دوستان به نظرتون ممکنه چند سایت خاص رو نگهدارن و بقیه رو بفرستن پی کارشون !؟
دوستان به نظرتون ممکنه چند سایت خاص رو نگهدارن و بقیه رو بفرستن پی کارشون !؟
امور مالی - billing@hostdl.com peygiri konid
fekr nakonam ama khob ehtemalesh hast
پارسال کل سایتها رو فرستادند پی کارشون اما هاستشون قطع نشده بود تا دو ماه و بعد ایمیل آمد خواستید برگردید!! الانم شاید هاستشون قطع نشه اما به هر حال هیچ مدیر سایتی همچین ریسکی رو نمیکنه و بالاخره انتقال میده...
در مورد روراستی درآمدشون به قدر کافی بسیار بالا بوده و مطمئنن دلیل رفتن برشکستگی و..قیمت نبوده و فشاری چیزی بالا سرشون هست و از کنترل هم خارج شده اوضاع!!
از دوستان خواهشمندم خونسردی خودشون رو حفظ کنند.
یک عدد سیگار تهیه کرده و برن یک گوشه روشنش کنن بزارن لب دهنشون و با آرامش منتظر قطع شدن سایتشون بشن![]()
سلام به همه دوستان گرامی
من هم روی هاست دی ال 2 تا سایت پر بازدید داشتم که البته سایت دانلود نیستن اما بازدیدشون حدود 20000 تا روزانه هست و لود سرور روی هاست دی ال حدود 80 بود روی 64 هسته ای .
قبل از هاست دی ال چند جای دیگه بودم که هیچ کدوم ساپورت خوبی برای سایت های من نداشتن .اما از هاست دی ال واقعا راضی بودم .
الان موندم که کجا انتقال بدم . من ماهی 25000 تومن واسه هر سایت می دادم و الان با این قیمت جایی پیدا نمیکنم که سرورشون بدرد بخور باشه .هر سایت هم حدود 5 گیگ فضا میخاد .
از شما دوستان راهنمایی میخام . نظرتون راجع به پردیس هاستینگ یا مهرهاست که بنرش بالای همین انجمن هست چیه؟ یا جای دیگه؟
ممنون .
عزیزان مشکل هاست دی ال هزینه ها و مشکلات شخصی نیست![]()
حالا کجا بریم
Netafraz.com ?
جای درست و معتبر سراق دارید ؟
این یه مورد خودش بد نیست
Web Hosting Iran
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
سلام !
منم سایتم روی هاست دی ال هست !
الان برای هاست وارز که بشه روش وی بی نال نصب کرد کجا رو پیشنهاد می کنید ؟
ممنون...!
فکر کنم پرشین هویز جای بدی نباشه
PersianWhois - هاستینگ، دامنه، سرور اختصاصی، سرور مجازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)