تا اول ماه مبارک رمضان آفر تمدید شد
هاست های ارزان قیمت برای کارهای تست و وب سایتهای شخصی مناسب هستند ... دوستان همکار گرامی می توانند آفرهای خود شون رو علاوه بر انجمن تخصصی هاستینگ برای عموم هم معرفی کنند ... تخفیف هاست
یک هاست دانلود از ایشون خریداری شد
سریع تحویل دادند و کیفیت و سرعت سرویس هاشون عالی هست
اقاطبق پیامی که تو صفتحه اول سایت فردا هاستینگ زدید ، رفتم تو سایت میزبان 24 و تیکت زدم، سه تا هم دامنه دارم، برای هر کردوم هم یه تیکت مجزا زدم، هر سری هم تیکت میزنم یا تیکت رو میبندید، یا یه ایراد اکلی میگیرید، الان وظیفه من نیست که دنبالت بدوم واسه وارد کردن سایت و سرویس! (مگه اینکه نیتت چیز دیگه ای باشه)
البته این شگردی که خیلی از فروشنده ها دارن، جواب سر بالا میدن یا درست جواب نمیدن تا اخرش به توهین کردن برسه و به همین بهانه هم سرویس رو ازت بگیرن و حذف کنن
بهر حال امیدوارم حسن نیت خودتون رو نشون بدید، الان سرویسهای من رو هوان ، البته سایتها بالا هستند، ولی الان سایت فردهاستیگ که تعطیل شده، تو سایت میزبان 24 هم هیچ سرویسی وارد نشده
ما هیچ جایی فرار نکردیم و اینجا هستیم ما هیچ کم کاری نکردیم و نزدیک 5ساله سرویس میدادیم هر مشکلی دارید تو تلگرام پیغام بدید خودم از میزبان 24 پیگیری کنم
تلگرام 09338710315
در ضمن لینک های خرید ما کار نمیکنه درگاه غیر فعال هست در ضمن من علی رحیمی هستم و مدیر فرداهاستیگ بودم و به میزبان 24 واگذار کردم که مدیرش یاسر شافعی است.
- - - Updated - - -
شما بهتره خودت رو درگیر نکنی همین یک هفته پیش به مدت 1 هفته سرورت رو به فنا داده بودی و کلی از اطلاعات مردم رو به فنا دادی
ویرایش توسط hostorder : December 10th, 2017 در ساعت 21:22
ببین من نمیدونم چه خیره چه جوری شده چی شده.... تو سر در تاپیکت زدی برید تو سایت میزبان 24 تیکت بزنید که با عنوان "انتقال از فردا هاست" من هم تیکت زدم، الان هم اسکرین شاتشو آپ میکنم لینکشو میزارم اینجا
اگر هم فرار نکردی سرویس من رو درست عین آدم تحویلم بده ، درگیر حاشیه ماشیه نکن خدا خیرت بده، اگرم فکر میکنی که کارت درست بوده وا شتباهی انجام ندادی که خب تو دادگاه میبینمت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)