[CENTER] تجربه خرید من از شرکت های مختلف هاستینگ
...:::با افتخار اولین شبکه هنری اینترنتی ایرانی:::...
ارائه ای بی نظیر برای نسل جوان
184.154.**** عذز می خوام ، فکر کردم هنوز از اون دیتاسنتر استفاده می کنند !
رنج آی پی بنده اونه
مهمترین موضوع تو بحث پورت هر دیتا سنتر ، سرعت آپلود هست ، نه سرعت دانلود !
چون شما بیشترین یوز رو در سند استفاده می کنید ، پس معیار اشتباهی هست برای کیفیت شبکه ! در نظر داشته باشید تست دانلود برای شبکه های خانگی هست ! نه دیتا سنتر ها
همیشه Send کمتر از Receive استفاده می شود .چون شما بیشترین یوز رو در سند استفاده می کنید
سرعت Netdirekt بی نظیر است و حتی از سرعت هایی که با OVH داشتم به مراتب بهتر و بالاتر است .
موفق باشید .
یه مقدار بی اطلاع هستید !همیشه Send کمتر از Receive استفاده می شود .
وقتی یک سایتی رو فراخوانی می کنی ! سند شبکه یوز می شه ! به همین دلیل هم هست دانلود تو سرور های ovh رایگان هست !
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
مگر اینکه ! سایت آپلود سنتری داشته باشید !
بنده را به خنده وادار مکنید ! در جواب شما سعی می کنم حرفی نزنم .... و تاپیک را بیش از این از مسیرش خارج نکنم .یه مقدار بی اطلاع هستید !
وقتی یک سایتی رو فراخوانی می کنی ! سند شبکه یوز می شه ! به همین دلیل هم هست دانلود تو سرور های ovh رایگان هست !
موفق باشید .
دوستان با شتیبانی صحبت کردم میگن مشکل از ما نیست و ممکنه از سیستم عاملتون باشه مجازی ساز من : vmware esxi 4.1 میشه اگر پورت 1 گیگ از netdirect دارید امروز این لینک رو دل کنید و سر عت رو به من بگید؟ http://cachefly.cachefly.net/100mb.test
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
بچه ها از rescu تست کردم سرعت خوبه :
Saving to: `100mb.test'
100%[======================================>] 104.857.600 78,9M/s in 1,3s
اما از داخل vps هام سرعت کمه . به نظرتون از چی میتونه باشه؟ از vmware esxi 4.1 استفاده میکنم
License تاثیر خاصی داره ،
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
وقتی شما درخواستی برای یک سرور ارسال می کنید این برای شما ترافیک خروجی و برای سرور ترافیک ورودی حساب میشه.
شما وفتی یه فایل 1 مگابایتی از یک سرور می گیری به اندازه یک مگابایت هم ارسال داری؟؟؟؟
فکر می کنم کاملا مشخص باشه که برای یک وب سرور و عموما سرورها ترافیک خروجی خیلی مهم تر از ورودی هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)