سلام و وقت بخیر
مرسی از همه دوستانی که وقت گذاشتن و بهترین راه کار رو ارائه دادن
سعادت انجام بهینه سازی و ادیت قالب ایشون رو تیم من عهده دار بودن
تمام کار هایی که خواسته بودن براشون انجام داده شد به جز باکس دانلود که بهشون گفتم نمیتونیم براتون انجام بدیم .
قالبی که به تیم دادن پر از مشکل بود که برطرف شد براشون بدون این که کمترین هزینه ای ازشون گرفته بشه بیش از 40 خط کد براشون بهینه شد عکس ها و ..... که بماند.
من قبل از اینکه ایشون پول رو بریزن قالب رو بهشون نشون دادم اگر مشکلی بود میتونستن به من بگن تا من براشون برطرف کنم اما خودشون هزینه رو واریز کردن و قالب رو گرفتن
دیشب شروع کردن که این کامل نیست و اون کامل نیست من بهشون گفتم هر چیزی هست براتون حل میکنم اما ایشون به هیچ صراطی مستقیم نشدن و در نهایت گفتم شماره کارت بدید پولو 50 تومن رو واریز کنم اما خودشون قبول نکردن و گفتن من به خاطر شما کارو کنسل کردم و دیگر این پول ارزششی نداره و شماره کلاهبرداری و .....
بنده بهشون گفتم شما کنسل کن من دوباره خودم شخصا سفارشتون رو بررسی میکنم و هر مشکلی بود اکی میکنم اما قبول نکردن تا ....
امروز پیام دادن پولو بر گردونید من پول ندارم و میخوام کارو به یک نفر دیگه منتقل کنم ..... حرف هاشون دائما عوض شد 3 تغییر به 6 تغییر رسید بدون اینکه کمترین هزینه از ایشون گرفته بشه
واقعا از اینجور رفتار و افراد متاسفم که با رفتار غیر حرفه ای خود موجب خراب کردن بقیه میشن اما خدارو شاکرم که بعد از 4 سال با نام تجاری استایل فا بیش از 1000 سفارش و 100 مشتری فعال دارم که تا کنون یک ناراضی ازششون نبوده.
انشالله از مراجع قضایی پیگیر بشید من در خدمتتون هستم
در ضمن با توجه به تهمت ها و .... هنوز هم اگر خواستین کارتون رو بررسی و دوباره خدممتون ارائه میدم .
موفق باشید .
ارادتمند : پویان حیب پور