خب اگه تازه میخواید شروع کنید ، از vps / vds با حجم پایین تر (500 گیگ یا 1 ترا) شروع کنید ، از دیتاسنتر های اروپایی هم استفاده کنید ک قیمت پایین براتون در بیاد ...
داخل ایران هزینه ی پهنای باند بالاست ! ، فقط یه موضوع میمونه ک این دیتای شما باید از طریق ftp ب سروریی ک میخرید منتقل شه ، ک اونم بستگی ب سرعت اینتر نت شما خواهد داشت !
...Zzzz...
یعنی مثلا من لینک مستقیم سایتهای دانلود دیگه رو بردارم روی سایت خودم بگذارم و توضیحاتش رو ب قلم نویسندگان سایتم اضفه کنم....مثلا نرم افزار... رو از دانلودها لینک مستقیم بردارم... و با توضیحات خودم بگذارم رو سایت... این کار میتونه جذب بازدیدکننده کنه؟؟
بله من هم همین قصد رو دارم اما نمیدونم چطور این حجم داده رو منتقل کنم.... گروهی میگن پارس سرور سرور نامحدود میده... این نا محدود رو شما شنیدید؟؟؟ ایا نا محدود شامل دست کم 10ترابایت هم میشه؟؟؟
دوست عزیز لطفا در پیغام خصوصی نام سایتتون را اعلام کنید ، ما میتونیم این انتقال را براتون انجام بدیم در صورتی که سرور را از ما تهیه کنید .
ر.فارسی / پشتیبانی 24 ساعته / شرکت پارس سرور - شماره ثبت :12903
▉ ارائه خدمات Colocation ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی با ترافیک بالا در ایران ▉ نماینده رسمی (LIR) وب سایت Ripe.net
Parserver.net / ParsServer iSatis DataCenter >> Datacenter Map / Portal.Parserver.net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)