نقل قول نوشته اصلی توسط aminrt4 نمایش پست ها
الان چیجوری داری بهشون تهمت میزنی میتونی ثابت کنی؟ بپا گیر wifi jumper نیفتی

یه نگاه بنداز ببین چه چیزی داره اینترنتتو مصرف میکنه اونا گدایه حجم و پول نیستن از چندر غاز حجم شما کم کنن
خب هر جور استفاده کنی نباید نیم گیگ در 12 ساعت مصرف بشه !!

بله با همه مشتریان اینکار کنن سودشون 2 برابر میشه !

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط majid rostami نمایش پست ها
من تعرفه نامحدود پارس آنلاین رو تقریبا 6 ماهه دارم و چندین بار چک کردم .
یه فایلی رو برای دانلود گذاشتم و قبل و بعد دانلود چک کردم دقیقا ( حتی خورده مگابایت ) کاملا صحیح و سالم بود .
هفته پیش یه فایل 2.93 گیگ گذاشتم دانلود و با گوشی به تلگرام متصل شدم ... بعد از دانلود بررسی کردم دیدم حجم دانلودی 3.21 گیگ محاسبه شده . جالبیش اینجاست که وقتی مصرف گوشی رو بررسی کردم توی اون 3 ساعت و 40 دقیقه مصرف دقیقا 264 مگابایت بوده ....
درسته برای من فرقی نمیکنه چجور محاسبه بشه ولی میتونم به جرعت بگم حجم د-ز-دی فقط یه بهانست که بخوایم خودمونو قانع کنیم که کم مصرف هستیم ...
چون از پارسآنلاین استفاده میکنم توی بحث شرکت کردم ... البته شاتل هم داریم و اگه یکم دست و دل باز تر بهش دقت کنیم میبینیم که شاتل هم محاسبه منصفانه ای داره ...

اول از همه خودتون یه بررسی دقیق بفرمائید اگه مشکل داشتید حتما از طریق خود شرکت پیگیری کنید ...
به رمز wifi هم دقت داشته باشید که شخص دیگه ای جز شرکت ازتون حجم د-ز-دی نکنه !
بنده رمز وای فای قوی گذاشتم حتی ضعیف باشه هک وای فای کار هر کسی نیست !! تازه همسایه هامون اصلا نمیدونم اینا چی هست !!

فیل**ر مک هم گذاشتم که فقط ایپی مک گوشیم و.. رو قبول کنه !

خود شرکت که کلی حرف بیخود میزنه میخواد مشتریان رو قانع کنه ! یه بار زنگ زدم میگم همش قطعی داره میگه اسپلیتر شاید خرابه ! مستقیم گذاشتمباز هم همینه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط atlas123 نمایش پست ها
با سلام ویندوز شما چی هستش؟

ببنید حدود دو ماه هست حوده ویندوز در حال کار با کامپیتور 1 تا 3 گیگ می خوره این از isp نیست برای خوده ما از 3 isp پیش امد یهد 5 گیگ ناپدید می شد وقتی سند و ریسو کارت شبکه را دیدم استفاده از کامپیوتر شده با کم تحیقیق متوجه شدیم جدیدا ویندوز با آپدیت های پنهانی این کارو انجاد داده پیشنهاد ما این است 5 گیگ خرید نمایید و با یک برانامه bwmeter روی ویندوز نصب کنید این برنامه حتی یک مگس هم در ویندوز نیاز به اینترنت داشته باشه به شما اخطار میدهد ایا دسرسی میدهیدو حتما نصب کنید...

از isp نیست
ویندوز 10

نه اپدیت ویندوز رو خاموش کردم