درود خسته نباشید ما با هردو دیتاسنتر کار کردیم و هم اکنون هم سروری از هتزنر برای مجازی سازی داریم ولی هیچی رداستیشن نمیشه ! و طرف دار بیشتری هم داره! به خاطر کیفیت بهتر
درود خسته نباشید ما با هردو دیتاسنتر کار کردیم و هم اکنون هم سروری از هتزنر برای مجازی سازی داریم ولی هیچی رداستیشن نمیشه ! و طرف دار بیشتری هم داره! به خاطر کیفیت بهتر
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
" پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
اوه اوه اوه....
اقا من حساب کردم سه ماه اول ماهی میشه 500 هزار تومن اون چیزی که من می خواهم بعد ماهی میشه حدودا 900 تومن o_o کمرم شکست...
هاستینگ به خاطر پینگ پایین المان
برای فروش vps انگلیس
کیفیت پورتها عالی است 10 گیگ هم میده انگلیس
سلام
من در وبهاستینگ تاک انگلیسی خوندم که رد استیشن هزینه های پنهان داره ... و یکی از کاربرهای اونجا شکایت کرده بود که مثلا دیتاسنتر نگذاشته سرور ایشون بیشتر از 500 ایمیل در روز بفرسته مگر اینکه 25 پوند اضافه بده.
دوستانی که از این دیتاسنتر سرور دارن، آیا این صحیحه ؟
اگر صحیحه که باید مواظب باشید.
آها ... صفحۀ 2 رو نخونده بودم![]()
ویرایش توسط «احمد» : February 23rd, 2014 در ساعت 14:49
زکاة العلم نشره / زکات علم، انتشار آن است
...Zzzz...
زکاة العلم نشره / زکات علم، انتشار آن است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)