نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: فروش ویژه هاست شروع قیمت 500مگ سالانه 7ت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    122
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه هاست شروع قیمت 500مگ سالانه 7ت

اقاطبق پیامی که تو صفتحه اول سایت فردا هاستینگ زدید ، رفتم تو سایت میزبان 24 و تیکت زدم، سه تا هم دامنه دارم، برای هر کردوم هم یه تیکت مجزا زدم، هر سری هم تیکت میزنم یا تیکت رو میبندید، یا یه ایراد اکلی میگیرید، الان وظیفه من نیست که دنبالت بدوم واسه وارد کردن سایت و سرویس! (مگه اینکه نیتت چیز دیگه ای باشه)
    البته این شگردی که خیلی از فروشنده ها دارن، جواب سر بالا میدن یا درست جواب نمیدن تا اخرش به توهین کردن برسه و به همین بهانه هم سرویس رو ازت بگیرن و حذف کنن
    بهر حال امیدوارم حسن نیت خودتون رو نشون بدید، الان سرویسهای من رو هوان ، البته سایتها بالا هستند، ولی الان سایت فردهاستیگ که تعطیل شده، تو سایت میزبان 24 هم هیچ سرویسی وارد نشده

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    555
    تشکر تشکر شده 
    994
    تشکر شده در
    800 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Devil نمایش پست ها
    اقاطبق پیامی که تو صفتحه اول سایت فردا هاستینگ زدید ، رفتم تو سایت میزبان 24 و تیکت زدم، سه تا هم دامنه دارم، برای هر کردوم هم یه تیکت مجزا زدم، هر سری هم تیکت میزنم یا تیکت رو میبندید، یا یه ایراد اکلی میگیرید، الان وظیفه من نیست که دنبالت بدوم واسه وارد کردن سایت و سرویس! (مگه اینکه نیتت چیز دیگه ای باشه)
    البته این شگردی که خیلی از فروشنده ها دارن، جواب سر بالا میدن یا درست جواب نمیدن تا اخرش به توهین کردن برسه و به همین بهانه هم سرویس رو ازت بگیرن و حذف کنن
    بهر حال امیدوارم حسن نیت خودتون رو نشون بدید، الان سرویسهای من رو هوان ، البته سایتها بالا هستند، ولی الان سایت فردهاستیگ که تعطیل شده، تو سایت میزبان 24 هم هیچ سرویسی وارد نشده
    ما هیچ جایی فرار نکردیم و اینجا هستیم ما هیچ کم کاری نکردیم و نزدیک 5ساله سرویس میدادیم هر مشکلی دارید تو تلگرام پیغام بدید خودم از میزبان 24 پیگیری کنم
    تلگرام 09338710315

در ضمن لینک های خرید ما کار نمیکنه درگاه غیر فعال هست در ضمن من علی رحیمی هستم و مدیر فرداهاستیگ بودم و به میزبان 24 واگذار کردم که مدیرش یاسر شافعی است.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط pc-narmak نمایش پست ها
    هر خدمات و سرویس ارزونی بی دلیل نیست و 90 درصد علتش کم کردن از مسائل دیگه هست که بعد از یه مدتی میزنه بیرون
    شما بهتره خودت رو درگیر نکنی همین یک هفته پیش به مدت 1 هفته سرورت رو به فنا داده بودی و کلی از اطلاعات مردم رو به فنا دادی
    ویرایش توسط hostorder : December 10th, 2017 در ساعت 21:22

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    122
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    10 پست

ببین من نمیدونم چه خیره چه جوری شده چی شده.... تو سر در تاپیکت زدی برید تو سایت میزبان 24 تیکت بزنید که با عنوان "انتقال از فردا هاست" من هم تیکت زدم، الان هم اسکرین شاتشو آپ میکنم لینکشو میزارم اینجا

اگر هم فرار نکردی سرویس من رو درست عین آدم تحویلم بده ، درگیر حاشیه ماشیه نکن خدا خیرت بده، اگرم فکر میکنی که کارت درست بوده وا شتباهی انجام ندادی که خب تو دادگاه میبینمت

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    555
    تشکر تشکر شده 
    994
    تشکر شده در
    800 پست

ببین من نمیدونم چه خیره چه جوری شده چی شده.... تو سر در تاپیکت زدی برید تو سایت میزبان 24 تیکت بزنید که با عنوان "انتقال از فردا هاست" من هم تیکت زدم، الان هم اسکرین شاتشو آپ میکنم لینکشو میزارم اینجا

اگر هم فرار نکردی سرویس من رو درست عین آدم تحویلم بده ، درگیر حاشیه ماشیه نکن خدا خیرت بده، اگرم فکر میکنی که کارت درست بوده وا شتباهی انجام ندادی که خب تو دادگاه میبینمت
    دوست عزیز من میگم تو تلگرام پیغام بفرست مشکل ببینیم چی هست وقتی تو امضای ما شماره تلفن مون هست که شماره تلگرام ما هم هست نمیدونیم هدف شما چی هست لطفا در تلگرام پیغام ارسال کنید

5. تعداد تشکر ها از hostorder به دلیل پست مفید

عضو انجمن yasserhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    497
    تشکر تشکر شده 
    446
    تشکر شده در
    338 پست

سلام و احترام تیکت ارسال کردید برای اینکار؟ اگر ارسال شد لطفا ایمیل ثبت نامی در سایت رو برامون خصوصی ارسال تا برسی کنیم.

- - - Updated - - -

آقا کلاهبردایه نخرید، اسکرین شات و تیکتها هم دارم کسی مدرک خواست بگه ارائه کنم ازین سایت پاس میدن به سایت mizban 24 .net بعد اونجا هم خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ و پاس میدن دوباره به همین فردا هاستینگ، بعد الان صفحه اول سایت برید هیچی نیست ،ولی اگه رو لینک خرید بزنید کار میکنه، آدم باید خیلی خر باشه که نفهمه جفت سایتها توسط یه نفر داره اداره میشه.
    تو اولین فرصن میرم دنبال شکایت .... ببینم بازم انقدر بلبل زبونن یا نه
    با سلام و احترام اولا شما دارید تهمت به مدیریت دو سایت میزنید
    بند فامیلم شافعی هست .
    اون اقا رحیمی
    من هرمزگان
    اون اقا تبریز
    کجاش میشه یکی؟
    بعد مشکل شما چیه؟ ایمیلتون رو خصوصی ارسال کنید شفاف سازی بشه
    مشتریانی که در زمان انتقال تیکت زدن مشکلی نداشتن .
    مشتریانی که ایمیلشون تو سیستم نبود رو اطلاع ندارم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)