-
March 19th, 2010, 21:25
-
تعداد تشکر ها از PDhost.net به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2010 21:25
# ADS
-
March 20th, 2010, 00:36
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی از giga-international.com
شاید جالب باشد این رو بگم که اصلا و ابدا سرور های ovh پیشنهاد نمی دهم.
از گیگا بگیرید خیلی خیلی بهتر است.
پورت 1 اش همه اش دروغ است. و با زور روی سرور اصلی 3-4 مگابیت در ثانیه می دهد و به نظر من از گیگا هم خیلی بد تر است اگر قصد خرید دارید گیگا را انتخاب کنید هرگز پشیمان نخواهید شد
ovh ای پی و ... اش خیلی درد سر دارد و الکی Ban میکنند اگر شما یک تاپیک بزنید افرادی که از این دیتاسنتر سرور داشته اند نظرشان خواهند گفت
در ضمن بهتر است سرور را مستقیم یا توسط یک فرد " مطمئن " تهیه کنید !
من سرور را از گیگا بخواهید بگیرید persianwhois.com که نمایندگی ان است به شما پیشنهاد میدهم.
در ضمن از دیتاسنتر ovh تهیه نکنید که IP های شما را الکی به دلیل attack یا spam قفل خواهند کرد.
من نه سرور میفروشم نه چیزی فقط در حد یک پیشنهاد دوستانه و تجربه ام بهت گفتم اما اگر دوست داری میتونید از ovh بگیری اما ضرر خواهید کرد.
اما من با دیتاسنتر های زیادی کار کردم هیچکدوم مثل giga نشده
خوب انتخاب کردید و معتبر ترین شرکت که من دیدم همین پرشین هویز است از ایشون فرد قابل احترامی هستند میتوانید تهیه کنید و شرکتی با تجربه و سابقه بالا
در انتخاب و خرید حتما دقت کنید و از فردی که خرید میکنید
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
بدهی است که روی سرور های گیگا بنده شاید باور نکنید روی سرور اختصاصی از گراف چک میکردم تا 15 الی 20 مگابیت در ثانیه هم مصرف داشته است.
در ضمن بستگی دارد از کی تهیه کنید سرور افرادی که سرور زیادی دارند مثل پرشین هویز چون رک دارند و اعتبار ویژه ای در دیتاسنتر دارند پورت بهتری به انان ارایه خواهند داد
-
تعداد تشکر ها ازshinak به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2010, 01:42
-
تعداد تشکر ها از Arte به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2010, 01:43
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2010, 01:51
عضو انجمن
ما با گیگا کار می کنیم
هیچ مشکلی هم نداریم
پرت هم
+12 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود هست
پیشنهاد بعدی هم iweb هست
تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما
تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
-
تعداد تشکر ها از takweb.ir به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2010, 01:53
huge این رفیقمون با شما بدجور لجه ها چی کار کردی باهاش من موندم ...
درسته huge خیلی جدی و تو کارش خشکه ( هرکسی یه اخلاقی داره ) و دفتر هم نداره ( و شاید دیتای بچه ها روی هوا باشه و هیچ تضمینی روی ارائه ی سرویس هاش نداشته باشه ولی من 1 ماه پیش که از huge دو تا سرور گرفته بودم پشتیبانی خوبی داشت و حتی یک روزهای خاصی برای من بدون اینکه هزینه را داده باشم cpanel و litespeed رو برای من پرداخت کردن و من 2 هفته بعد مبلغ رو بهشون دادم ... )
ovh سرعت لیچ کردنم 70 مگ هم میرفت ....
-
تعداد تشکر ها ازArte به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2010, 02:21
عضو انجمن
عزیزان من از iweb , canaca نمی خواهم چون هم چند وفتی هست که روت هاشون با آی اس پی های ایران مشکل خورده بعضی جاها باز می کنن بعضی جاها اصلا tracert جواب نمیده مثل سرورهای شرکت واقعا خوب netafraz ...
در مورد پهنای باند ببینید من کلی سایت وارز و فیلم با لینک مستقیم روی سایتهای مشتریام هست و در حدود 2 ترابایت مصرف می کنن تازه اگر ddos نشن ! اگر یدشانسی بیارم و ddos هم بخوره که راحت به همین 3 تا 5 ترابایت ممکنه برسه چون یه دفعه یک فایل 700 800 مگی رو گیر میارن ddos میزنن و ... پهنای باند ...
در مورد persian whois قبل از اینکه سفارش به رایان نت بدهم با ایشون برخورد داشتم و متاسفانه پشتیبانی خوبی نگرفتم . کلا هم از تلفن خاموش خیلی خوشم نمیاد ... اعصابم بهم میریزه.
الان هم که گیر بدتر از ان شرایط افتادم ... حالا دیگه نیازی به اسم بردن نیست ... جاهای دیگر هم دیده ام که از ایشون بدگویی شده در همین فروم حیف که دیر دیدم. یک هفته اول سرور هر 4 ساعت داون میشد و خوب البته مشکل جدی و اساسی بود کسی هم راه حلش رو نمی دانست در این فروم تا زمانی که یک مقاله شانسی پیدا کردم و درستش کردم . اما اینکه مشکل رو ببینند بعد بگن که مشکلی نیست کفر آدم رو در میاره ! بی خیال ...
الان من مشکلم اینه که در خدود ماهی 200 تومن میتونم هزینه بدم و می خوام سرور نا محدود یا همون 15 ترابایت رو بگیرم هزینه setup هم خیلی ندهم و پشتیبانی از دیتا سنتر هم بگیرم حداقل در حد اینکه ایمیلم به عنوان صاحب سرور و خریدار بهشون معرفی بشه . خیلی دیگه گیر کنم خودم مستقیم میگیرم مشکل فقط فعلا انتخاب بهترین هست . یک هفته وقت دارم که سرور رو بگیرم و سایت ها رو منتقل کنم .
گیگا سرورش خیلی خوبه اما پشتیبانی صفر اصلا جواب سربالا میدن فقط . اینا همین وقتی که میزارن ایمیل هارو جواب سربالا میدن اگه درست جواب میدادن که اعتبار و فروششون خیلی بیشتر میشد...
-
-
March 20th, 2010, 02:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lazer
در مورد persian whois قبل از اینکه سفارش به رایان نت بدهم با ایشون برخورد داشتم و متاسفانه پشتیبانی خوبی نگرفتم . کلا هم از تلفن خاموش خیلی خوشم نمیاد ... اعصابم بهم میریزه.
الان هم که گیر بدتر از ان شرایط افتادم ... حالا دیگه نیازی به اسم بردن نیست ... جاهای دیگر هم دیده ام که از ایشون بدگویی شده در همین فروم حیف که دیر دیدم. یک هفته اول سرور هر 4 ساعت داون میشد و خوب البته مشکل جدی و اساسی بود کسی هم راه حلش رو نمی دانست در این فروم تا زمانی که یک مقاله شانسی پیدا کردم و درستش کردم . اما اینکه مشکل رو ببینند بعد بگن که مشکلی نیست کفر آدم رو در میاره ! بی خیال ...
ما مستقیم با گیگا کار می کنیم
و مشکلات را معمولا خودمان رفع می کنیم مگر این که نیاز باشه از دیتاسنتر کاری بشه
تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما
تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
-
تعداد تشکر ها از takweb.ir به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2010, 02:43

نوشته اصلی توسط
lazer
عزیزان من از iweb , canaca نمی خواهم چون هم چند وفتی هست که روت هاشون با آی اس پی های ایران مشکل خورده بعضی جاها باز می کنن بعضی جاها اصلا tracert جواب نمیده مثل سرورهای شرکت واقعا خوب netafraz ...
در مورد پهنای باند ببینید من کلی سایت وارز و فیلم با لینک مستقیم روی سایتهای مشتریام هست و در حدود 2 ترابایت مصرف می کنن تازه اگر ddos نشن ! اگر یدشانسی بیارم و ddos هم بخوره که راحت به همین 3 تا 5 ترابایت ممکنه برسه چون یه دفعه یک فایل 700 800 مگی رو گیر میارن ddos میزنن و ... پهنای باند ...
الان من مشکلم اینه که در خدود ماهی 200 تومن میتونم هزینه بدم و می خوام سرور نا محدود یا همون 15 ترابایت رو بگیرم هزینه setup هم خیلی ندهم و پشتیبانی از دیتا سنتر هم بگیرم حداقل در حد اینکه ایمیلم به عنوان صاحب سرور و خریدار بهشون معرفی بشه . خیلی دیگه گیر کنم خودم مستقیم میگیرم مشکل فقط فعلا انتخاب بهترین هست . یک هفته وقت دارم که سرور رو بگیرم و سایت ها رو منتقل کنم .
گیگا سرورش خیلی خوبه اما پشتیبانی صفر اصلا جواب سربالا میدن فقط . اینا همین وقتی که میزارن ایمیل هارو جواب سربالا میدن اگه درست جواب میدادن که اعتبار و فروششون خیلی بیشتر میشد...
اگه از گیگا سرور میخوای به نظرم از آقای شاهری سرور بگیرید .
اگر گرفتید به ما بگید وضعیت واقعی گیگا این روزها به چه صورت هست .
-
تعداد تشکر ها ازArte به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2010, 02:47
عضو انجمن
با شناختی که از takweb داریم اگر تمایل به خرید از گیگا دارید با ایشان مشورت نمایید و سرور را خریداری نمایید .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
تعداد تشکر ها ازAfraWeb.net به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2010, 04:42
-