دوستانی که هنوز قاطعانه با این سرکت دارید کار می کنید شماره تماس تلفنی ؟آدرسی ؟ ایمیلی ؟ راه ارتباطی ؟ از این آقای سپهر مسعول جی پال دارید بدین من مشکلم حل کنم ؟
با سلام
من حدود ۶ روز پیش یکی از درخواست واریز پایا به مبلغ ۱۷۷۸۰۰ تومان هنوز پرداخت نشده ولی دوتای بعدی که از همون نوع پایا و به مبلغ ۱۱۰۰۰۰ و ۵۲۷۰۰ بوده پرداخت شد و من تو این مدت ۷-۸ باز زنگ و ایمیل به همه جا زدم هیچ خبری نشد تا این که تو اینترنت و فروم سرچ کردن دیدم خیلی ها این مشکل دارن - من سریع درگاه غیر فعال کردم - می خوام ببینم کسی تا حالا از راهی پیگیری کرده ؟؟؟ راه حل چی هست چه کار باید کرد تکلیف این همه پول چی میشه لطفا یک راهنمایی بکنید ممنون
یک سری تاپیک که همین مشکل دارن
مشکل عدم واریز درخواست دریافت وجه بعد از 5 روز درگاه جی پال - jaypal
ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
مشکل با خرید ناموفق jaypal و کم کردن پول
جی پل
مشکل واریز پول به حساب JayPal
درخواست پایا من هم بعد از 21 روز هنوز واریز نشده. هفته پیش جواب دادن که حل میشه ولی اصلا هیچ تغییری حاصل نشده.
درود ..
من موندم اینهمه سایت خوب و با اطمینان هست ..
نمونه : PayPal , JahanPay , ParsPal , Zarin
بعد شما میرید سایت های مثله JayPal ثبت نام میکنید ..
من ازش راضی ام https://www.serverpars.com
من در این سایت حساب ندارم ولی این موضوع رو دارم دنبال می کنم
به نظر می رسه دوستانی که توی هفته های اخیر با این واسطه مشکل داشتند، همگی درخواست مبالغ نسبتاً زیاد داشته اند،
178 هزار ، 250 هزار و ...
درحالی که بعضی از دوستان (که خودم میشناسمشون) درخواست هایی که بابت واریز مبالغ خیلی کم تر داشته اند، مشکلی به وجود نیومده !!!!
با سلام
حرف شما درست اما یک موضوع دیگه هم هست این که من ۳ تا درخواست داشتم که همه بالغ بالا بود ۲ تاش واریز شده و یکیش ۱۰ روزه که قرمز مونده و واریز نشده !!!!!!! یک مشکل رندم هست .... چیزی که خیلی مهم این که به نظر میاد - البته به نظر می یاد ! که این سایت کسی بالا سرش نیست به امان خدا داره کار میکنه - حالا کی گندش دربیاد معلوم نیست ..... ان موضوع خیلی خطرناک هیچکس پاسخگو نیست - ممنون میشم اگر کرج یا تهران هستین یک بررسی دقیق بفرمایید از حضور صاحبان این سایت و اطلاع رسانی گسترده ممنون
سلام
بله تایید می شه ظاهراً کسی سایت رو چک نمی کنه و پشتیبانی ندارند!
به نظر نمی رسه تونسته باشن پرداخت ها رو اتوماتیک کرده باشن
این سایت ها با روش پرداخت بین بانکی یا پایا یا ساتنا واریز انجام می دن
پس اگه کسی این واریز ها رو انجام نده، یعنی یه برنامه ای نوشتن که اتوماتیک کار واریز های پایا و ... با لاگین به اینترنت بانک و ... انجام می ده؟ بعید می دونم! بالاخره یکی باید اونجا باشه که Captcha (کد امنیتی بانک) رو وارد کنه یا نه ! ؟
پس این واریز ها اتوماتیک نمی تونه باشه و کسی داره این کار رو انجام می ده !
اینکه قبلا تلفن ها رو جواب می دادن یا نه رو نمی دونم ولی این احتمال را هم در نظر بگیرین که احتمالا یک باگ در اسکریپت این سایت وجود داشته باشه که اون پرداخت هایی که انجام نشده رو ، ادمین اصلا اطلاعی نداشته باشه و مثلا عمدی در کار نباشه ! فقط یه احتماله. که البته قابل بخشیدن هم نیست، همینطور پاسخ ندادن ایمیل ها و تلفن ها !
من تهران هستم و دوستانی که کرج هستن بهتره به اون آدرس مراجعه کنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)