میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
بله مشکل اساس ما هم این نیست ما 2 هفته پیش این مشکل رو حل کردیم الان یک اینجکشن خیلی جالبتر رو سایت ما انجام شد که به لطف اون شخصی که اینکارو انجام داد و نیت بدی از اینکار نداشت متوجه شدیم و مشکل اصلی همین جاست این مورد که تو پپروفایل میزنن در مقابل این اینجکشن که من گفتم هیچه
این اینجکشن کله اطلاعات whmcs رو در اختیار طرف میذاره مثل آب خوردن
دارم آپگریت میکنم ببینم حل میشه یا نه منتظرم بک آپ تکمیل بشه
کلا از ورژن جدید خوشم نمیادآپدیت کن اوکی بود و مشکلی نبود بگو.
این ورژنی که دست بنده هست یه جورایی اختصاصی ما شده و روش کلی کار انجام شده و مثل ساعت کار میکنه
اگر امکانش هست اون ضعف را پیغام خصوصی بگید (پابلیک نکنید) من تست کنم اگر راهی باشه ببندمش رو همین ورژن بمونیم
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
و همچنان WHMCS قربانی میگیرد
من میگم چطوره کلیه دیتابیس رو برای عموم آزاد بذاریم دیگه؟ آخه این سیستمه؟ هر هفته یه باگ خطرناک؟
لطفاً بگین کسی با این باگ میتونه همه اطلاعات مشتریارو در بیاره؟ مثلاً 1000 تا مشتری؟ یا اگر روی صفحه admin پسورد باشه و مسیرش عوض شده باشه نمیتونه؟ لطفاً رو هوا نگین اگر دقیقاً اطلاع دارین بگین اگر اینطور باشه جمش میکنم از یه سیستم دیگه استفاده میکنم
با کمی بررسی تمام مشکلات حل خواهد شد
بجای پاک کردن صورت مسئله به فکر حل کردن اون باشید
شما حتی اگر هیچ کاری انجام ندید و پوشه ادمین و تغییر بدید و پسورد بزارید + سطح دسترسی فایل کانفیگ و روی 600 قرار بدید
باز هم شرایط و برای فرد هکر سخت تر و زمان و برای خودتون تا حد زیادی می خورید
لطفا انتظار نداشته باشید همه کارا ها توسط دیگران انجام بشه
خودتون دست به کار بشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
خدارو شکر با آپگریت حل شد
پیشنهاد میکنم آپگریت کنید منم خودم زیاد طرفداره آپگرید نیستم اما تغییراتی خوبی اعمال شده مهمترینش اینه که بخش ادمین به شدت سبک شده و صفحات سریعتر لود میشه (گوبا درخواستها به دیتابیس کاهش پیدا کرده) یه سری تغییرات ظاهری هم اعمال شده در کل جالبه آپگریت کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)