نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 49

موضوع: هکر جدید ایرانی Sir.H4m1D - درخواست همکاری از با تجربه ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض هکر جدید ایرانی Sir.H4m1D - درخواست همکاری از با تجربه ها

درود بر شما
    حدوداً چند روزی میشه یکی از سایتهای ما صفحه اولش یا همون index توسط این جوجه هکر تغییر پیدا میکنه ، بارها سایت فوق رو ویروس یابی کردم و برای تست کل اطلاعات روی هاست رو حذف و یه index.html صرفاً برای لود شدن دامنه قرار دادم و دوباره همین فایل نیز تغییر پیدا کرد عملاً ارتباطی بین cms های قبلی یا امکان نفوذ از پلاگین های سایت با این اتفاق وجود نداره و نفوذ احتمالاً از طریق دسترسی به روت هاست هست تمام رمزهای ftp , دسترسی به هاست قبل از اتفاق دوم تغییر داده شده و بارها سایت اسکن شد ، امروز بکاپ قبلی رو روی سرور ویروس یابی کردم و هر فایل مشکوک که وجود داشت حذف کردم و سایت رو بحالت قبل برگردوندم که باز فایل index.html بروی روت سایت قرار گرفت و هنگام اجرای آدرس دامنه طبیعتاً index اجرا میشه !!! اگر این جوجه هکر دسترسی داشته باشه خب خیلی راحت فایلها و سایر فولدرها و حتی دیتابیس و ... هم باید دچار تغییرات بشه چرا فقط index.html آپلود میکنه !؟
    چندتا سایت دیگر هم از طریق جستجوی گوگل یافتم و ظاهراً فقط سایت ما نبوده !
    http://www.asarehteam.ir/
    http://farsi.irancyber.org/blog/tag/...1%DB%8C%D9%86/

لینکها زیادن نمیخوام داخل انجمن قرار بدم و شلوغ کاری بشه این تاپیک رو زدم اگه مورد مشابه و راه حلی بود اعلام کنید در نهایت این اتفاق تکرار بشه ناچارم سرور رو کلاً تغییر بدم و هاست جدید تهیه کنم

------------------------------------------------------------
    بزودی اطلاع رسانی در باره روش نفوذ این جوجه هکر ها انجام میشه روش نفوذ دقیقاً مربوط به اسکریپت فریر هست و این علمای تازه کار افتادن به جونه هر چی سایته که این اسکریپت روی هاستشون قرار گرفته ... !

آقای رامین خان دمتم گرم شبانه روز تو انجمن هستی و تمام تلاشتو میکنی این انجمن بهترین باشه اما وقتی تیتر میزنم جوجه هکر لطفا ویرایش نکن که همه بدونن اینا و کل تیمشون جوجه هکرن و یه باگ که سرتاسر اسکریپت Bayram باگه اینا پیدا کردن ( به زودی تاپیک مربوطه با اطلاع رسانی کامل ایجاد میشه ) و تمام سایتهایی که میزنن قربانی استفاده از اسکریپت freer هستن دیگه کسی نیاد بگه اینا با سابقه و حرفه ایی هستن !
    ویرایش توسط ali0000 : March 11th, 2016 در ساعت 18:43

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)