آقا ما دنبال مجوز در تهران هستیم
آقا ما دنبال مجوز در تهران هستیم
بدون شک هیچ کسی نمیتونه تو ایران با این قیمت دیتا, دیتا سنتر راه بنداره
بله باید مجوز isdp داشته باشید ولی خوب بستگی به دیتایی که دارید مربوط میشه که چقدر هست
مگه اینکه یه سرور رو با قیمت ماورایی بگید که اونم کسی زیر باز نمیره
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
با توجه به اینکه قیمت اجاره سرور در ایران چند برابر آمریکا و کانادا هست شاید بشود راه اندازی کرد. انشالله بعد از اینکه تعداد سرور در Caro بیشتر از 100 تا شد به دنبال راه اندازی سنتر در ایران خواهم رفت![]()
آیا شما از قیمت های دیتا در ایران خبر دارید؟
آیا شما کسی رو میشناسید که در ایران امنیت شبکه رو تضمین کنه؟
آیا شما قیمت و هزینه برق و امنیت فیزیکی دیتا سنتر ....... میدونید؟
بدون شک وقتی شما با این موضوع ها روبرو میشید مثل خیلی از شرکت های بزرگ ایرانی بیخیال میشید
در واقع میشه گفت تو ایران با این وضعیت اصلا نمیشه از این کارا کرد
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
جناب نيكان عزيز آيا شما مطالعاتي انجام داديد؟
ايا فكر ميكنيد با مواردي كه m4$t3r عزيز فرمودند اين كار صرفه اقتصادي دارد؟
باتشكر
حالا که تاپیک تا اینجا کشیده شد بزارید یه کتاب بزارم برای بچه هایی که میل یا تمایل دارند اطلاعاتی در مورد ساختار دیتا سنتر پیدا کنند
دانلود
من یه چیزایی از این کتاب رو خوندم ولی هنوز تمومش نکردم
اگه شما بتونید 50% این استاندارد ها رو تو ایران رعایت کنید میتونید بگید یه دیتا سنتر تاپی تو ایران راه انداختید که میدونم نمیشه حالا از ساده ترین موضوع ها گرفته تا برو تو پیچیده ترینش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)