-
October 16th, 2014, 16:12
پاسخ : اختلاف حساب

نوشته اصلی توسط
sht-design
سلام
ممکن است بعد از پرداخت کاربر اون پرداخت وریفای بشه اما نتونه ستل بشه که این دلیلش میتونه خیلی چیز ها باشه مثل مشکل سایتتون
برای این کار زنگ میزنید به پرداخت شماره ترمینال رو میدید و اونا تراکنش هایی که وریفای نشده باشه رو بهتون میدن
برای این که دو درگاه ملت به یک آی پی وصل بشن بله هیچ مشکلی نیست
شما فکر کنید یه هاستینگ بزرگ 100 تا از یوزر هاش درگاه ملت دارند اگه مثل اون حرفتون باشه که هیچ کاری نمیتونن انجام بدن
ما الان 4 تا درگاه فقط روی یک آی پی ست کردیم

اونم درگاه خودمونه
خب اگه تراکنش وریفای نشه که خرید بازدیدکننده با موفقیت انجام نمیشه
و اگه خرید هم انجام نشده باشه در نتیجه تو حسابمون نمیخونه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
parax
سلام
شاید برخی از تراکنش های شما ستل نشده باشند
باید پیگیری کنید و دستی ستل رو انجام بدید
لطفا کمی توضیح بدید
ستل یه مرحله بعد وریفای هست درسته ؟
چه اتفاقی میفته دقیقا ؟
اگه وریفای بشه و ستل نشه چجوری میشه ؟
- - - Updated - - -
زنگ زدیم بهپرداخت
میگن اگه تراکنش ستل نشه بانک به نیابت از شما (یعنی ما) پولو میخوابونه به حسابمون
میگه تراکنش معلق کلا وجود نداره !
-
-
October 16th, 2014 16:12
# ADS
-
October 16th, 2014, 17:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
#elahe#
خب اگه تراکنش وریفای نشه که خرید بازدیدکننده با موفقیت انجام نمیشه
و اگه خرید هم انجام نشده باشه در نتیجه تو حسابمون نمیخونه
- - - Updated - - -
لطفا کمی توضیح بدید
ستل یه مرحله بعد وریفای هست درسته ؟
چه اتفاقی میفته دقیقا ؟
اگه وریفای بشه و ستل نشه چجوری میشه ؟
- - - Updated - - -
زنگ زدیم بهپرداخت
میگن اگه تراکنش ستل نشه بانک به نیابت از شما (یعنی ما) پولو میخوابونه به حسابمون
میگه تراکنش معلق کلا وجود نداره !
نگاه کنید اگه وریفای نشه کلا پول برگشت میخوره به حساب خریدار
اگر ویرفای بشه و ستل نشه این حالت معلق هست که شما تماس میگیرید به پرداخت ، شماره پذیرندگی خودتو میدید و اگر شماره کارت هم از خریدار بگیرید بهتره ، اینها رو که بدید به به پرداخت توی سیستم براتون میگن چقدر تراکنش اینجوری دارید
واسه این حرفتون که به پرداخت گفته به نیابتتون این کار میکنه من نشنیده بودم چون قبلا خود خریدار باید دستی ستل رو انجام میداد و شاید جدیدا این کار رو کردن
شما اصلا مطمئنید پرداخت کامل انجام شده ؟ شاید پرداختی انجام نشده
اینهم بگم اگه یه مدت از این جریان معلق شدن بگذره پول به حالت بلاک در میاد تا خودتون به به پرداخت اعلام کنید براتون امکان ستل کردنش رو فراهم کنند
در جواب دوستمون یوزر samansystem باید عرض کنم ما الان فقط از درگاه ملت استفاده میکنیم و راضی هم هستیم
یه مدت با هاست های خارج از کشور مورد داشت و الان بهتر شده البته ما برای تراکنش های مهممون از هاست ایران استفاده میکنیم
خدا را شکر میتونم عرض کنم که توی این 7 ماه گذشته از سال تا حالا دیگه مشکل ستل نشدن رو نداشتیم
-
تعداد تشکر ها از sht-design به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2014, 17:30

نوشته اصلی توسط
sht-design
در جواب دوستمون یوزر samansystem باید عرض کنم ما الان فقط از درگاه ملت استفاده میکنیم و راضی هم هستیم
یه مدت با هاست های خارج از کشور مورد داشت و الان بهتر شده البته ما برای تراکنش های مهممون از هاست ایران استفاده میکنیم
خدا را شکر میتونم عرض کنم که توی این 7 ماه گذشته از سال تا حالا دیگه مشکل ستل نشدن رو نداشتیم

شما تراکنش هایی که خودتون رو سايت تاييد کرديد رو با تراکنش هایی که به حسابتون واريز شده تطبيق بديد متوجه مشکل و اختلاف حساب خواهيد شد.
مگر اينکه تعداد تراکنش هاتون خيلی کم باشه که اين مشکل براتون تا الان بوجود نيمده باشه.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2014, 18:28

نوشته اصلی توسط
sht-design
نگاه کنید اگه وریفای نشه کلا پول برگشت میخوره به حساب خریدار
اگر ویرفای بشه و ستل نشه این حالت معلق هست که شما تماس میگیرید به پرداخت ، شماره پذیرندگی خودتو میدید و اگر شماره کارت هم از خریدار بگیرید بهتره ، اینها رو که بدید به به پرداخت توی سیستم براتون میگن چقدر تراکنش اینجوری دارید
واسه این حرفتون که به پرداخت گفته به نیابتتون این کار میکنه من نشنیده بودم چون قبلا خود خریدار باید دستی ستل رو انجام میداد و شاید جدیدا این کار رو کردن
شما اصلا مطمئنید پرداخت کامل انجام شده ؟ شاید پرداختی انجام نشده
اینهم بگم اگه یه مدت از این جریان معلق شدن بگذره پول به حالت بلاک در میاد تا خودتون به به پرداخت اعلام کنید براتون امکان ستل کردنش رو فراهم کنند

تعداد تراکنشها بالاست و امکان چک کردن تک تکشون عملا وجود نداره
و مشخص هم نیست کدوم تراکنش برای کدوم محصول سایته و از این نظر هم نمیشه کنترل کرد تراکنشها رو
ضمن اینکه تاریخها هم باهم تداخل دارن و نمیشه از امکان ***** تاریخ تو درگاه بانک ملت استفاده کرد . مثلا یه محصول از تاریخ 1 شهریور تا 30 شهریور عرضه شده و یه کالای دیگه از 15 شهریور تا 20 مهر
ببینید
ما الان دیگه فروش و تراکنشی نداریم تو سایت. واسه همین نشستیم حساب کتاب کنیم و حسابا رو صفر کنیم
دیدیم 10 تومن کم میاد از حساب
چن تا احتمال واسه این اختلاف حساب به نظرمون میرسه که یکیش وصول نشدن پولهای درگاه اینترنتیه
حتی ناچارا به برنامه نویس هم شک کردیم که نکنه درگاه شخصی خودشو چپونده باشه بین کدها و از هر چند تراکنش یکیش به درگاه خودش وصل میشه و . . . . !!!
به اضافه چن تا احمال دیگه
فعلا دارم رو مورد خطای بانکی جستجو میکنم
فکر کنم تنها راهی که بشه فهمید تراکنشهای سایت با بانک میخونه یا نه استخراج bank_au از تو دیتابیس و تطبیقشون با au های موجود تو درگاه اینترنتی هستش
-
-
October 16th, 2014, 18:50
عضو دائم
در هر حالت فردی که هر درگاهی رو استفاده میکنه باید حداقل آخر هر هفته به تمام تراکنش ها رسیدگی و بررسی کنه.
ممکنه پلاگین درگاه شما مقداری مشکل داره و برای همین پرداخت های موفق نیز اکثر ستل نشده اند و باید دستی ستل بزنید که بانک مبلغ اونا رو براتون در واریز بعدی اعمال کنه، اگه اینگونه باشد مشکلی ندارید و رکوردها بر روی سرور های بانک ملت حاضر هستن.
البته یه نکته مهم هم فراموش نکنید!!! ممکنه کاربر به روش های گوناگون ماژول شما رو دور زده باشه و عملا پولی پرداخت نکرده باشه ولی در سایت شما پرداخت شده ثبت شده باشد ... که در این حالت به بانک مربوط نیست و باید خودتان در این امر دقت می کردید.
(البته یه موقع فکر نکنید از بانک ملت هستم و طرفداری میکنم ... خیر شرایط رو عرض کردم)
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2014, 18:59
شاید ماژول شما باگ داشته در برخی ماژول ها به راحتی هرچه بیشتر مبلغ برای ارسال به درگاه قابل تغییر است!
-
تعداد تشکر ها از Milad-H به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2014, 20:44
از چه اسکریپتی استفاده میکنید؟
توی تمام بانکها اتفاق میتونه بیافته!
البته اگر اسکریپتتون درست باشه!
برای جلوگیری از این اتفاق از اسکریپت های ستل اتوماتیک استفاده کنید!
ستل دستی از ایپی که دارید میشه کد رهگیری +شماره درگاه رو رمز نام کاربری + کدسفارش رو میدید بانک براتون تسویه میکنش
-
تعداد تشکر ها از hrv به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2014, 21:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
شما تراکنش هایی که خودتون رو سايت تاييد کرديد رو با تراکنش هایی که به حسابتون واريز شده تطبيق بديد متوجه مشکل و اختلاف حساب خواهيد شد.
مگر اينکه تعداد تراکنش هاتون خيلی کم باشه که اين مشکل براتون تا الان بوجود نيمده باشه.
ما برای چند کار از درگاه بانک ملت استفاده میکنیم
اولین مورد خرید هاست و یا تمدید سفارشات هست که روزانه چک میشه
اگه پرداخت تایید نشه و یا اینکه سفارش کاربر تایید نشه که خود کاربر اطلاع میدهد ، اگر هم که به قول برخی دوستان دور زدن صفحه پرداخت صورت بگیره روز بعد از پرداخت مشخص میشه
مورد های بعدی برای سفارش طراحی سایت،نرم افزار و یا پرداخت موارد دیگر هست که باز همه اینها درست است.
البته حرف آقای امیری صحیح و متین هست و مطمئنا ما مثل زرین پال در حد میلیون و یا میلیارد تعداد تراکنش نداریم در حد صد یا بیشتر و یا کمتر در ماه هست
متاسفانه از زمانی که درگاه ها زیر نظر شاپرک رفته و عملیات تسویه حساب ۲۴ ساعته شده مشکل چک کردن بیشتر شده است ، و این نکته هم که بانک ملت مثل بانک سامان امکان مشاهده اطلاعات دقیق پرداخت رو نداره کار رو مشکل تر کرده . خود بنده بهشون عرض کردم که اضافه کردن همچنین امکان به پذیرنده خیلی کمک میکنه اما هنوز طرحی براش درنظر نگرفتند
برای مشکل دوست عزیزمون هم اگه درخواست تمامی تراکنش ها رو به سایت به پرداخت بدن و تک تک چک کنند بهتر نتیجه میگیرند ، این هم که خودشون حداقل هفتگی چک نکردند پرداخت ها رو ایراد از خودشون بوده
امیدوارم موفق باشند
-
تعداد تشکر ها از sht-design به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2014, 21:25
عضو انجمن
برای ما هم در گذشته خیلی این مشکل با درگاه ملت پیش اومده بود.
-
تعداد تشکر ها از M.D.A به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2014, 01:23

نوشته اصلی توسط
sht-design
برای مشکل دوست عزیزمون هم اگه درخواست تمامی تراکنش ها رو به سایت به پرداخت بدن و تک تک چک کنند بهتر نتیجه میگیرند ، این هم که خودشون حداقل هفتگی چک نکردند پرداخت ها رو ایراد از خودشون بوده
خب امکان چک هفتگی نیست
یا حتی چند روز یکبار
سایت ما سایت تیکتینگ کنسرت و تاتره
همیشه همزمان حداقل 7-8 تا برنامه در حال فروشه که این وسط حداقل دو سه تاشون برنامه های بزرگ هستند با تعداد تراکنش بالا
واقعا نمیشه دستی کنترلشون کرد
هم به دلیل تعداد تراکنش بالا و هم همزمانی فروش برنامه ها که مشخص نمیشه کدوم تراکنش واسه کدوم برنامه ست
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hrv
از چه اسکریپتی استفاده میکنید؟
توی تمام بانکها اتفاق میتونه بیافته!
البته اگر اسکریپتتون درست باشه!
برای جلوگیری از این اتفاق از اسکریپت های ستل اتوماتیک استفاده کنید!
ستل دستی از ایپی که دارید میشه کد رهگیری +شماره درگاه رو رمز نام کاربری + کدسفارش رو میدید بانک براتون تسویه میکنش
والا دقیق نمیدونم برنامه نویس اسکریپت آماده استفاده کرده یا اسکریپت خودشه
میپرسم ازش
-