-
March 26th, 2015, 22:32
عضو انجمن
پاسخ : آیا هنوز وقتش نشده است ؟!!
پست شما رو خوندم پوریای عزیز هر کسی ممکنه نظر متفاوتی داشته باشه مسبت به این موضوع برخی ریشه ای برخی بی محتوا و ...
بنده کاملا آماده ام تا جایی که در توانم باشه برای فرهنگ کشورم و شناسوندن این موضوع به کشورهای دیگه و هر کسی که درباره ایران فکرش به انحراف و ... رفته همکاری و کمک کنم
یاد خاطره ای افتادم که یکی از فامیل های ما رفته بود به آنتالیا که تو سونا طی گفتگو دوستانه با دو آلمانی تا فهمیدن این بنده خدا ایرانی هست سریع از سونا خارج شدن و درحالی که بیرون میرفتن به این بنده خدا میگفتن شما ایرانیها تروریست هستین خلاصه بگذریم انشالله بتونید با قدرت و همکاری دوستان شروع کنید من هم تا جایی که در توانم باشه همکاری خواهم کرد.
-
تعداد تشکر ها از saeed1988m به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2015 22:32
# ADS
-
March 26th, 2015, 22:47

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
پست شما رو خوندم پوریای عزیز هر کسی ممکنه نظر متفاوتی داشته باشه مسبت به این موضوع برخی ریشه ای برخی بی محتوا و ...
بنده کاملا آماده ام تا جایی که در توانم باشه برای فرهنگ کشورم و شناسوندن این موضوع به کشورهای دیگه و هر کسی که درباره ایران فکرش به انحراف و ... رفته همکاری و کمک کنم
یاد خاطره ای افتادم که یکی از فامیل های ما رفته بود به آنتالیا که تو سونا طی گفتگو دوستانه با دو آلمانی تا فهمیدن این بنده خدا ایرانی هست سریع از سونا خارج شدن و درحالی که بیرون میرفتن به این بنده خدا میگفتن شما ایرانیها تروریست هستین خلاصه بگذریم انشالله بتونید با قدرت و همکاری دوستان شروع کنید من هم تا جایی که در توانم باشه همکاری خواهم کرد.
ممنون از حظور شما در تاپیک ...
امید وارم دوستانی هم که تخصص های کاملی در زمینه سئو و غیره دارند نیز به تاپیک بهپیوندند تا راه را راحت تر و سریع تر بتونیم بریم ...
در حال حاظر من موارد زیر رو از خودم میتونم بزارم ...
سرور
هاست
و فعالیت در سایت تا حد توان
لطفا دوستانی هم که میتونن شرکت کنن لطفا بگن چه مواردی رو میتونن در اون کمک کنن ... چه نویسندگی چه سئو چه قالب چه تکمیل گالری و هرچیزی مهم نیست کمک ها قطره قطره جم گردید وانگهی دریا شود ...
-
-
March 26th, 2015, 22:57
عضو انجمن
من طوره دیگه ای فکر میکنم
اتفاقا دنیا، ایران رو خـــیـــلی خوب میشناسه.از خودمون هم بهتر !
تو همین کلیپ شما دقت کن
بلوک کنار خیابون ها،کرکره ی مغازه ها.سنگ فرش ها......
دقیقا چیزایی که ما بهش توجه نداریم اونا دارن
ما باید اول از خودمون شروع کنیم
فرهنگمون رو درست کنیم تا حرفی برای گفتن داشته باشیم
شما سایت درست کن توش هزاران خط از تمدن و ایران و ایرانی بنویس اونم با خط میخی !
اونا مثل ما نیستن.مثل ما همش تو گذشته سیر نمیکنن.
الان رو نگاه میکنن.اینده رو میبینن و تصور میکنن
اونا تاریخ دو هزار و پونصد ساله ی ایران رو خودشون از بر هستن.ولی فرقشون با ما اینه که رو چیزی که میبینن قضاوت میکنن نه رو چیزی که بودن !
-
تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2015, 23:09

نوشته اصلی توسط
taksis
من طوره دیگه ای فکر میکنم
اتفاقا دنیا، ایران رو خـــیـــلی خوب میشناسه.از خودمون هم بهتر !
تو همین کلیپ شما دقت کن
بلوک کنار خیابون ها،کرکره ی مغازه ها.سنگ فرش ها......
دقیقا چیزایی که ما بهش توجه نداریم اونا دارن
ما باید اول از خودمون شروع کنیم
فرهنگمون رو درست کنیم تا حرفی برای گفتن داشته باشیم
شما سایت درست کن توش هزاران خط از تمدن و ایران و ایرانی بنویس اونم با خط میخی !
اونا مثل ما نیستن.مثل ما همش تو گذشته سیر نمیکنن.
الان رو نگاه میکنن.اینده رو میبینن و تصور میکنن
اونا تاریخ دو هزار و پونصد ساله ی ایران رو خودشون از بر هستن.ولی فرقشون با ما اینه که رو چیزی که میبینن قضاوت میکنن نه رو چیزی که بودن !
سلام خدمت شما
ممنون که شرکت کردید و نظر دادید ...
اما خوب مظور منو اشتباه متوجه شدید !
من اصلا کاری با تمدن ایران ندارم !!
من حرفم اینه که مردم عامی اروپا و امریکا در حال حاظر شناخت درستی از مردم و فرهنگ ایرانی ندارن (فرهنگ فعلی) و قصد منم از ایجاد این وب سایت 90 درصد معرفی وضعیت فعلی جامعه هست زیبایی های ایران فرهنگ زیبای ایرانیان ... معرفی درست از جشن ها و عزاداری های ایرانیان و بسیاری از موارد دیگر که که توی هیمن دهه فعلی اتفاق افتاده و در دهه آینده قرار است اتفاق بیوفتد ...
و اون 10 در صد مانده هم برای کسایی که به تمدن ایران علاقه دارن مثل خودم یک بخشی در گوشه سایت ایجاد بشه که اون موارد رو در اون بخش بزاریم ...
-
-
March 26th, 2015, 23:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
سلام خدمت شما
ممنون که شرکت کردید و نظر دادید ...
اما خوب مظور منو اشتباه متوجه شدید !
من اصلا کاری با تمدن ایران ندارم !!
من حرفم اینه که مردم عامی اروپا و امریکا در حال حاظر شناخت درستی از مردم و فرهنگ ایرانی ندارن (فرهنگ فعلی) و قصد منم از ایجاد این وب سایت 90 درصد معرفی وضعیت فعلی جامعه هست زیبایی های ایران فرهنگ زیبای ایرانیان ... معرفی درست از جشن ها و عزاداری های ایرانیان و بسیاری از موارد دیگر که که توی هیمن دهه فعلی اتفاق افتاده و در دهه آینده قرار است اتفاق بیوفتد ...
و اون 10 در صد مانده هم برای کسایی که به تمدن ایران علاقه دارن مثل خودم یک بخشی در گوشه سایت ایجاد بشه که اون موارد رو در اون بخش بزاریم ...
خب من فکر کردم شما قصد معرفی گذشته ی ایران رو دارید چون اغلب دارن همین کارو میکنن!!!
نشون دادن وضعیت فعلی هم خوبه
شما میگی فرهنگ فعلی
کدوم فرهنگ؟؟چی ازش باقی مونده؟؟
دور از جون شما
جوونای مملکتمون عین مگس امشی خورده میمونن
اما جدا از این حرفا
واقعا کار شایسته ای هستش.و این کار بجز انگلیسی به چند زبان دیگه هم ترجمه بشه خوبه
حالا حتما سایت هم نباید باشه تو شبکه های اجتماعی مانور بهتری میتونید بدید.البته هردوی اینها در کنار هم که معرکه س
میتونید از شهر های مختلف عکاس انتخاب کنید براتون کلیپ و تصاویر بفرستند.با مطلب
و...و....و...و...
و سعی کنید جامع کار کنید و طیف گسترده ای رو پوشش بدید.
-
تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2015, 23:20
دیکتاتور که صحنه داره :دی
-
-
March 27th, 2015, 00:59
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2015, 01:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
بله ... اما خوب باز هم همه جوونا مثل هم نیستن
بدو خود همه جا هست
در مرود زبان های دیگر و فعالیت گسترده در شبکه های اجتماعی و غیره نیز بستگی داره چند تا از دوستان با ما همکاری کنند ...
چون کار سنگینی هست تنهایی و یا 2 - 3 نفر نمیتونن همچین کاری رو انجام بدن ...
منتظر حظور سایر دوستان و اعلام همکاری عزیزان هستیم ...
اینکه وبسایت ایجاد بشه و ایران رو به سایر کشور ها معرفی کنیم ! این کار خیلی خوبیه - شخصا خیلی خوشم اومد از ایده
ولی اینکه اون ها راجع به ما چی فکر میکنند ؟ همینو بس که مارو تحریم کردند
تحریم کردن ما نشان از قوی بودن ما داره - حالا این قوی بودن به هر روش و صورتی که باشه به هرحال اونا مارو قوی میدونند !
دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .
-
تعداد تشکر ها ازOPENFIRE به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2015, 01:28
عضو انجمن
یک روز یک جوانی بود می خواست دنیا رو تغییر بده ، همینطور که سنش گذشت دید دنیا رو نمیشه تغییر داد و آرزوش رو کوچیک تر کرد به کشور و محله و کوچه و حتی آخر خانوادش ، به پیری رسید دید که نمی تونه حتی خانواده خودش رو هم تغییر بده
آخر از همه این ها رسید به خودش ، عزیز جان شما اگر می خواید تو نظر دنیا تغییر ایجاد کنید بهتره که اول از خودتون شروع کنید ، این خودتون ، من هستم و شما
متاسفانه تو خیلی از موارد می بینیم که حق دارند روی ما نظر خوب نداشته باشند ، تغییر باید از درون باشه ، به زور که نمیشه نظر دنیا رو تغییر داد
البته تبلیغات هم تاثیر به سزایی داره ولی آخرین موردی هست که باید بهش توجه کرد
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
-
تعداد تشکر ها ازmahdiazarnia به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2015, 01:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
یک روز یک جوانی بود می خواست دنیا رو تغییر بده ، همینطور که سنش گذشت دید دنیا رو نمیشه تغییر داد و آرزوش رو کوچیک تر کرد به کشور و محله و کوچه و حتی آخر خانوادش ، به پیری رسید دید که نمی تونه حتی خانواده خودش رو هم تغییر بده
آخر از همه این ها رسید به خودش ، عزیز جان شما اگر می خواید تو نظر دنیا تغییر ایجاد کنید بهتره که اول از خودتون شروع کنید ، این خودتون ، من هستم و شما
متاسفانه تو خیلی از موارد می بینیم که حق دارند روی ما نظر خوب نداشته باشند ، تغییر باید از درون باشه ، به زور که نمیشه نظر دنیا رو تغییر داد
البته تبلیغات هم تاثیر به سزایی داره ولی آخرین موردی هست که باید بهش توجه کرد
سلام
حرف خوبی زدید
دوستان یک چیز را قبول کنید : اگر تجربه ی فعالیت در انجمن های خارجی را داشته باشید احتمالا دیده اید که ایرانی ها خیلی تابلو هستند! اصلا بدون این که بگویند ایرانی هستیم از رفتارشان معلوم است
معمولا جز اسپمر های انجمن ها هستند .
اما باید از یک جا شروع کرد....
-
تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید