چند تا از سرورساشون دان شده و کسی نیست که پشتیبانی کنه
من فکر میکنم مشکل شخصی براش یا براشون پیش اومده که مدتی به نت دسترسی ندارن و این اطلاعیه رو زدن وگرنه دلیلی نداره به یکباره پشتیبانی قطع بشه
چند تا از سرورساشون دان شده و کسی نیست که پشتیبانی کنه
من فکر میکنم مشکل شخصی براش یا براشون پیش اومده که مدتی به نت دسترسی ندارن و این اطلاعیه رو زدن وگرنه دلیلی نداره به یکباره پشتیبانی قطع بشه
دوست عزیز اول اینکه اطمینان به بک آپ این شرکت کاملا احمقانه است . بنده دچار این مشکل شده ام که حالا با این لحن در مورد این شرکت صحبت می کنم . تمام زحمات شبانه روزی بنده در 24 ساعت نابود شد و جالب اینکه تهدید هم شدیم !
بعد از این اتفاق تجربه شد شخصا همیشه بک آپ داشته باشم . در حال حاضر یک سرور بک تنها برای اطلاعات خود در وب دارم . 400 گیگ بک اپ . شما باید همیشه خودتان بک آپ روز و یا حداقل هفتگی در جایی دیگر داشته باشید . حتی اگر میزبان اطلاعات شما شرکتی مشهور و با سابقه مانند این شرکت باشد !
دوست عزیز احتمالا سایت شما غیر مجاز بوده (موزیک ، فیلم و ...) چون اینگونه سایت ها که بسته شدن و بکاپ هاشون رو نمیدادن باید میرفتن ارشاد منطقه شون و تعهد میدادن تا بکاپ رو بهشون ارائه بدن، و خیلی از سایت های اینگونه اون زمان با باکاپ های چند ما پیش خود سایتشون رو بالا آوردن و Hostdl بک آپ هارو نمیداد چون به اونها فشار میاوردن
وگر نه سایت های مجاز اون زمان بدون مشکل روی Hostdl باز میشدن و بسته هم نشدن و اطلاعاتشون هم نابود نشد هیچوقت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)