بعید میدونم اینطور باشه
شما با داشتن بیشترین سهام ، باز هم به عنوان سرمایه گذار شناخته میشید و موقع دعوی مدیرعامل شرکت میتونه با خرید سهامتون عملا شمارو کنار بگذاره.
شما که نمیتونی مدیریت عاملیشو ازش بگیری. شرکتیه که ثبت کرد و مسئولش هست اما اون میتونه سهام شمارو رو ازتون(از راه خرید) بگیره
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
فکر نمی کنم به هر کسی. مطمئن هستم که به رئیس هیئت مدیره می شه. کلا در شرکت های مسئولیت محدود مدیر عامل لزوما از سهام داران نیست ولی اعضای هیئت مدیره عموما هستند. بازم پیشنهاد ام همونه. خودتون بین ۵۱ تا ۹۹ درصد سهام رو در اختیار داشته باشید و همچنین رئیس هیئت مدیره باشید. اختیار تغییر اساسنامه و لیست شرکا و درصد سهم و ... رو به امضای رئیس هیئت مدیره محدود کنید و اختیارات مالی رو به امضای دو طرف.
اگر این قدر به شرکا نا مطمئن هستید از شرکت تضامنی استفاده کنید یا اصلا باهاشون شراکت نکنید! یا سهامی خاص ثبت کنید . که مجبور بشن سرمایه اولیه رو به عنوان ضمانت بگذارند.
در مورد:
در این جا اگر شما (سهامدار) موافق نباشید، رئیس مجمع سهام داران (که الزاما مدیرعامل نیست) باید موافقت ۶۷ درصد سهام ها رو (:دی) بدون توجه به رای اشخاص بگیره. (یعنی رای به میزان سهم و همچنین رای به شمارهی افراد -- هر دو ) تا بتونه شما رو بیرون کنه. که معمولا خیلی سخت اتفاق می افته.موقع دعوی مدیرعامل شرکت میتونه با خرید سهامتون عملا شمارو کنار بگذاره.
کاری معمولا ما انجام می دادیم در ایران اضافه کردن یکی از اعضای خانواده به سهام داران بود که هیچ وقت در مجمع شرکت نمی کرد و همیشه رای ما بالاتر می بود و از قدرت بیشتری برخوردار. بهش می گن اصل حمایت حداقلی -- یعنی شما همراه برادر / خواهر / پدر مادر ... هستید و مجموع سهام شما از ۵۱ بیشتره، دو نفر از ۴ نفر هم هستید، پس شرطی که بالا نوشتم هیچ وقت بر آورده نمی شه و نمیشه شما رو بیرون کرد. :-)
بازم تکرار می کنم که اگر اینقدر مشکل خواهید داشت در آینده با شرکاتون اصلا شراکت نکنید یا مدل شراکت رو تغییر بدید. ببخشید پر چونگی کردم.
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)