نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 45

موضوع: آیا هنوز وقتش نشده است ؟!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

پیش فرض آیا هنوز وقتش نشده است ؟!!

سلام خدمت همه همکاران , دوستان و سروران گرامی

خیلی وقت بود میخواستم این تاپیک رو بزنم اما خوب بنا به مشکلاتی نمیشد که امروز بلخره تونستم این تاپیک رو ایجاد کنم ...

من فقط یک سوال دارم و با توجه به توضیحاتی که میدم از شما عزیزان میخوام پاسختون رو بدید !!

آیا هنوز وقتش نرسیده است ؟!!

سوالم یکم عجیبه اما این سوال زمانی برای من شکل گرفت که از چند سال پیش یک عکاس آمریکایی را در اصفهان دیدم و وقتی کمی باهاش صحبت کردم و وقتی حرف هاشو گوش میکردم واقعا تعجب کرده بودم !! توی تمام کشور های غربی ایران رو یک کشور عقب افتاده و خارج از تمدن همیشه براشون به تصویر کشده اند به نهوی که این عکاس فکر نمیکرد ایران به این شکل باشه !!!

یا حتی وقتی خالم چند ماه پیش از سوئیس اومده بود ایران تعریف میکرد که یک نوازنده سنتور رو دیده بوده و باحاش وقتی که حرف زده اون نوازنده نمیدونسته سنتور برای ایران هست !!! و فک میکرده سنتور برای کشور هند هستش !!!! با اینکه سنتور یک ساز کاملا ایرانی هست !!

خارج از این ها اگر از علاقه مندان فرهنگ سینما هم باشد و فیلم هارو دنبال کنید در بیشتر فیلم های آمریکایی و اروپایی ایران رو یک کشور عقب افتاده و یا ایرانیان رو همرو وحشی و تروریست نشون دادن !!

نمونه فیلم ها :

فیلم RoboCop محصول سال 2014

لینک تهران در کانال آپارات : http://1o2.ir/dsjxw

در این کلیپ میتونید به وازه ای ببینید که ایران و ایرانیان رو به چه صورت نشون داده اند !!

و یا فیلم کمدی معروف The Dictator که در سال 2012 ساخته شده است و در بسیاری از قسمت های فیلم به ایران چه به صورت مستقیم و غیر مستقیم مورد توهین قرار میدهند و دربخری از جاها هم نیز به صورت غیر مستقیم مردم ایران را تروریست میخوانند !!!

برای دیدن کلیپ هایی در باره این فیلم میتونید این عبارت را در گوگل سرچ کنید : توهین به ایران در فیلم دیکتاتور

ویا فیلم های 300 یک و 300 دو که فکر نکنم نیازی به توضیح خاصی داشته باشه و همه دیگر در باره توهین های آشکار به تاریخ ایران در این فیلم با خبر هستن ... لازم به ذکر هست فیلم 300 دو تولید سال 2014 هست ...

و خیلی از فیلم ها / کلیپ ها / حرف ها / و بسیاری موارد دیگر که برای خودش یک لیست بسیار کامل هست که اگه قرار به توضیح باشد باید چندین صفحه تایپ کرد !!!

----------------------------------------------------------

اما من درخواستی از همه عزیزان و سروران که این تاپیک رو خواندن دارم !!

اگر کمی هنوز به کشور عزیزمون ایران علاقه مند هستین بیاین دست به دست هم بدیم و با هم یک قدم بسیار کوچیک برداریم !!

با توجه به اینکه توی این انجمن همه در بخش آنلاین حرفه ای هستن من پیشنهاد میکنم یک وب سایت اینگلیسی زبان راه اندازی کنیم و بیایم با کمک هم دیگر ایران رو به صورت کامل تر و واقعی تر به مردمان دنیا بشناسونیم ...

و باز هم میپرسم آیا هنوز وقتش نشده ؟!!

2. تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)