وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
شما اگر از طریق کاربران قبلی و کسانی که تا قبل از هفته دوم شهریور ماه با ما کار می کردند و هم اکنتون هم کار می کنند گزارش بگیرید ، میبینید که تمامی واریز ها ، دقیق و منظم بوده و مشکلی نبود
در هفته ای که عرض کردم ، در واریز های بانک و دریافت ما تاخیر ایجاد شد که موجب اختلال در سیستم شد
بنا بر وجود همین مشکل، ما یک روز واریزی ها را دیر تر انجام دادیم که تا آخر شهریور ماه مشکل را برطرف کنیم
درسته که سیستم اوتوماتیک و هوشمند است ، اما تا وقتی موجودی به حساب واریز نگردد و ما دستور واریز گروهی ندهیم ، واریزی انجام نمیشود
چیزی که در ذهن شماست ، باید سیستم رو به واریز خودکار و هوسمند در روزی معین تغییر دهیم ؛ یعنی در کل مثلا" روز های زوج با میانگین حساب 10هزار تومان ، برای تمامی کاربران واریزی داشته باشیم (که فعلا" در باره این مساله فکر و تصمیم گیری نکردیم)
درخواست های شتاب بعد از 1 تا 2 روز و درخواست های شبا ، بعد از 2 تا 3 روز واریز می شد که هم اکنون به 2 تا 3 روز و 3 تا 4 روز تغییر پیدا کرده است
همانطور که به صورت اختصاصی و عمومی اعلام شد ، این مشکل از ابتدای تیر ماه برطرف شده و واریزی ها طبق گذشته انجام خواهد شد
موفق و پیروز باشید
سلام خسته نباشید
ببخشید من در این تاریخ و ساعت درخواست دادم برا پرداخت واریز تا الان واریز نشده
میخوام که واریز نشه و کنسلش کنم که بیاد تو حساب خودم دوباره
تاریخ ثبت ساعت ثبت مبلغ 2012/09/05 21:35:13 617000
مشکل هم اینکه که دیروز صبح کارت ملی رو گم کردم و همون موقع رفتم بانک و درخواست دادم برای کارت جدید
همه مشخصات کارتم عوض میشه شماره شبا شماره کارت شماره حساب و یه هفته دیگه هم اماده میشه
میخواستم پول رو برام ارسال نکنید تا یه هفته دیگه دوباره درخواست بدم
و ی سوال دیگه میخوام عوض کنم مشخصاتم رو از کجا باید این کارو کنم ؟
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
برای اعلام این مساله ، باید از یکی از راه های ارتباطی که در امضاء بنده هست استفاده می کردید
درخواست واریز وجه شما حذف و مبلغ آن + 500 تومان کارمزد ، به حساب شما اضافه شد
در حال حاظر ، به دلیل اینکه هیچ راه ایمنی برای تغییر و تایید تغییر اطلاعات پیدا نکردیم و کمی درگیر بخش پشتیبانی بودیم ، هنوز در رابطه با تغییر اطلاعات کاربری توسط کاربر هیچ اقدامی نشده است
برای تغییر اطلاعات خود ، باید اطلاعات قبلی و جدید خود را از طریق ایمیلی که با آن ثبت نام نموده اید برای ما بفرستید تا تعویض گردد
اطلاعات تماس فعلی، در امضاء بنده موجود می باشد
موفق و پیروز باشید
تسویه ها بد شده واقعا امیدوارم زودتر به حالت اول برگرده تشکر
سلام ببخشید من ایمیل زدم برای تغییر مشخصات من تو سایت ولی هنوز تغییر نکرده لطفا رسیدگی کنید
سلام ببخشید چرا به ایمیل ها رسیدیگی نمیکنید من برای تغییر شماره کارت و شماره حساب و شماره شبا ایمیل ارسال کردم ولی هنو رسیدگی نکردید بعد 2 روز اینجا قبل اینکه ایمیل بزنم پست دادم گفتی به جای اینکه اینجا پست بزنید ایمیل کنید که ایمیل هم زدم اصلا رسیدگی نکردید لطفا این مشخصات ما رو عوض کنید تا درخواست واریز وجه کنم پول رو لازم دارم
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)