فقط پارس انلاین شورشو در نیاورده
کلا دست جمعی شورشو دراوردن : ))4 لیتری میبری پمپ بنزین پر میکنی میبینی رو دستگاه رده 5.5 لیتر !
کار از شوری گذشته دیگه ..... قضیه رو دراوردن
Isp مجاز نیست اکانتینگ و ترافیک رد و بدل شده تغییری توش بده که بخواد حجم کم و زیاد بشه و یا حتی رصد کنه، هیچ شرکتی ریسک انجام اینکار رو به خودش نمیده چون علاوه بر لغو مجوز جریمههای سنگینی داره براشون.
تقریبا با توجه به تجربه ای که دارم توی اکانتینگ و ispهای مختلف تنها دلیلی که حجم اشتباه کسر میشه ثبت اشتباه اون هست که سیستمی هست و معمولا پس از اعلام به isp اصلاح میکنند.
اما این مواردی که میگید یه روال خاصی کم میشه . مثلا ۵ گیگ ۱۵ روز بخاطر مسائل سیستمی خودتون هست و یا همین موضوع تلگرام و واتساپ و ...
بهتره با ابزارهای مدیریتی و روشهایی که isp به شما پیشنهاد میده وضعیت مصرفتون رو کنترل کنید و علت مصرف را ریشهیابی کنید.
۹۹٪ میتونم بهتون این اطمینان رو بدم که مشکل از سمت سیستم/موبایلتون هست و اگر چیزی غیر از این بود روال کامل صحیح شکایت رو بهتون میگم که اگر پیگیر باشید حتی میتونید مجوز اون شرکت را معلق کنید. تضمینی
من کلا سر جمع ۳۰ روز مشتری پارسآنلاین بودم و به دلایل دیگه جمعاوری کردهام ولی چون دیدم این مباحث تکراری هست و واژه حجم***ی باب شده بین مردم ترجیح دادم توضیح بدم خدمتتون.
دقیقا حق با شماست!
دوستان عزیز شما لطف کنید وایرلس مودم رو خاموش کنین با lan به پی سی و لپتاپ وصل کنید!اونوقت مصرف رو متوجه میشید از کجا هست!البته انتقادهای جدی به بالا بودن تعرفه های ترافیک اضافه وارد هست یا مثلا میشه گفت مقدار ترافیک ارائه شده روی سرویسها پایینه (البته بنده پارس آنلاین و شاتل رو عرض میکنم) ولی د ز دیدن حجم واقعا غیر منصفانه هست و مطمئنا غیر قابل اثبات
با تشکر
من تعرفه نامحدود پارس آنلاین رو تقریبا 6 ماهه دارم و چندین بار چک کردم .
یه فایلی رو برای دانلود گذاشتم و قبل و بعد دانلود چک کردم دقیقا ( حتی خورده مگابایت ) کاملا صحیح و سالم بود .
هفته پیش یه فایل 2.93 گیگ گذاشتم دانلود و با گوشی به تلگرام متصل شدم ... بعد از دانلود بررسی کردم دیدم حجم دانلودی 3.21 گیگ محاسبه شده . جالبیش اینجاست که وقتی مصرف گوشی رو بررسی کردم توی اون 3 ساعت و 40 دقیقه مصرف دقیقا 264 مگابایت بوده ....
درسته برای من فرقی نمیکنه چجور محاسبه بشه ولی میتونم به جرعت بگم حجم د-ز-دی فقط یه بهانست که بخوایم خودمونو قانع کنیم که کم مصرف هستیم ...
چون از پارسآنلاین استفاده میکنم توی بحث شرکت کردم ... البته شاتل هم داریم و اگه یکم دست و دل باز تر بهش دقت کنیم میبینیم که شاتل هم محاسبه منصفانه ای داره ...
اول از همه خودتون یه بررسی دقیق بفرمائید اگه مشکل داشتید حتما از طریق خود شرکت پیگیری کنید ...
به رمز wifi هم دقت داشته باشید که شخص دیگه ای جز شرکت ازتون حجم د-ز-دی نکنه !
بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...
این موضوع خیلی عادی شده که حجم کم میشه
من های وب دارم شب بخواب روز بیدار شو نصف حجمت رفته
یه فایل یک گیگ دانلود یکنی با هزار بدبختی میری توی پنل 1/4 کم شده
اون 400 مگ رو هاپو برده
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
های وب اینطور که بعضی دوستان میگن هم نیست!
7 ساله مشترک های وب هستم از نظر قیمت و کیفیت نسبت به بقیه خیلی بهترن.
های وب اوایل تو شهر ما خوب بود الان سرعت لود صفحات سایت های میزبانی شده خارج و دانلود خیلی پایین اومده
سرویس 8 مگ گرفتیم 400 کیلوبایت دانلود میده !!
صبانت چطوره ؟؟
به زودی ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)