شنیدن کی بود مانند دیدن ؟
شنیدن کی بود مانند دیدن ؟
من یه وارز میخوام .
اینم ایمیلم
mehdi.love2008@gmail.com
دوست من !
من به هیچ اقلیتی و شخصی توهین و تهمت نمیزنم یعنی این اجازه رو به خودم نمیدم !
اما دارم به عقل خودم رجوع میکنم ! و مثل همه دارم نظرمو میگم !
من یه مثالی زدم آقا ناصر اومدن به من گفتن خودت مشکل داری و به حالت تمسخر گرفتن منم پاسخ ایشون رو دادم ! کار اشتباهی بود ؟
دوست من ! چرا فایده نداره !؟ آخه شفاف سازی نمیکنید یه راست اومدید گفتید میخوام 200 تا وی پی اس بدم ! خوب ... من که گفتم به ایده شما احترام میذارم ! و به کار خیر و پشتیبانی شما ! اما خوب یک پنل هاستینگ بذارید ! به عنوان دمو ! شما که از امنیت مطمئن هستید ! پس چرا ... ؟بحث كردن با شما هم فايده ندارد لطفا اگر صحبتي داريد بعد از واگزاري داشته باشيد
در ضمن من چیز بدی نگفتم ! دارم منطقی حرف میزنم ! شما یه سری اطلاعات دادید که من گفتم پس استنباط من مبنی بر کار شما اشتباه بوده است !
حالا شما دارید میگید ... ! من دارم میگم هیچوقت تا نبینی نباید باور کنی !
شما بهتون بگن آقا اونجا رو دیدی چقدر خوشکل هست ؟ خوب شما مطمئناً تا نبینید نمیتونید استنباط درست و درک درستی داشته باشید از اون مکان زیبا ! ما هم نمیتونیم به زور به خودمون به قبولونیم که بهترین هست !
البته صحبت های من از ارزش کار شما کم نمیکنه خودتون چون ذکر کردید اگر راضی بودید 3 ماه آخر را پرداخت کنید ما هم بر پای نیت خیر شما زانو میزنیم !
اما سوالات باید جواب داده بشه ! این میشه پشتیبانی !
كار من علي رغم صحبت شما بسيار شفاف است و همان طور كه قبلا هم پست زدم دوستاني كه كار هاستينگ دارند و علاقه به شراكت دارند پيام خصوصي بدهند تا با آنها تماس بگيرم و خصوصي صحبت كنم
اما اگر شما هيچ جور قانع نميشويد و به قول خودتان به همه چيز شك داريد آن وقت ....
كار من روشنه از پول شركت vps با كيفيت بالا و امكانات عالي به مدت 9 ماه با پشتيباني متفاوت از آنچه ديده اند را به دوستان ميدهم اگر رضايت داشتند كارمان را ادامه ميدهيم و گرنه هيچ ...
باز هم ابهامي وجود دارد ؟؟؟
شركت نسيم با مديريت و پشتيباني متفاوت در خدمت شماست
اي ول حالا شديد دوستان خوب
منم دوست ؟؟؟؟![]()
اگر این شخص باید و به همه این افرادی که در اینجا در خواست وی پی اس دادن ، وی پی اس رو بده یعنی معادل 200 نفر ، من حاظر هستم یک تاپیک ویژه برای ایشون بزنم و هر جور که دوست دارن ازشون معذرت خواهی بکنم
[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
والا کف کردیم.دوست عزیز این تاپیک را بعد از اتمام کار می زدی که خیلی از این سوالات وجود نداشته باشند.
ولی بازم می گم این کار چیزی جز ضربه زدن به وضعیت آشفته هاستینگ ایران نیست
آقاي بابايي
اگر من بخواهم براي مشاركت در طرحتان همكاري كنم بايد چه كار كنم ؟ (راه ارتباطي)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)