتما یکی دو تا مسئول فنی و پشتیبانی داره...میگیم برای مدیر اتفاقی افتاده...بقیشون همزمان اتفاق افتاده براشون؟؟؟؟

یا اینا هیچی...نمیتونن تو قسمت اطلاعیه سایت اعلام بکنن که فلان شده یا به این دلیل پاسخگو نیستیم؟؟؟؟؟؟

اصلا با عقل جور در نمیاد!!!اینا خیلی خوب هم هستن ..نشستن دارن تراکنشهای مالیشون رو نگاه میکنن و کیف میکنن و به ریش بقیه میخندن!!!!مشکل 1 روز 2 روز 1 هفته....نه یک ماه غیبشون بزنه!!!

اینا دارن آخرین زورشونو برای پر کردن حساب میزنن...همین روزاست که سایتشون ناپدید بشه با تمام سرویس ها و خدمات!!!من که سایتمو منتقل کردم چون نمیتونم ریسک کنم صب بلند شم ببینم همه چی پریده!!!

هرکی سرویس داره ازشون به یه روشی حتی سخت منتقلش کنه تا دیر نشده!

جالب اینه بکاپ توی سی پنل هم ندارن که یارو فول بکاپ بگیره بره..این یه نمونه از کلاهبرداریاشونه...یعنی نگه داشتن زورکی کاربر!!

عضو انجمن mizbanwebhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    884
    تشکر شده در
    682 پست

ای نماد این سایت نزدیک به 4 ماه هست که منقضی شده است .

روی این مورد هم می بایست دقت می کردین موقع خرید و همچنین اشخاصی که جدیدا خرید می کنند وقتی به چنین چیزی دقت نمی کنند ...
    شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
    XZN Hosting

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    21 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mizbanwebhost نمایش پست ها
    ای نماد این سایت نزدیک به 4 ماه هست که منقضی شده است .

روی این مورد هم می بایست دقت می کردین موقع خرید و همچنین اشخاصی که جدیدا خرید می کنند وقتی به چنین چیزی دقت نمی کنند ...
    آخه روی نماد اعتمادم دیگه نمیشه حساب باز کرد..من خودم بارها از جایی سرویس گرفتم که نه نماد اعتماد داشت نه ظاهر موجهی داشت سایتش..اما واقعا راضی بودم از سرویس دهی و پاسخگوییش

شرکتی که بخواد کلاهبرداری و اذیت کنه با 100 تا ازین نمادا هم اینکارو میکنه نمونش آی وب هاست (بگذریم اینا شرکتشون اصلا ربطی به سرور و هاستیگ نداره و شرکت خدماتی بوده!)..کی جوابگوئه!

6. تعداد تشکر ها از armin2afm0056 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

دوستان میگن شاید اتفاقی افتاده واسه مدیر

دلیلی که ثابت میکنه کارشون کلاهبرداریه و هیچ مشکلی واسش پیش نیومده
    نبودن دکمه بک آپ در سی پنل هستش
    که کسی نتونه منتقل کنه و به اجبار فعلا موندگار باشن کاربرا
    اگه چند نفر دیگه بیان اینجا شکایت خودشون رواعلام کنن خب پدر این مردم آزارهارو درمیاریم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    21 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط p30off نمایش پست ها
    دوستان میگن شاید اتفاقی افتاده واسه مدیر

دلیلی که ثابت میکنه کارشون کلاهبرداریه و هیچ مشکلی واسش پیش نیومده
    نبودن دکمه بک آپ در سی پنل هستش
    که کسی نتونه منتقل کنه و به اجبار فعلا موندگار باشن کاربرا
    اگه چند نفر دیگه بیان اینجا شکایت خودشون رواعلام کنن خب پدر این مردم آزارهارو درمیاریم
    دقیقا...ببین اگر فقط هاست داری شرکتای دیگه بدون فول بکاپ میتونن انتقال بدن سایتتو..من خودم سایتم تازه تاسیس بود منتقل کردم بدون فول بکاپ.دسترسی دادم بهشون به سی پنل و انتقال دادن..نمیدونم با چه روشی

فعلا یه سری که قبلا سرویس داشتن تو ای وب هاست هنوز فعاله...بذار سایتشونو جمع کنن برن بعد همه میریزن اینجا...
    من خودم هاستم هنوز فعاله ولی خب دیگه ریسک نکردم تمدید نکردم چون هیچ بعید نیست صب بیدار شی ادرس ای وب هاستو بزنی و فاتحه!!!الان هرکی سایتش بنا به هر دلیلی مشکل پیدا کنه یا بالا نیاد هیچ کاری نمیشه کرد نه جواب میدن نه چیزی

الان آی وب هاست شده سلف سرویس...خودت سرویس میخری خودت از خودت پشتیبانی میکنی

- - - Updated - - -

از حق نگذریم سرویساشون بد نبودن..باید واقعیت هارو گفت...من چندباری ازشون سرویس گرفتم هیچوقت مشکل خاصی نداشتم..فقط گیرشون تو پشتیبانی بود که من احساس کردم یخورده اینکاره نیستن...

ای وب هاست میتونست یکی از بهترین ها باشه من موندم چرا این کارارو میکنن!!!واقعا حیف شد خودشو بدجوری خراب کرد...خیلی باید احمق باشن که این کارو کردن..اگر یه ذره رو پشتیبانیشون زوم میکردن قطعا یکی از بهترین هاستینگا میشدن

عضو انجمن mizbanwebhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    884
    تشکر شده در
    682 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط armin2afm0056 نمایش پست ها
    آخه روی نماد اعتمادم دیگه نمیشه حساب باز کرد..من خودم بارها از جایی سرویس گرفتم که نه نماد اعتماد داشت نه ظاهر موجهی داشت سایتش..اما واقعا راضی بودم از سرویس دهی و پاسخگوییش

شرکتی که بخواد کلاهبرداری و اذیت کنه با 100 تا ازین نمادا هم اینکارو میکنه نمونش آی وب هاست (بگذریم اینا شرکتشون اصلا ربطی به سرور و هاستیگ نداره و شرکت خدماتی بوده!)..کی جوابگوئه!
    بله.اما

یه بانک که مجوز داره میتونه خلاف کنه و همچنین برعکسش ... ولی شما ترجیح میدین پولتون را بگذارین تو یه بانک مجوز دار یا یک موسسه بدون مجوز ؟

شما باید قبل از خرید تحقیق می کر دید . نه اینکه بعد از خرید ببینید شر کت اصلا زمینه کاری دیگه ای داره
    شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
    XZN Hosting

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با هاستینگ i-whost.net

سلام
    مدیر هاستینگ نام برده چهار سال قبل از این انجمن بابت کلاه برداری اخراج شدن ، با وجودی که به انجمن تبلیغات میدادن و سود داشتن ولی مدیران انجمن به دلیل شکایات زیاد ایشان را اخراج کردن
    ضمنا طبق قوانین انجمن هر تاپیک انتقادی توسط مدیران ارشد سابق انجمن حذف شد چون قوانین انجمن اجازه تاپیک انتقادی زدن را نمیداد
    زیاد خوشنام نیستند ولی تبلیغات زیاد میکنند ، از وی بی ایران و شاپ کبیر گرفته تا اینجا ولی بهترین تبلیغ کیفیت و پشتیبانی خوب هست که بعضی ها نمیفهمند که وبمسترها با هم در ارتباط هستند و وقتی سرویس بی کیفیت ارائه میکنند یا کلاه برداری میکنند اونها همدیگر را مطلع میکنند و متاسفانه چون هزینه هایی که وبمسترها میکنند کم هست معمولا شکایت نمیکنند که اگر چند نفر وقت بزارند شکایت کنند مطمئنا وضع بهتر میشد و اینجوری نبود که ایران بیشتر از آمریکا شرکت ارائه کنند هاست و سرور داشته باشه و هر کی مامان باباش از خانه بیرونش کردن بیاد تو این کار و با سرمایه مردم بازی کنه ....

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    21 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mizbanwebhost نمایش پست ها
    بله.اما

یه بانک که مجوز داره میتونه خلاف کنه و همچنین برعکسش ... ولی شما ترجیح میدین پولتون را بگذارین تو یه بانک مجوز دار یا یک موسسه بدون مجوز ؟

شما باید قبل از خرید تحقیق می کر دید . نه اینکه بعد از خرید ببینید شر کت اصلا زمینه کاری دیگه ای داره
    آره درست میگین...البته نمادشون چند ماه بیشتر منقضی نشده...فکر میکنم تا اقدام بشه برای تمدید یکم طول میکشه....

من از این شرکت سرویس داشتم در طول 1 یا 2 سال پیش کارشون بدک نبود...پشتیبانی هم تایم پاسخگوییش پایین بود فقط توی کارش زیاد خبره نبود پشتیبانی...یه سری کارایی مثل بستن بکاپ سی پنل اینا انجام میدادن ولی من زیاد مهم نبود برام...نمیدونم والا چرا 1 ماهی هست غیبشون زده من یه دامنه سفارش دادم ثبت نشد..شانس اوردم هاست ماهیانه گرفته بودم..توی انجمن خودشون هم چندتا کاربرا چندین سرویس سفارش دادن هیچکدوم فعال نشده..تیکتارو جواب نمیدن...حتی تلفن شرکت رو

نمیدونیم واقعا اسمشو چی باید گذاشت...به نظر من که قضییه خیلی بود داره

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط armin2afm0056 نمایش پست ها

- - - Updated - - -
    از حق نگذریم سرویساشون بد نبودن..باید واقعیت هارو گفت...من چندباری ازشون سرویس گرفتم هیچوقت مشکل خاصی نداشتم..فقط گیرشون تو پشتیبانی بود که من احساس کردم یخورده اینکاره نیستن...

ای وب هاست میتونست یکی از بهترین ها باشه من موندم چرا این کارارو میکنن!!!واقعا حیف شد خودشو بدجوری خراب کرد...خیلی باید احمق باشن که این کارو کردن..اگر یه ذره رو پشتیبانیشون زوم میکردن قطعا یکی از بهترین هاستینگا میشدن
    اون زمانی که شما میگی سرویس هاش خوب بود زمانی بود که ربسیلر از شرکت پردیس هاستینگ داشتند ولی خوب بعدش تصمیم گرفتند سرور بخرند و مستقل کار کنند و البته بستن بکاب را هم از همان پردیس هاستینگ یاد گرفتن با این تفاوت که پردیس هاستینگ تیکت بزنید بکاب میدن اینها کلا تیکت نمیدانند چی هست

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)