صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18

موضوع: vmware ESX یا Hyper-V

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

پیش فرض پاسخ : vmware ESX یا Hyper-V

سلام.

در مورد مقدار RAM اختصاصی و مواردی که در این مورد ذکر شد، باید عرض کنم که این یک عیب نیست و عملاً از فواید این مجازی ساز هست که سرویس سرور مجازی رو به صورت اختصاصی ارائه می کنه و نه اشتراکی !

این امر در موارد Enterprise و حتی Productive میتونه کمک بزرگی به فروشنده و خریدار و همینطور به مدیر شبکه و مشتریان شبکه بکنه چرا که قابلیت ارائه RAM - CPU - HDD به صورت *کاملاً اختصاصی* وجود داره و پس از اختصاص یافتن Resource ها به یک VDS مدیر سرور دیگر قادر به ایجاد VDS دیگری با مقدار RAM - HDD - CPU مجازی نیست و این مورد سبب می شود که کیفیت خدمات افزایش یافته و از Oversell در موارد Productive و همینطور از Overload - Overflow در موارد Enterprise جلوگیری شود.

همینطور در صورتی که *تنها* کار شما ویندوز (AD و Forefront) است، قویاً به شما پیشنهاد می کنم که Hyper-V را با هیچ مجازی ساز دیگری مقایسه نکنید !

در لینک زیر اطلاعاتی دقیقتر و کاملتری از نوع ساختار این مجازی ساز و همینطور موارد مورد نیاز برای استفاده از این مجازی ساز و ... وجود دارد:

Microsoft Windows Server 2008 – Hyper-V solution overview - Gabe Knuth - BrianMadden.com

با تشکر.

2. تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید

عضو دائم Arashdn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    8,047
    تشکر شده در
    1,382 پست

تو ایران کمتر کسی از hype -v سر در میاره ولی همه با وی ام ور کار کردن ....

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Arashdn نمایش پست ها
    تو ایران کمتر کسی از hype -v سر در میاره ولی همه با وی ام ور کار کردن ....
    باسلام

فکر کنم شما با Hyper-V کار نکردید به شخصه تجربه شخصی خودم را عرض میکنم
    بعد از نصب رول Hyper-V در Windows Server 2008 R2 وقتی وارد محیط برنامه شدم اینقدر ساده بود که واقعا هر فرد غیر حرفه ای هم میتونه باهش کار کنه و راحت باهش کنار بیاد
    تنها چیزی که توش شما باید بهش دقت کنید و ممکن یکم یاد گرفتنش زمان گیر باشه قسمت مدیرت کارت شبکه هاش هستش که اگه یکم زبان انگلیسیتون خوب باشه به طور خیلی شفافی در زیرش ماکروسافت براتون توضیح داده

در کل موضع من در مورد هر یک از این دو کاملا بی طرف عانه هستش و سعی در بیان ویژگی ها و معایب هر دو هستم

---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام.

در مورد مقدار RAM اختصاصی و مواردی که در این مورد ذکر شد، باید عرض کنم که این یک عیب نیست و عملاً از فواید این مجازی ساز هست که سرویس سرور مجازی رو به صورت اختصاصی ارائه می کنه و نه اشتراکی !

این امر در موارد Enterprise و حتی Productive میتونه کمک بزرگی به فروشنده و خریدار و همینطور به مدیر شبکه و مشتریان شبکه بکنه چرا که قابلیت ارائه RAM - CPU - HDD به صورت *کاملاً اختصاصی* وجود داره و پس از اختصاص یافتن Resource ها به یک VDS مدیر سرور دیگر قادر به ایجاد VDS دیگری با مقدار RAM - HDD - CPU مجازی نیست و این مورد سبب می شود که کیفیت خدمات افزایش یافته و از Oversell در موارد Productive و همینطور از Overload - Overflow در موارد Enterprise جلوگیری شود.

همینطور در صورتی که *تنها* کار شما ویندوز (AD و Forefront) است، قویاً به شما پیشنهاد می کنم که Hyper-V را با هیچ مجازی ساز دیگری مقایسه نکنید !

در لینک زیر اطلاعاتی دقیقتر و کاملتری از نوع ساختار این مجازی ساز و همینطور موارد مورد نیاز برای استفاده از این مجازی ساز و ... وجود دارد:

Microsoft Windows Server 2008 – Hyper-V solution overview - Gabe Knuth - BrianMadden.com

با تشکر.
    با سلام و تشکر از اطلاعات خوبتون

چون الان من سرور هام روی Hyper-V نصب و کانفیگ شده و دارم با Hyper-V کارم میکنم با یک سری مسایل رو به رو شدم که لازم دیدم نظرتون را راجبش بپرسم

CPU سرور از نوع Intel Core i7 که توی TaskManager سرور 8 عدد به گراف CPU Usage نشون میده ولی توی ویندوز سرور های مجازی ام با اینکه تعداد CPU ها را در Hyper-V حالت حداکثر و بدون هیچ محدودیتی گزاشتم توی Task Manager سرور مجازی 4 عدد گراف Cpu Usage نشون میده
    حالا سوال این جاست 1- آیا Hyper-V در تعداد CPU ها برای سیستم ویرچوال محدودیتی دارد ؟ 2- و آیا در Vmware ESX هم این گونه است ؟

یک مساله دیگری که باهش مواجه شدم این بود که سرورهای ویرچوال دیگر خود خاصیت مجازی سازی ندارن یعنی مسالا یک نمی توان روی یک سرور مجازی رول Hyper-V را نصب کرد و Error ای هم که میگیرد این است که CPU شما Virtualization را ساپورت نمی کنه !
    3- آیا این مساله هم در مورد Vmware ESX صادقه ؟

4- در مورد کرنل اختصاصی میشود یه توضیح ای بدید یا یک لینکی معرفی کنید و آیا Vmware ESX به سیستم مجازی اجازه داشتن کرنل اختصاصی میدهد ؟

با تشکر

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

Hyper-v قدرت بلامنازع !!

عضو انجمن Veria آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    317
    تشکر تشکر شده 
    968
    تشکر شده در
    451 پست

1 - احتمالا به این دلیل باشه که Hyper-V تنها هسته های فیزیکی رو به وی پی اس ها معرفی میکنه.
    2 - روی ESX شما میتونید هشت هسته رو به وی پی اس اختصاص بدید و داخل وی پی اس 8 هسته نمایش میده.
    3 - هیچ مجازی سازی امکان این رو نمیده که مجددا مجازی سازی بشه. اون هم به خاطر سی پی یو هست. با ترفندی میشه توی ESX این کار رو انجام داد اما به هیچ وجه توصیه نمیشه.
    4 - ESX هم به صورت کامل وی پی اس ایزوله با کرنل اختصاصی ارائه میده. منظور از کرنل اختصاصی به صورت ساده و مختصر این هست که شما میتونید هر توع سیستم عاملی روی سرور نصب کنید و اون سیستم عامل به صورت مستقل از سرور اصلی کار کنه و هسته خودش رو داشته باشه.
    ویرایش توسط Veria : March 24th, 2010 در ساعت 01:19

7. تعداد تشکر ها از Veria به دلیل پست مفید

عضو انجمن Veria آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    317
    تشکر تشکر شده 
    968
    تشکر شده در
    451 پست

من چون با Hyper-V کار نکردم بیخود هم در موردش نظری نمیدم.
    شما خیلی از کمبودهای Hyper-V رو جزء مزیت اون اسم میبرید. فکر نمیکنم نیاز به Server Hardware رو بشه ضعف ESX دونست و به نظر من این کار به صورت عمدی انجام شده و کاملا صحیح بوده. تا شما اون رو روی Hardware نا مناسب نصب نکنید و بعد بگید مشکل داشت.
    در مورد جنبه تبلیغاتی یه بحث کاملا دوطرفه هست! فکر کنم مایکروسافت بیشتر از این کارها انجام بده تا وی ام ویر!
    در مورد رضایت استفاده کننده من هم دقیقا همین نظر رو در مورد ESX دارم.
    فراموش نکنید vSphere اولین و قوی ترین CloudOS ساخته شده هست.

---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------

ممنون. جالب بود.

because Hyper-V’s administrative OS (“primary partition”) has all this nice and already-existing support for drivers built into the OS, you can argue that it will always have a greater level of driver support than ESX.
    but is that a good thing?!.
    ویرایش توسط Veria : March 24th, 2010 در ساعت 15:18

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)