صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 64

موضوع: مشتری مداری به چه قیمتی؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AlmaHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

پیش فرض پاسخ : مشتری مداری به چه قیمتی؟

نقل قول نوشته اصلی توسط nima-s نمایش پست ها
    سلام
    بله اینکه شخصی افراد دیگر را در رابطه با موضوعی مستلزم رعایت حدود و چارچوب خاصی بداند و در حقیقت شخص دیگری را به انجام کاری یا پایبندی به اصولی مقید کند ، لازمه آن رعایت همان درخواست در شخص درخواست کننده است
    امام علی (ع) حدیثی بدین مضمون دارند که هیچ چیزی از شما نخواستم مگر آنکه پیش از آن خود آن را بدان مقید کردم
    اینجا هم همین است.مطمئنا همه عزیزانی که لب به اعتراض و گلایه گشودند،پیش از زدن حرف خود،خود را مقید به انجام صحبتهای خود در اینده کرده اند
    سلام
    اگر واقعا عمل میشد در حال حاظر دلیل بر اعتراض نبود آیا غیر از این است ؟
    اینکه من فقط بگویم من مسلمانم و نماز میخوانم آیا واقعا به رسالتی که بر گردن دارم عمل کرده ام ؟
    دوست عزیز داستان جماعت ما سر دراز دارد در روبروی یکدیگر یکجور هستیم و در خفی شکل دیگر
    تا قوانینی بین کسانی که میخواهند تغییر بوجود آید منعقد نگردد و نظارتی بر اجرای ان نباشد هیچ چیز درست نمیشود باید حد اقل چند شرکت یا شخص با هم بخواهند قدم بردارند تا دیگران نیز همراه شوند و نتیجه حاصل گردد
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

2. تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    309
    تشکر تشکر شده 
    163
    تشکر شده در
    111 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
    سلام
    اگر واقعا عمل میشد در حال حاظر دلیل بر اعتراض نبود آیا غیر از این است ؟
    اینکه من فقط بگویم من مسلمانم و نماز میخوانم آیا واقعا به رسالتی که بر گردن دارم عمل کرده ام ؟
    دوست عزیز داستان جماعت ما سر دراز دارد در روبروی یکدیگر یکجور هستیم و در خفی شکل دیگر
    تا قوانینی بین کسانی که میخواهند تغییر بوجود آید منعقد نگردد و نظارتی بر اجرای ان نباشد هیچ چیز درست نمیشود باید حد اقل چند شرکت یا شخص با هم بخواهند قدم بردارند تا دیگران نیز همراه شوند و نتیجه حاصل گردد
    بله عرایض بنده هم در جهت موافق عرایض شما بود.تنها قصد بیان یک نکته را داشتم و ان هم اینکه واقعه ای هر چقدر هم بصورت گسترده در جامعه رواج داشته باشد،از آنجا که نمیتوان همه را به یک چشم دید،باید این را در نظر گرفت که شاید 1 نفر در میان انان اینگونه نباشد و در واقع اهل عمل باشد.بنابراین نباید به اینگونه همه را بصورت یکسان مخاطب قرار داد.
    در واقع این کار موجب مثبت نگری و داشتن آرامش روانی بیشتر برای خود شخص میشود و هدف بنده همین بود.اینکه بگویم قدری مثبت تر به قضیه نگاه کنید تا عرایضتان مخاطبان بیشتری داشته باشد و بدین گونه انتظار عمل گرایی در مخاطب هم بالاتر خواهد بود

4. تعداد تشکر ها از nima-s به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

با سلام
    خیلی خیلی خوب است که باز مجدد صدایی شنیده میشود . کل پست ها را خواندم و تنها نکته ای که دیده شد همه اعلام میکردند بله بله درست است ! حق با استارتر است ! من هم تایید میکنم ! و .....و ...... و .........
    خوب نتیجه : هیچ
    ....
    پستتون رو خوندم. ولی فکر میکنید چند تا کاربر قدیمی در انجمن باشه که بخواهد چنین کاری بکند ؟ الان تعداد کسانی که در همین تاپیک نظر دادند و موافق بودند یا ... را بشمرید چند نفر هستند ؟ حالا برید بخش فروش ببینید اونجا چند نفر هستند.

کافیه یکی یه حرفی بزنه همه میریزن سرش.

بارها و بارها شده هم دیدم هم تست کردیم کافیه یکی بگه سلام

شما بگی اینجا سلام نکن بده (یا همین بالا آوردن تاپیک های قدیمی یکی میره با لهن آروم و خوب میگه تاریخ رو ببینید تاپیک قدیمیه) اون یکی میاد میگه جای شما تنگ کردم ؟ به شما چه.

خب کی باید برخورد بکنه ؟ ادمین. حالا ادمین کجاست ؟ رو هوا!!!

حالا از دید رقابت نادرست و سوء استفاده از کوتاهی ادمین ها :

یکی میاد تاپیک میزنه میگه مثلا وی پی ان میخوام

نباید چنین صحبتی بشه ها حالا شخص X بارها چنین صحبتی کرده و ادمینی هم نبوده که ببینه شخص Y میاد تا یه صحبت میکنه شخص X میره به ادمین میگه حالا پیغام خصوصی ای ایمیل یا هرچی دو روز نشده شخص Y بن میشه

باید قبول کنید یک سری از موارد بدی که داره تو انجمن پیش میره و ریشه پیدا میکنه کوتاهی ادمینی و مدیریتی هست. الان این خودش زیراب زنی بود قبول ندارید ؟ به نظرتون اگر ادمین از اول قوانین رو درست انجام میداده و برخورد میکرده کار به اینجا میرسید ؟ از کجا معلوم شاید زیراب زنی که الان تو انجمن خیلی پیشرفت کرده از همین جاها شروع شده باشه.

به نظر من کاملا حرفتون درست و باید حرکتی بشه. اما پشتوانه یک مدیریت قوی هست ؟ فردا یکی اومد آفر داد رد استیشن رم 1 گیگ 5 تومان و تداخل تو کاسبی همین خود شما آلما هاست ایجاد کرد کسی جرات میتونه بکنه بگه چرا چنین قیمتی میدی ؟ چرا بازار خراب میکنی ؟

اگر بگه به دعوا میکشه و آخرش ادمین میاد یوهو رد بشه میبینه ee دعوا میزنه هر دو روبن میکنه

همین استارتر delta تا جایی که میشناسم کاری بخواد بکنه رو انجام میده شما ازش حمایت میکنی ؟ ادمین حمایت میکنه ؟

هیچ میدونید اگر همین قیمت ها کنترل بشه و کمی فروشنده ها کنترل بشوند تاپیک های کلاه برداری و ... رو به 0 میرسه و اعتبار انجمن هم بالاتر میره و در نتیجه خرید و فروش هم بالا میره ؟ یعنی سود چند ظرفه.

ما ضعف مدیریتی هم داریم.

به نظر من علاوه بر اون اتاق برای جلسه های خصوصی و ... درسته انجمن به خرید و فروش هیچ کاری نداره و نبایدم داشته باشه اما یک مدیر از میان فروشندگان قدیمی انتخاب باید بشه فقط برای کنترل همین قیمت ها و ... (خود فروشندگان قدیمی باید انتخابش کنند که فردا اعتراض هم نکنند و دسترسی داشته باشه به بخش های فروش برای برخورد با کم فروشان و تخریب کنندگان).

ایده زیاده و ما حمایت میکنیم چون به نفع همه هست فقط به نفع یک نفر نیست که در بره هر کسی ولی حمایت مدیریتی نباشه فایده نداره و نخواهد داشت.

حالا ببینیم تاپیک فعلی رو کی ادمین میاد رد بشه بزنه قفلش کنه بگه بارها از این تاپیک ها در انجمن دیدیم. تاپیک بسته شد.

- - - Updated - - -

• اینم از مدیران.

تاپیک از کی زده شده ؟ چرا فقط رامین باید بیاد ؟ اینجا دیگه ادمین نداره ؟ (الان بگیم به گوششون میرسه همه میان میگن اینویز اومدیم).

این همه ادمین کجا هستند ؟ یعنی فقط رامین دوست داره همه ببیننش ؟ خوبه این رامین هم بعد کلی داد و بیداد که همش میگفتیم انجمن ادمین نداره انتخاب شد.

بنده خودم اولین نفر هستم که قدم بر میدارم اما با حمایت مدیریت ، نه که برم جلو فقط ضایع بشم و برند خراب بشه. شما هم باشید چنین کاری نمیکنید.
    ویرایش توسط RoobinaServer : June 15th, 2014 در ساعت 16:33
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

6. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    888
    تشکر شده در
    618 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    پستتون رو خوندم. ولی فکر میکنید چند تا کاربر قدیمی در انجمن باشه که بخواهد چنین کاری بکند ؟ الان تعداد کسانی که در همین تاپیک نظر دادند و موافق بودند یا ... را بشمرید چند نفر هستند ؟ حالا برید بخش فروش ببینید اونجا چند نفر هستند.

کافیه یکی یه حرفی بزنه همه میریزن سرش.

بارها و بارها شده هم دیدم هم تست کردیم کافیه یکی بگه سلام

شما بگی اینجا سلام نکن بده (یا همین بالا آوردن تاپیک های قدیمی یکی میره با لهن آروم و خوب میگه تاریخ رو ببینید تاپیک قدیمیه) اون یکی میاد میگه جای شما تنگ کردم ؟ به شما چه.

خب کی باید برخورد بکنه ؟ ادمین. حالا ادمین کجاست ؟ رو هوا!!!

حالا از دید رقابت نادرست و سوء استفاده از کوتاهی ادمین ها :

یکی میاد تاپیک میزنه میگه مثلا وی پی ان میخوام

نباید چنین صحبتی بشه ها حالا شخص X بارها چنین صحبتی کرده و ادمینی هم نبوده که ببینه شخص Y میاد تا یه صحبت میکنه شخص X میره به ادمین میگه حالا پیغام خصوصی ای ایمیل یا هرچی دو روز نشده شخص Y بن میشه

باید قبول کنید یک سری از موارد بدی که داره تو انجمن پیش میره و ریشه پیدا میکنه کوتاهی ادمینی و مدیریتی هست. الان این خودش زیراب زنی بود قبول ندارید ؟ به نظرتون اگر ادمین از اول قوانین رو درست انجام میداده و برخورد میکرده کار به اینجا میرسید ؟ از کجا معلوم شاید زیراب زنی که الان تو انجمن خیلی پیشرفت کرده از همین جاها شروع شده باشه.

به نظر من کاملا حرفتون درست و باید حرکتی بشه. اما پشتوانه یک مدیریت قوی هست ؟ فردا یکی اومد آفر داد رد استیشن رم 1 گیگ 5 تومان و تداخل تو کاسبی همین خود شما آلما هاست ایجاد کرد کسی جرات میتونه بکنه بگه چرا چنین قیمتی میدی ؟ چرا بازار خراب میکنی ؟

اگر بگه به دعوا میکشه و آخرش ادمین میاد یوهو رد بشه میبینه ee دعوا میزنه هر دو روبن میکنه

همین استارتر delta تا جایی که میشناسم کاری بخواد بکنه رو انجام میده شما ازش حمایت میکنی ؟ ادمین حمایت میکنه ؟

هیچ میدونید اگر همین قیمت ها کنترل بشه و کمی فروشنده ها کنترل بشوند تاپیک های کلاه برداری و ... رو به 0 میرسه و اعتبار انجمن هم بالاتر میره و در نتیجه خرید و فروش هم بالا میره ؟ یعنی سود چند ظرفه.

ما ضعف مدیریتی هم داریم.

به نظر من علاوه بر اون اتاق برای جلسه های خصوصی و ... درسته انجمن به خرید و فروش هیچ کاری نداره و نبایدم داشته باشه اما یک مدیر از میان فروشندگان قدیمی انتخاب باید بشه فقط برای کنترل همین قیمت ها و ... (خود فروشندگان قدیمی باید انتخابش کنند که فردا اعتراض هم نکنند و دسترسی داشته باشه به بخش های فروش برای برخورد با کم فروشان و تخریب کنندگان).

ایده زیاده و ما حمایت میکنیم چون به نفع همه هست فقط به نفع یک نفر نیست که در بره هر کسی ولی حمایت مدیریتی نباشه فایده نداره و نخواهد داشت.

حالا ببینیم تاپیک فعلی رو کی ادمین میاد رد بشه بزنه قفلش کنه بگه بارها از این تاپیک ها در انجمن دیدیم. تاپیک بسته شد.

- - - Updated - - -

• اینم از مدیران.

تاپیک از کی زده شده ؟ چرا فقط رامین باید بیاد ؟ اینجا دیگه ادمین نداره ؟ (الان بگیم به گوششون میرسه همه میان میگن اینویز اومدیم).

این همه ادمین کجا هستند ؟ یعنی فقط رامین دوست داره همه ببیننش ؟ خوبه این رامین هم بعد کلی داد و بیداد که همش میگفتیم انجمن ادمین نداره انتخاب شد.

بنده خودم اولین نفر هستم که قدم بر میدارم اما با حمایت مدیریت ، نه که برم جلو فقط ضایع بشم و برند خراب بشه. شما هم باشید چنین کاری نمیکنید.

جناب از نظر من تمام این بحث ها آخر میرسه به Verify شدن فروشندگان و نظارت بر فروش فروشندگان که بارها در موردش بحث شده و آخرش مدیران هیچ اقدامی نکردن بجز قانون 100 پست !

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

.....

سلام
    به نامش و به یاریش
    تقریبا تفکر یکی میباشد و من خیلی تمایل دارم برای اولین قدم با شما در تهران یک گپ و گفتگو داشته باشم و از دوستانی که تمایل دارن و میتوانند حظور داشته باشند در تهران دعوت میکنم و حتی این امکان است که در ان جلسه به صورت آنلاین روی لینک مایکروسافت حظور داشته باشند
    ما اولین قدم را بر میداریم و منتظر پاسخ شما هم هستم ... هر شخص و یا شرکت هم تمایل داشت میتواند اعلام کند ما در محل شرکت آمادگی پذیرایی آنها را داریم ... باشد که حرکتی صورت پذیرد
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

9. تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

کلا بخش فروش خجالت آوره دیگه!

طرف درخواست سرویس اتک کرده مدیران محترم که نگاهش نکردن هیچ یه سری هم رفتن آفر دادن. بعد بنده باید بیام ببینم کی داره اتک میزنه آیپیش فلانه ببینم مال کدوم همکار انجمنه

طی این چند سال 90% اتک هایی که بوده و داشتیم با یه تلفن به بچه های انجمن حل شده چون سرویس دهندش همین بچه های انجمن بودن

http://www.webhostingtalk.ir/f13/116147/

سلام
    به نامش و به یاریش
    تقریبا تفکر یکی میباشد و من خیلی تمایل دارم برای اولین قدم با شما در تهران یک گپ و گفتگو داشته باشم و از دوستانی که تمایل دارن و میتوانند حظور داشته باشند در تهران دعوت میکنم و حتی این امکان است که در ان جلسه به صورت آنلاین روی لینک مایکروسافت حظور داشته باشند
    ما اولین قدم را بر میداریم و منتظر پاسخ شما هم هستم ... هر شخص و یا شرکت هم تمایل داشت میتواند اعلام کند ما در محل شرکت آمادگی پذیرایی آنها را داریم ... باشد که حرکتی صورت پذیرد
    بنده از 10-15 تیر میتونم این مورد را انجام بدم.

اگر واقعا میخواهید چنین کاری کنید یک زمانی که اکثرا میخوان و آمادگی دارن توی تیر ماه مشخص بشه و آدرس داده بشه و دقیق هماهنگی ها انجام بشه، نه که بشه حکایت جمع شدن دوستان در نمایشگاه الکامپ که هر کی میرفت میدید هیچکس نیست. (اهل کوفه نباشن).
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

بنده از 10-15 تیر میتونم این مورد را انجام بدم.

اگر واقعا میخواهید چنین کاری کنید یک زمانی که اکثرا میخوان و آمادگی دارن توی تیر ماه مشخص بشه و آدرس داده بشه و دقیق هماهنگی ها انجام بشه، نه که بشه حکایت جمع شدن دوستان در نمایشگاه الکامپ که هر کی میرفت میدید هیچکس نیست. (اهل کوفه نباشن).
    سلام
    بسیار سپاسگذار
    محل جلسه که همانطور که اعلام شد میتواند در محل شرکت ما باشد و در ادامه میتوان سالن همایش برای این مورد تهیه و اقدام به برگذاری برنامه ای با ابعاد وسیعتر بود
    آدرس در سایت ما موجود است در صورت تمایل شماره مستقیم خود را جهت هماهنگی های اولیه پیغام خصوصی کنید
    ما این امکان را داریم این تعامل را از همین فردا داشته باشیم و خوشحال میشویم این حرکت زودتر آغاز شود
    موفق وپیروز

12. تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید

عضو انجمن سیدرضا بازیار آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

شما درست میگید
    متاسفانه تابستون هم رسیده و بچه مدرسه ای ها هم زیاد میشن. اکثر اونا هم بچه هستن و کم عقل...

اما اگه از یه زاویه دیگه هم نگاه کنیم یه مشکل دیگه هست:
    متاسفانه این روز ها هر کی رسیده یه هاستینگ به دست گرفته و بازار رو خراب کرده. حالا پول هاست مهم نیست. اما توانایی پشتیبانی رو ندارن
    هاستینگ هایی وجود دارن که مدیر اونا هرگز توانایی مدیریت هاستینگ رو نداره و این باعث شده آمار هک شدن سایت ها بالا بره و مردم نسبت به هاستینگ ها بی اعتماد شدن

من یه هاست 500 مگابایتی رو خریدم سالیانه 29 هزار تومان. اما ماهیانه 300 هزار تومان از اون در آمد دارم.
    الآن که نگاه میکنم میبینم 29 هزار تومان پولی نیست!
    گاهی وقت ها که یه مشکل برام به وجود میاد نمیتونم از هاستینگ بپرسم. وجدانم اجازه نمیده! همش به خودم میگم 29 هزار تومان پوله که هاستینگ بخواد 24 ساعته هم ما رو پشتیبانی کنه؟؟؟!!!

متاسفانه بعضی از بچه هایی که جدید ثبت میان انجمن, فکر میکنن حالا اگه 30 هزار تومان به یه هاستینگ بدن, اون هاستینگ میلیاردر شده
    دوستدار کتاب بلیان

14. تعداد تشکر ها از سیدرضا بازیار به دلیل پست مفید

عضو انجمن سیدرضا بازیار آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

من یک مشتری داشتم براش اسکریپت نوشتم با توافق قیمت 700 هزار تومان، بعد فهمیدم این بابا سن و سالش خیلی کمه ... و در نهایت هم اواخر کار شاکی که من نمیخوام دیر شده اسکریپت اون نیست که باید باشد، پول را بهش پس دادم. اسکریپت هم هنوز رو دستم هستش. یک مدت رفت و برگشت باز، دوباره خدمات خواست و بهش دادم. اما الان به جرات میگم این پسر بچه مشتری من یکی از برگ های برنده من شده، اتفاقا بین مشتریان من جزو موفقترین هاش هست و تا حالا چندین سایت را بزرگ کرده و فروخته که خود من متعجب شدم از هنرمندیش در این کار، پسر بچه ای که با کارت بانکی خواهرش کار میکند چون حساب بانکی نداشت!
    من هم 11 ساله که بودم با کارت بانکی پدرم کار میکردم و الآن هم قصد دارم سایت های بزرگی بسازم
    استارتر عزیر نگفتن احترام نزارید!!!
    احترام بزارید. اما احترام زیادی هم خوب نیست
    اگه همین حالا با برخی از کاربر های انجمن برخورد نشه, به همه توهین میکنن...
    بزرگترین هاستینگ ها به این دلیل پیشرفت کردن که:
    به کاربر احترام میزارن, اما اگه کاربر زیاده روی کنه, دیگه به هیچ وجه حاضر نیستند به اون سرویس ارائه کنند
    دوستدار کتاب بلیان

16. تعداد تشکر ها از سیدرضا بازیار به دلیل پست مفید

عضو جدید hell.machine آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    157
    تشکر شده در
    119 پست

با سلام
    بنده هم تایپک رو کامل مشاهده کردم اکثر همکاران هم موافق ما هم موافق
    اما نکته اینجاست که چرا مشتری به خودش اجازه میده که بیش از حد درخواست هایی از هاستیگ ها و .... کنید و حتی از کلمات و حرف های زننده ***** استفاده کند
    نکته اینجاست که اکثر افراد جوان هستند و اشراف کافی بر کارشون ندارند
    مثلا افرادی هستند آفری مثل آفر رداستیشن رو دیده پیش خودش فکر میکنه من آفر رو میگیرم 3 ماه بعد عوض میکنم سرور رو هم ارزون میدم . البته قصد توهین یا چیزه دیگه ای به همکاران ندارم
    ولی این یه حقیقت هست که باید قبول کنیم.
    شما اگه دیده باشید از اکثر شرکت های خارجی که سرویس تهیه میکنید تعداد دفعات کمی هست که به شما کد تخفیف یا یه آفر ارزان بدن اون باید اندکی بگذره و مراحلی که باید طی بشه و و و ......
    ما هم باید بیایم برخی از همکاران و دوستان فکر کنیم که آیا یک سرویس با کیفیت با قیمت مناسب به مشتری ارائه بدیم بهتر هست
    یا اینکه قیمت و کیفیت رو پایین بدیم که هم خودمون ضرر کنیم هم این که مشتری ناراضی بشه و اینا همه میتونه دلایلی بر این باشه که مشتری از چند سرویس دهنده که سرویس تهیه میکنه کیفیت لازمه رو نداره برای همین فکر میکنند همه مثل هم هستند!
    احترام مشتری واجب این درست اما تا اون حدی باید احترام رو نگه داریم که دیگه مشتری کنترل ما رو به خاطر 10 تومان یا 5 تومان به دست نگیره
    من به شخصا همین دیروز تایپیکی رو مشاهده کردم که یارو امده میگه ملاک خرید قیمت پایین تر
    متاسفانه برخی از همکاران تا 10 تومان هم رم 1 گیگ قیمت دادن یا این قیمت هزینه آی پی رم و پردازشگری که این شخص ازش استفاده میکنه رو کافاف میده؟
    خیر چون ایشون ممکنه با سرور کارهای از جمله ارسال اسپم کنه حالا اگه این آی پی شما بسته بشه واقعا ارزش اوون آی پی کمتر از 10 تومان هست؟
    پس باید قبول کنیم که این خود ما هستیم که باعث میشیم چنین رفتاری باهامون بشه
    بهترین راه اینه که همکاران بشینند به صورت های مختلف با هم همکاری کنند البته رقابت هم سر جای خود اما رقابت سر کیفیت نه سر قیمت
    به هر حال باید بستری فراهم کنیم که نه کاربر متحمل زیان بشه و نه فروشنده
    در کل باید جوری برنامه ریزی کنیم که نه سیخ بسوزه نه کباب
    اما چنین کاری احتیاج به زمان و کاری طولانی مدت داره
    به هرحال اینم نظری بود از طرف ما مثل سایر نظراتی که همکاران عزیز دادند
    اما مطمئنا این بحث و این ها حالا حالا ها ادامه خواهد داشت
    بنده با آقای آرایش در آلما هاست که پیشنهادی دادند مبنی بر اینکه بایید با هم دیگر تعامل و همکاری کنیم
    بنده به شخصا خیلی مشتاق هستم که کنفرانسی ترتیب داده بشه و همکاران عزیز هم در آن شرکت کنند چه به صورت آنلاین و چه جلاسات حضوری در یک مکان معین با حضور برخی شما عزیزان
    متاسافه در چند سال اخیر تو فضای مجازی ایران اکثر کسانی که وارد عرصه میشن خرد سال هستند و آشنایی کافی با میحط وب ندارند پس همکاران عزیز بیایید به کمک هم بستری فراهم کنیم که در آینده نچندان دور شاهد چنین مشکلاتی نباشم و یا آن رو به حداقل برسانیم
    ارادتمند شما
    طاهری
    وی پی اس سنتر

18. تعداد تشکر ها ازhell.machine به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)