فکر نمی کنم به هر کسی. مطمئن هستم که به رئیس هیئت مدیره می شه. کلا در شرکت های مسئولیت محدود مدیر عامل لزوما از سهام داران نیست ولی اعضای هیئت مدیره عموما هستند. بازم پیشنهاد ام همونه. خودتون بین ۵۱ تا ۹۹ درصد سهام رو در اختیار داشته باشید و همچنین رئیس هیئت مدیره باشید. اختیار تغییر اساسنامه و لیست شرکا و درصد سهم و ... رو به امضای رئیس هیئت مدیره محدود کنید و اختیارات مالی رو به امضای دو طرف.
اگر این قدر به شرکا نا مطمئن هستید از شرکت تضامنی استفاده کنید یا اصلا باهاشون شراکت نکنید! یا سهامی خاص ثبت کنید . که مجبور بشن سرمایه اولیه رو به عنوان ضمانت بگذارند.
در مورد:
در این جا اگر شما (سهامدار) موافق نباشید، رئیس مجمع سهام داران (که الزاما مدیرعامل نیست) باید موافقت ۶۷ درصد سهام ها رو (:دی) بدون توجه به رای اشخاص بگیره. (یعنی رای به میزان سهم و همچنین رای به شمارهی افراد -- هر دو ) تا بتونه شما رو بیرون کنه. که معمولا خیلی سخت اتفاق می افته.موقع دعوی مدیرعامل شرکت میتونه با خرید سهامتون عملا شمارو کنار بگذاره.
کاری معمولا ما انجام می دادیم در ایران اضافه کردن یکی از اعضای خانواده به سهام داران بود که هیچ وقت در مجمع شرکت نمی کرد و همیشه رای ما بالاتر می بود و از قدرت بیشتری برخوردار. بهش می گن اصل حمایت حداقلی -- یعنی شما همراه برادر / خواهر / پدر مادر ... هستید و مجموع سهام شما از ۵۱ بیشتره، دو نفر از ۴ نفر هم هستید، پس شرطی که بالا نوشتم هیچ وقت بر آورده نمی شه و نمیشه شما رو بیرون کرد. :-)
بازم تکرار می کنم که اگر اینقدر مشکل خواهید داشت در آینده با شرکاتون اصلا شراکت نکنید یا مدل شراکت رو تغییر بدید. ببخشید پر چونگی کردم.
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
رئیس هیئت مدیره بر مدیر عامل ارجعیت ندارد؟!
در یک شرکت مسئولیت محدود 2 نفره که سهام مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره هر کدام 50% است , کدامیک قدرت بیشتری داد؟
در صورتی که حق امضا را هم یکی از این 2 نفر داشته باشد چگونه است؟
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
تنها چیزی که می تونه به شما قدرت بده دانش فنی و سرمایتونه همین
هیچی،اون شرکت بیچاره می شه با دعوا کردن. ارجحیت تصمیم ها رو اساس نامه شرکت تعیین می کنهرئیس هیئت مدیره بر مدیر عامل ارجعیت ندارد؟!
در یک شرکت مسئولیت محدود 2 نفره که سهام مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره هر کدام 50% است , کدامیک قدرت بیشتری داد؟
در صورتی که حق امضا را هم یکی از این 2 نفر داشته باشد چگونه است؟
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
من پست دوستان دیگه رو نخوندم
زمانی که خودتونو رو میزنید عضو هیئت میدیره سهم خود را بالا بزنید ینی اگه به اونا 10% سهم بدید به خودتون 70% بدید
همونطور که عرض کردم حق امضا رو صورت جلسه تاسیس و سپس اساس نامه تعیین می کنه، نه قانون تجارت. توی شرکت سابق ای که داشتم من مدیر عامل بودم و شریکم رئیس هیئت مدیره. و مشکلی هم نداشتیم. بعد از اینکه از ایران اومدم بیرون کلیهی حقوق رو به ایشون منتقل گردم که راحت باشه.
و خیر، رئیس هیئت مدیره توانایی عزل مدیر عامل رو نداره. خود هیئت مدیره داره با ۲/۳ آرا یا چیزی که آیین نامه داخلی تعیین کرده.
سپس اگر مشکلی این وسط بود جلسه ی فوق العاده ی سهام داران تشکیل می شه و ....
والا تو صحبتهای قبلمم گفتم چون تجربه بدی داشتم میخوام اینبار احتیاط کنم..آن دفعه قبلی هم طرف از برادر بهم نزدیکتر بود اما فکر کنم همتون به نتیجه من رسیدید که دیگر به برادرتون هم اعتماد نکنید در شراکت! کلا وقتی شراکت پیش میاد به خاطر تفاوت نظرها کلی مشکلات پیش میاد.بازم تکرار می کنم که اگر اینقدر مشکل خواهید داشت در آینده با شرکاتون اصلا شراکت نکنید یا مدل شراکت رو تغییر بدید. ببخشید پر چونگی کردم.
الان هم صحبتهای من این بود که اینبار که تاسیس شرکت بشه به علت اینکه کارهای دیگری دارم نمیتونم مسئولیت مدیر عاملی رو بگیرم اما از طرفی هم نمیخوام یک ماه برم یک جایی برای خرید شرکت برگشتم بهم بگن سهمت رو بردار برو بیرون!! حداقل قدرت اینو داشته باشم که نتونن مشکل ساز برام بشن یا به قولی شاخ بشن برام..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)