-
October 12th, 2014, 15:06
عضو انجمن
ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
ویرایش توسط penfulmega : July 14th, 2015 در ساعت 00:57
دلیل: آپدیت
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
تعداد تشکر ها ازpenfulmega به دلیل پست مفید
ahmadjafarian, AhoraAzizi0098, alkapon, Arna, birmusical, ecomax, emadian, m.ahmadi, mamadco, Mr.Pouria, riping, sor
-
October 12th, 2014 15:06
# ADS
-
November 16th, 2014, 00:37
پاسخ : ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
آموزش برای نمایندگی هم لطفا قرار بدید تو سایت
-
-
November 19th, 2014, 19:13
عضو انجمن
پاسخ : ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)

نوشته اصلی توسط
ecomax
آموزش برای نمایندگی هم لطفا قرار بدید تو سایت
در مرکز آموزش ناحیه کاربری بعضی قسمت ها گفته شده ... باز اگر دچار مشکل شده اید یا سوالی دارید تیکت ارسال کنید یا با یاهو با ما در تماس باشید
- - - Updated - - -
+ فروش ادامه دارد
+ نمایندگی با شرایط ویژه ارائه می شود
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
-
November 23rd, 2014, 17:03
عضو انجمن
سلام دوست عزیز من نمایندگی میخواهم ک هروی دومین ها امکان Privacy protect داشته باشه شما میتونید ارائه بدهید تا جایی که من خوندم ریسلو نداشته ؟
از شرکت دیگه میتونید برای ما تهیه کنید ؟
منتظرم بای
-
-
November 23rd, 2014, 19:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alirezakhani
سلام دوست عزیز من نمایندگی میخواهم ک هروی دومین ها امکان Privacy protect داشته باشه شما میتونید ارائه بدهید تا جایی که من خوندم ریسلو نداشته ؟
از شرکت دیگه میتونید برای ما تهیه کنید ؟
منتظرم بای
بله از ریسلو نمیشه متاسفانه
از جاهای دیگه فعلا به صورت نمایندگی نمی تونیم اما اگر بصورت تکی باشه چرا می تونیم به نام خودتون ثبت انجام بدیم
موفق باشید
بتینا هاست
-
-
November 23rd, 2014, 20:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
penfulmega
بله از ریسلو نمیشه متاسفانه
از جاهای دیگه فعلا به صورت نمایندگی نمی تونیم اما اگر بصورت تکی باشه چرا می تونیم به نام خودتون ثبت انجام بدیم
موفق باشید
دوست عزیز ریجستری رو اعلام بفرمایید
من دوتا دامنه برای یک مشتری خارجی دارم
با پسوند های .ru برای کشور روسیه و .cn برای کشور چین هست
با یک این دوتا دامنه ثبت بشود .
-
-
November 24th, 2014, 01:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alirezakhani
دوست عزیز ریجستری رو اعلام بفرمایید
من دوتا دامنه برای یک مشتری خارجی دارم
با پسوند های .ru برای کشور روسیه و .cn برای کشور چین هست
با یک این دوتا دامنه ثبت بشود .
پ خ کردم براتون دوست عزیز
بتینا هاست
-
-
November 24th, 2014, 01:31
نمایندگی دامنه هنوز موجود هست؟
-
-
November 24th, 2014, 01:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nasimd
نمایندگی دامنه هنوز موجود هست؟
بله موجود است دوست عزیز
میتونید از قسمت ارسال تیکت یا با آی دی یاهو بنده در ارتباط باشید برای اطلاعات بیشتر
ارسال درخواست - بتینا هاستینگ
بتینا هاست
-
تعداد تشکر ها از penfulmega به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2014, 12:37
عضو انجمن
قیمت ها بروز شد + اضافه شدن برخی پسوند ها به لیست
ویرایش توسط penfulmega : January 8th, 2015 در ساعت 01:22
بتینا هاست
-
-
January 8th, 2015, 01:22
عضو انجمن
ثبت آنی بعد از پرداخت (درصورتی که مشخصات به صورت فارسی تایپ نشود و فرمت کد پستی و تلفن با توجه به آن کشور درست باشد حتی غیر واقعی)
قیمت ها بروز شد + اضافه شدن برخی پسوند ها به لیست
بتینا هاست
-