یک نفر وبه عنوان داور و بی طرف در نظر بگیرید
تشریف ببرید گروه تلگرام
موارد و بررسی کنید
بنده الان مدارک رو کاملا همیجا میزارم و هویت این آدم رو میزارم
لطفا دوستان یه لحظه پست ندین صبر کنید
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط Santourio
سلام و وقت بخیر
مرسی از همه دوستانی که وقت گذاشتن و بهترین راه کار رو ارائه دادن
سعادت انجام بهینه سازی و ادیت قالب ایشون رو تیم من عهده دار بودن
تمام کار هایی که خواسته بودن براشون انجام داده شد به جز باکس دانلود که بهشون گفتم نمیتونیم براتون انجام بدیم .
قالبی که به تیم دادن پر از مشکل بود که برطرف شد براشون بدون این که کمترین هزینه ای ازشون گرفته بشه بیش از 40 خط کد براشون بهینه شد عکس ها و ..... که بماند.
من قبل از اینکه ایشون پول رو بریزن قالب رو بهشون نشون دادم اگر مشکلی بود میتونستن به من بگن تا من براشون برطرف کنم اما خودشون هزینه رو واریز کردن و قالب رو گرفتن
دیشب شروع کردن که این کامل نیست و اون کامل نیست من بهشون گفتم هر چیزی هست براتون حل میکنم اما ایشون به هیچ صراطی مستقیم نشدن و در نهایت گفتم شماره کارت بدید پولو 50 تومن رو واریز کنم اما خودشون قبول نکردن و گفتن من به خاطر شما کارو کنسل کردم و دیگر این پول ارزششی نداره و شماره کلاهبرداری و .....
بنده بهشون گفتم شما کنسل کن من دوباره خودم شخصا سفارشتون رو بررسی میکنم و هر مشکلی بود اکی میکنم اما قبول نکردن تا ....
امروز پیام دادن پولو بر گردونید من پول ندارم و میخوام کارو به یک نفر دیگه منتقل کنم ..... حرف هاشون دائما عوض شد 3 تغییر به 6 تغییر رسید بدون اینکه کمترین هزینه از ایشون گرفته بشه
واقعا از اینجور رفتار و افراد متاسفم که با رفتار غیر حرفه ای خود موجب خراب کردن بقیه میشن اما خدارو شاکرم که بعد از 4 سال با نام تجاری استایل فا بیش از 1000 سفارش و 100 مشتری فعال دارم که تا کنون یک ناراضی ازششون نبوده.
انشالله از مراجع قضایی پیگیر بشید من در خدمتتون هستم
در ضمن با توجه به تهمت ها و .... هنوز هم اگر خواستین کارتون رو بررسی و دوباره خدممتون ارائه میدم .
موفق باشید .
ارادتمند : پویان حیب پور
قبل از هر چیزی تشکر از یکی از کاربرهای انجمن که کلی توی شناسایی این آدم بهم کمک کرد و چون خودش نخواست اسمش رو نمیبرم
قبل از هر چیزی یه معرفی از این آقا بکنم که هم بدرد مدیران و هم بدرد طلبکاران ایشون میخوره :
ایشون قبلا با اکانت های
----------------------------------------------------------------------
اما از این موارد بگذریم
اظهار نظرهای جالب ایشون در مورد بهینه سازی :
نه توی اون سایت ارورها برطرف شد و نه تنها لود قالب به زیر 3 ثانیه نرسید بلکه به 25 ثانیه هم رسیده :| مدرک موجوده خواستید تا همینجا بزارم.
اول ایشون گفتن یه روزه اما .... و بهانشون :
بعد باکس دانلود (زمان تحویل پروژه) :
و آخرین شات در مورد بازگشت وجه :
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ؟
اما خدایی یه سوال از اونایی که زیر پست این آقا تشکر زدن
مبنای تشکر کردن شما چی بود؟
از مدیران خواهش میکنم تاپیک رو همینجور بزارن چون s.w.a.t عزیز من تاپیک های قبلی که ایشون بخوبی پیگیری میکردن و افراد کلــاه بردار رو قفل میکردن و همچنین تاپیک هایی که سند و مدرک داشتن رو فقط قفل میکردن و حذف نمیکردن رو دیدم. چون اون افراد مدام با مولتی یوزر وارد میشدن. این فرد هم همون وضعیت رو داره.
ممنون از همه ی مدیران.
ویرایش توسط Democratic : March 30th, 2016 در ساعت 18:39دلیل: افزایش مدارک
بنده الان مدارک رو کاملا همیجا میزارم و هویت این آدم رو میزارم
لطفا دوستان یه لحظه پست ندین صبر کنید
- - - Updated - - -
قبل از هر چیزی تشکر از یکی از کاربرهای انجمن که کلی توی شناسایی این آدم بهم کمک کرد و چون خودش نخواست اسمش رو نمیبرم
قبل از هر چیزی یه معرفی از این آقا بکنم که هم بدرد مدیران و هم بدرد طلبکاران ایشون میخوره :
ایشون قبلا با اکانت های
----------------------------------------------------------------------
اما از این موارد بگذریم
اول ایشون گفتن یه روزه اما .... و بهانشون :
بعد باکس دانلود :
وبعد هم اظهار نظرهای جالب ایشون در مورد بهینه سازی :
نه توی اون سایت ارورها برطرف شد و نه تنها لود قالب به زیر 3 ثانیه نرسید بلکه به 25 ثانیه هم رسیده :| مدرک موجوده خواستید تا همینجا بزارم.
و آخرین شات در مورد بازگشت وجه :
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ؟
اما خدایی یه سوال از اونایی که زیر پست این آقا تشکر زدن
مبنای تشکر کردن شما چی بود؟
از مدیران خواهش میکنم تاپیک رو همینجور بزارن چون s.w.a.t عزیز من تاپیک های قبلی که ایشون بخوبی پیگیری میکردن و افراد کلــاه بردار رو قفل میکردن و همچنین تاپیک هایی که سند و مدرک داشتن رو فقط قفل میکردن و حذف نمیکردن.
ممنون از همه ی مدیران.
خودتون رو بیش از این حد کوچیک نکنید
شکایت کنید خوش برخوردی هم حدی دارد . هیچ هزینه ای به شما بازگشت داده نمیشود و دیگر هیچ کاری برای شما انجام نمی شود هر چی در این مطالب هست عین حقیقت هستش من تصادف کردم 2 روز پیش.
خدا همه چیز را میداند . اما واقعا اگر حق با شماست شکایت کنید بنده بسیار مشتاق هستم که با افراد سودجی که کارشون انجام میشه میخوان به راحتی هزینشون رو پس بگیرن مقابله کنم .
Telegram ID : Santourio , YId: Bj.street Site: Www.STYleFa.iR
شکایت کنید خوش برخوردی هم حدی دارد . هیچ هزینه ای به شما بازگشت داده نمیشود و دیگر هیچ کاری برای شما انجام نمی شود هر چی در این مطالب هست عین حقیقت هستش من تصادف کردم 2 روز پیش.
خدا همه چیز را میداند . اما واقعا اگر حق با شماست شکایت کنید بنده بسیار مشتاق هستم که با افراد سودجی که کارشون انجام میشه میخوان به راحتی هزینشون رو پس بگیرن مقابله کنم .
فکر کنم همه چیز روشن شد.
مدیران عزیز میتونن تاپیک رو قفل کنن.
بنده نمیبینم جایی از مدرک هاتون کلاه برداری کرده باشند این شخص؟
حتی خودشون تازه اعلام کردند مشکلی داره قالب بگید اصلاح کنند ، و اگر ممانعت کردند در اونصورت بگید که ایشون کلاه بردار هستند و در صورتی که قبل از اینکه هزینه ای بگیرند بهتون اطلاع دادند که باکس دانلود رو نمیتونند انجام بدهند.
از مراجع قانونی میخواید پیگیری کنید با اینکه دانشجو هستید هزینه بیشتری طلب میشه که همون تفاهم و مذاکره با ایشون به نفع شما هست.
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
بنده نمیبینم جایی از مدرک هاتون کلاه برداری کرده باشند این شخص؟
حتی خودشون تازه اعلام کردند مشکلی داره قالب بگید اصلاح کنند ، و اگر ممانعت کردند در اونصورت بگید که ایشون کلاه بردار هستند و در صورتی که قبل از اینکه هزینه ای بگیرند بهتون اطلاع دادند که باکس دانلود رو نمیتونند انجام بدهند.
از مراجع قانونی میخواید پیگیری کنید با اینکه دانشجو هستید هزینه بیشتری طلب میشه که همون تفاهم و مذاکره با ایشون به نفع شما هست.
عزیز من سه مورد اصلی رو ایشون انجام ندادن.
در خصوص باکس دانلود ایشون اول گفتن انجام میدم و بعد زمان تحویل پروژه گفتن که نمیتونن انجام بدن
بنده کار ایشون رو نشون چندتا برنامه نویس دادم و گفتن سرکارت گذاشته !
ایشون همون قالب رو با دستکاری و ناقص تر کردن به بنده تحویل دادن !!!!
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط Santourio
همه چیز روشن شد ؟
درسته هدف شما به خوبی مشخص شد یک ادم سودجو هستبن که میخواین همه چیز رو به این شکل بدست بیارین.
بهتره قبل از اینکه من رو مورد سنجش قرار بدید سابقه خودتون رو در نظر بگیرید.
مشکل از جایی شروع شد که نت رو به بچه های 14 ساله دادن
اگر بر اساس استدلال میتونید حرف بزنید درخدمتم
اگر بنده مشکلی داشتم می تونید اینجا مدارک بزارید.
عزیز من سه مورد اصلی رو ایشون انجام ندادن.
در خصوص باکس دانلود ایشون اول گفتن انجام میدم و بعد زمان تحویل پروژه گفتن که نمیتونن انجام بدن
بنده کار ایشون رو نشون چندتا برنامه نویس دادم و گفتن سرکارت گذاشته !
ایشون همون قالب رو با دستکاری و ناقص تر کردن به بنده تحویل دادن !!!!
- - - Updated - - -
اگر بر اساس استدلال میتونید حرف بزنید درخدمتم
اگر بنده مشکلی داشتم می تونید اینجا مدارک بزارید.
الان حرف های شما بر اساس استدلال بود ؟ یک کلمه توهین به شما نشده ، عذر میخوام اما بی شخصیتی شما در صحبت و بیان بسیار آشکار است و اگر کمی منطق داشتین وقتی بهتون گفتم کارو خودم شخصا بررسی میکنم قبول می کردین هر مشکلی هم که بود تا الان بر طرف شده بود اما شما چه کار کردین ؟ بی شخصیتی خودتون رو اثبات کردین.
شکایت کنید در مراجع قانونی در خدمت شما هستیم
Telegram ID : Santourio , YId: Bj.street Site: Www.STYleFa.iR
الان حرف های شما بر اساس استدلال بود ؟ یک کلمه توهین به شما نشده ، عذر میخوام اما بی شخصیتی شما در صحبت و بیان بسیار آشکار است و اگر کمی منطق داشتین وقتی بهتون گفتم کارو خودم شخصا بررسی میکنم قبول می کردین هر مشکلی هم که بود تا الان بر طرف شده بود اما شما چه کار کردین ؟ بی شخصیتی خودتون رو اثبات کردین.
شکایت کنید در مراجع قانونی در خدمت شما هستیم
دوستان اینجا بهتر قضاوت میکنن.
توهین کردنتون از همین ادبیات مشخصه.
موفق باشید.