قفل کنید این تاپیک رو !
قفل !
قفل کنید این تاپیک رو !
قفل !
سلام به دوست گرامی
بنده هم یکی میخواهم
اگر هم قرار است پولی بدهیم شماره حساب خودتونو لطف کنید تا پول را واریز کنیم
اگر برای ماه های اول مجانی حساب میکنید ،من حاظرم پول بدم
پاینده باشید/.
سلام خدمت همه
بابا اينها ديگه كي هستند ؟؟؟؟
من امروز رفتم شركتشون (از فضولي داشتم ميمردم ديگه طاقت نداشتم صبر كنم) به سختي پيدا كردم چون هنوز تابلو نداشت
اينها يك تيم خيلي قوي هستند كلي اتاق داشتند و روي هر اتاق اسمشون را نوشته بود يك قابي هم روي ديوار بود كه همشون معرفي كرده بود و تحصيلاتشون هم نوشته بود يكيشون تو مالزي درس خوانده يكي هم امنيت اينترنت تو كانادا
حدود 10 نفري بودند البته وقتي منشي ديد براي سر كاري و فضولي آمده ام از من خواست برم بيرون و منم رويم كم شد
بابا ظاهرا قضيه جديتر از اين حرفهاست . 2 تا مجوز و پروانه هم داشتند اوه اوه
حاجي جون من منو يادت نره
ببینید دوست عزیز شما کار خوبی رو شروع کردید برای تبلیغ و خدمات و شناخت خودتون به دوستان
ولی از بس شیرینش کردید که داره خراب میشه
اگر قرار باشه شما قوانین رو عوض بکنید بنوعی که این روند انتخاب سریال وار ادامه داشته باشه ، تنها سود بیشتر برای شما داره و تنها ضرری که پیش میاره لوس شدن قضیه
بنظر من دارید شما این تاپیک رو بازی میدید تا از کمترین امکانات بیشترین تبلیغات رو داشته باشید
اگر قرار هست شما کار متفاوتی بکنید بهتره واقعا متفاوت باشه نه بازی دادن افراد در این تاپیک ، بشکلی که در اخر قواعد این بازی رو بنفع خودتون تغییر بدید
من نمی گم این کار رو نکنید و انتخاب رو میگذارم برای دوستان که با افکار باز این مورد رو برسی بکنند
تنها کاری که خودم می تونم انجام بدم اینه واسه خودم ارزش زیادی قاعل بشم و در نهایت از این بازی کناره گیری بکنم
[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
نه بابا مثل اين كه قضيه خيلي جديه
الان زنگ ميزنم به پسر خاله امبره يك سرگوشي آب بده اگر واقعي باشه من كه خريدارشم
دمشون گرم بابا چي جدي گرفتن كارو امروزه هر كي كه ميخواهد يك كار دومي يا سومي داشته باشه هاستيگ ميزنه حالا اينها ....
اين يارو محسن پرهيخته پور چيكاريه سرش به تنش مي ارزه ؟؟
من كه بليت مشهد را گرفتم فردا صبح ميرم
آخرين خبر
قضيه شركت و .......... تصديق ميشه پسر خاله ام در مشهد در كمتر از 5 دقيقه پيش آنجا را ترك و خبر داده كه مسائل كه بهش گفتم نگاه كنه (كادر و تحصيلات و كلا شركت ) همه حقيقت داره
البته از آقاي بابايي هم چند تا سوال كرده كه بنده خدا پسر خالم را سنگ روي يخ كرده !!!!
ولي اي ول حال كردم خودم از همان اول مشتريتون هستم و پول ميدم
ايشان استاد تمام رشته it و بازاريابي هستند
البته الفاظي كه شما به كار برديد اصلا شايسته ايشان نيست
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
موافقم ممنون
متاسفانه باز هم نفهميدم
من چه كساني را بازي دادم ؟ من از ديشب در تلاش بودم و موفق شدم در مشهد تهران و تبريز و همدان دوستاني و همكاراني براي مشاركت در اين طرح پيدا كنم تا به جاي 40 نفر از 200 نفر ميزباني كنم .
كه موفق هم شدم
اگر جايي مشكل داره بگوييد در خدمتم
شركت نسيم با مديريت و پشتيباني متفاوت در خدمت شماست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)