برای ما هم در گذشته خیلی این مشکل با درگاه ملت پیش اومده بود.
برای ما هم در گذشته خیلی این مشکل با درگاه ملت پیش اومده بود.
پنتا سرور - سرور مجازی ایران - آلمان - هلند - فرانسه - آمریکا - تحویل آنی
شرکت آریا شبکه محمودآباد (ثبت 1265) - 01144400281
متاسفانه حرف جناب امیری واقعیت داره و با اینکه بانک ملت فقط برند شده ولی پر از خطا و ارور و تراکنش های ناموفق هست یه مدل جدیدی که جدیدا در آوردن
ساعت 21 تا 24 هر تراکنش به صورت ناموفق ثبت بشه میره برای 72 ساعت کاری بعد به حساب خریدار برگشت داده میشه که به همراه مبلغشون یه هزینه اضافه از خود بانک بیشتر واریز می کنن
ولی این بیشتر واریز کردن جای خطا و ارورهای بانک رو نمی گیره
متاسفانه قبلا شاهد این بودیم که تعدادی از تراکنش های 2 سال پیش رو نگه داشته بودن که پارسال یهویی به حساب پذیرنده ها واریز شد که توی همین انجمن تاپیکش موجوده
در هر صورت روی بانک ملت به اجبار موندیم و فقط به خاطر اینکه مردم بیشتر دوست دارن رو این درگاه پرداخت رو انجام بدن
برای ما دو بار پیش اومده تا حالا
یک بار بانک ملت که : فکر میکنم 20 - 30 هزارتومان بود که به حساب ما نیومد و به حساب واریز کننده هم برگشت نزدند و در کل هاپولی شد !
یک بار هم بانک سامان بود که حدود یک میلیون به همین طریق توسط این بانک هاپولی شد و اطلا جواب هم نمیدادند که خیلی جالب بود برای من !
دیگه قیدشو زدیم دیدیم نمیدن دیگه !
ما در زرين پال يکسری پذيرنده و سايت معتبر داريم که اتفاقا درگاه های پرداخت مستقيم هم داشتند ولی به دليل همين مشکلات و اختلاف حساب ها به زرين پال و راهکارهای پرداخت خاص رو اوردن.
مثلا چه راهکارهایی؟
لطفا یا لینک بدید یا خودتون توضیح بدید تو مسیج
مرسی
- - - Updated - - -
سلام
خب این تراکنشی که دور زده شده بالاخره تو پنل اینترنتی مبلغی که واریز شده درج میشه دیگه نه ؟
مثلا من اومدم به جای 200 تومن 10 تومن زدم
تو پنل بانک 200 درج میشه یا 10 ؟
با اینکه فکر نمیکنم چنین موردی داشته باشیم
ولی چک کردن چنین موردی آسونه و خیلی فوری میشه با نگاهی گذرا متوجه شد
ممنون از اینکه تجربه تونو به اشتراک گذاشتید
- - - Updated - - -
چجوری میتونم یه فیلد (ستون) از دیتابیسم رو با بانک ملت دونه به دونه تطبیق بدم ؟
اطلاعات بانک ملت رو میشه بصورت اکسل و فایل متنی استخرا کرد
بصورت دستی خیلی کار زمان بریه
سلام
از نمونه دور زده شدن ماژول درگاه که در پست های قبلی اشاره کرده بودم در تاپیک مقابل می تونید مشاهده کنید: باگ امنیتی در فاکتورهای سیستم whmcs
..::| بیش از یک دهه |::..
در صورت تمايل در ساعات کاری با شماره شرکت تماس بگيريد:
88012882 داخلی 121 و 111 شما رو بر اساس نيازی که داريد راهنمائی ميکنن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)