میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
بله مشکل اساس ما هم این نیست ما 2 هفته پیش این مشکل رو حل کردیم الان یک اینجکشن خیلی جالبتر رو سایت ما انجام شد که به لطف اون شخصی که اینکارو انجام داد و نیت بدی از اینکار نداشت متوجه شدیم و مشکل اصلی همین جاست این مورد که تو پپروفایل میزنن در مقابل این اینجکشن که من گفتم هیچه
این اینجکشن کله اطلاعات whmcs رو در اختیار طرف میذاره مثل آب خوردن
دارم آپگریت میکنم ببینم حل میشه یا نه منتظرم بک آپ تکمیل بشه
سلام ممنون از توضیح دوستان
من اسم پوشه رو همون روز اولی تغییر دادم
و اینکه بر روی پوشه هم رمزم گذاشتم
و فایلی zio.php هم ساخته نشده بود
مدیران همه رمز ها رو عوض کردند
آیا میشه فهمید آیا کاری کرده یا نه چون داخل گزارش فعالیت 37.130.224.22 فقط دو بار از این ای پی استفاده شده یک بار عضویت یکبار از طریف سیستم که ایشون عضو سایت شده برای ما دیگه عکس العملی انجام نداده میشه اعتماد کرد؟
دوست عزیز شما فقط ورژن whmcs رو به 5.2.8 ارتقا بدید و اسم پوشه ادمین رو تغییر بدید مشکلی پیش نمیاد
این ای پی رو هم مسدود کنید
مشکل برای یکی از دوستان منم پیش اومده بود . مطمئن هستید با کارایی که میگید میشه جلوش رو گرفت ؟
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
من این مشکل رو در نسخه 5.2.7 whmcs دیدم که کاربران با یک ترفند کدهای php رو به جای اسمشون جایگزین میکنند اما چون پسورد مدیریت whmcs هش شده نمیتونن کاری بکنن. البته این مشکل در نسخه 5.2.8 رفع شده ، دوستانی هم که از نسخه 5.2.7 استقفاده میکنند میتونن از قسمت تنظیمات قابلیت تغییر اطلاعات رو غیر فعال کنند که این مشکل پیش نیاد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)