صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 42

موضوع: درخواست سرور اختصاصی از giga-international.com

عضو انجمن PDhost.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    566
    تشکر شده در
    450 پست

پیش فرض درخواست سرور اختصاصی از giga-international.com

سلام کسانی که می توانند از giga-international.com سرور اختصاصی core-i7 رو بخرن بدون هزینه setup پیشنهاد قیمت بدهند تا 10 روز آینده باید سرور خریده باشم و انتقال اطلاعات رو هم انحام داده باشم ...

در ضمن می خواهم در صورت امکان سرور رو با ایمیل خودم بخرید که بتونم با ساپورت تماس داشته باشم .

لینک سایت و شماره تماستون رو هم لطفا قرار بدید ممنون میشم ...

یا اگر سرور مشابه در سایر دیتا سنتر ها با همین سخت افزار و قیمت و پهنای باند نامحدود سراغ دارید معرفی کنید ...
    ویرایش توسط PDhost.net : March 19th, 2010 در ساعت 21:31

2. تعداد تشکر ها از PDhost.net به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور اختصاصی از giga-international.com

شاید جالب باشد این رو بگم که اصلا و ابدا سرور های ovh پیشنهاد نمی دهم.
    از گیگا بگیرید خیلی خیلی بهتر است.
    پورت 1 اش همه اش دروغ است. و با زور روی سرور اصلی 3-4 مگابیت در ثانیه می دهد و به نظر من از گیگا هم خیلی بد تر است اگر قصد خرید دارید گیگا را انتخاب کنید هرگز پشیمان نخواهید شد
    ovh ای پی و ... اش خیلی درد سر دارد و الکی Ban میکنند اگر شما یک تاپیک بزنید افرادی که از این دیتاسنتر سرور داشته اند نظرشان خواهند گفت
    در ضمن بهتر است سرور را مستقیم یا توسط یک فرد " مطمئن " تهیه کنید !
    من سرور را از گیگا بخواهید بگیرید persianwhois.com که نمایندگی ان است به شما پیشنهاد میدهم.
    در ضمن از دیتاسنتر ovh تهیه نکنید که IP های شما را الکی به دلیل attack یا spam قفل خواهند کرد.
    من نه سرور میفروشم نه چیزی فقط در حد یک پیشنهاد دوستانه و تجربه ام بهت گفتم اما اگر دوست داری میتونید از ovh بگیری اما ضرر خواهید کرد.
    اما من با دیتاسنتر های زیادی کار کردم هیچکدوم مثل giga نشده
    خوب انتخاب کردید و معتبر ترین شرکت که من دیدم همین پرشین هویز است از ایشون فرد قابل احترامی هستند میتوانید تهیه کنید و شرکتی با تجربه و سابقه بالا
    در انتخاب و خرید حتما دقت کنید و از فردی که خرید میکنید

---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

بدهی است که روی سرور های گیگا بنده شاید باور نکنید روی سرور اختصاصی از گراف چک میکردم تا 15 الی 20 مگابیت در ثانیه هم مصرف داشته است.
    در ضمن بستگی دارد از کی تهیه کنید سرور افرادی که سرور زیادی دارند مثل پرشین هویز چون رک دارند و اعتبار ویژه ای در دیتاسنتر دارند پورت بهتری به انان ارایه خواهند داد

5. تعداد تشکر ها ازshinak به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    612
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    380 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shinak نمایش پست ها
    شاید جالب باشد این رو بگم که اصلا و ابدا سرور های ovh پیشنهاد نمی دهم.
    از گیگا بگیرید خیلی خیلی بهتر است.
    پورت 1 اش همه اش دروغ است. و با زور روی سرور اصلی 3-4 مگابیت در ثانیه می دهد و به نظر من از گیگا هم خیلی بد تر است اگر قصد خرید دارید گیگا را انتخاب کنید هرگز پشیمان نخواهید شد
    ovh ای پی و ... اش خیلی درد سر دارد و الکی Ban میکنند اگر شما یک تاپیک بزنید افرادی که از این دیتاسنتر سرور داشته اند نظرشان خواهند گفت
    در ضمن بهتر است سرور را مستقیم یا توسط یک فرد " مطمئن " تهیه کنید !
    من سرور را از گیگا بخواهید بگیرید persianwhois.com که نمایندگی ان است به شما پیشنهاد میدهم.
    در ضمن از دیتاسنتر ovh تهیه نکنید که IP های شما را الکی به دلیل attack یا spam قفل خواهند کرد.
    من نه سرور میفروشم نه چیزی فقط در حد یک پیشنهاد دوستانه و تجربه ام بهت گفتم اما اگر دوست داری میتونید از ovh بگیری اما ضرر خواهید کرد.
    اما من با دیتاسنتر های زیادی کار کردم هیچکدوم مثل giga نشده
    خوب انتخاب کردید و معتبر ترین شرکت که من دیدم همین پرشین هویز است از ایشون فرد قابل احترامی هستند میتوانید تهیه کنید و شرکتی با تجربه و سابقه بالا
    در انتخاب و خرید حتما دقت کنید و از فردی که خرید میکنید

---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

بدهی است که روی سرور های گیگا بنده شاید باور نکنید روی سرور اختصاصی از گراف چک میکردم تا 15 الی 20 مگابیت در ثانیه هم مصرف داشته است.
    در ضمن بستگی دارد از کی تهیه کنید سرور افرادی که سرور زیادی دارند مثل پرشین هویز چون رک دارند و اعتبار ویژه ای در دیتاسنتر دارند پورت بهتری به انان ارایه خواهند داد
    داستان های باورنکردنی
    فکر گیگا رو از کلتون بیرون کنید مخصوصا نماینده ی اون " پرشین هویز " که نمیتونه bw اضافه بگیره برای مشتری .
    به من همین گیگا و نمایندش سره پهنای باند نامحدود 500 تومان ضرر زدن باز بگید گیگااااا

7. تعداد تشکر ها از Arte به دلیل پست مفید

عضو انجمن RezaFH آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,032
    تشکر تشکر شده 
    2,817
    تشکر شده در
    1,444 پست

پورت 1 اش همه اش دروغ است. و با زور روی سرور اصلی 3-4 مگابیت در ثانیه می دهد
    خدمت شما :

این وی پی اس از OVH هست ، سرعتش هم که میتونید ببینید !
    از سرور های مختلف تست دانلود شده و بسته به فاصله سرور ها از هم ، سرعت متغیر هست ولی در هر حال خیلی خوبه

تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: gif speed.GIF (31.0 کیلو بایت, 79 نمایش)

9. تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید

عضو انجمن takweb.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    200
    تشکر تشکر شده 
    323
    تشکر شده در
    207 پست

ما با گیگا کار می کنیم
    هیچ مشکلی هم نداریم
    پرت هم
    +12 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود هست

پیشنهاد بعدی هم iweb هست
    تک وب (تک تارنما)
    شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما تنکابن
    ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
    تاسیس 1386

11. تعداد تشکر ها از takweb.ir به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    612
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    380 پست

huge این رفیقمون با شما بدجور لجه ها چی کار کردی باهاش من موندم ...
    درسته huge خیلی جدی و تو کارش خشکه ( هرکسی یه اخلاقی داره ) و دفتر هم نداره ( و شاید دیتای بچه ها روی هوا باشه و هیچ تضمینی روی ارائه ی سرویس هاش نداشته باشه ولی من 1 ماه پیش که از huge دو تا سرور گرفته بودم پشتیبانی خوبی داشت و حتی یک روزهای خاصی برای من بدون اینکه هزینه را داده باشم cpanel و litespeed رو برای من پرداخت کردن و من 2 هفته بعد مبلغ رو بهشون دادم ... )
    ovh سرعت لیچ کردنم 70 مگ هم میرفت ....

13. تعداد تشکر ها ازArte به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    566
    تشکر شده در
    450 پست

عزیزان من از iweb , canaca نمی خواهم چون هم چند وفتی هست که روت هاشون با آی اس پی های ایران مشکل خورده بعضی جاها باز می کنن بعضی جاها اصلا tracert جواب نمیده مثل سرورهای شرکت واقعا خوب netafraz ...

در مورد پهنای باند ببینید من کلی سایت وارز و فیلم با لینک مستقیم روی سایتهای مشتریام هست و در حدود 2 ترابایت مصرف می کنن تازه اگر ddos نشن ! اگر یدشانسی بیارم و ddos هم بخوره که راحت به همین 3 تا 5 ترابایت ممکنه برسه چون یه دفعه یک فایل 700 800 مگی رو گیر میارن ddos میزنن و ... پهنای باند ...

در مورد persian whois قبل از اینکه سفارش به رایان نت بدهم با ایشون برخورد داشتم و متاسفانه پشتیبانی خوبی نگرفتم . کلا هم از تلفن خاموش خیلی خوشم نمیاد ... اعصابم بهم میریزه.
    الان هم که گیر بدتر از ان شرایط افتادم ... حالا دیگه نیازی به اسم بردن نیست ... جاهای دیگر هم دیده ام که از ایشون بدگویی شده در همین فروم حیف که دیر دیدم. یک هفته اول سرور هر 4 ساعت داون میشد و خوب البته مشکل جدی و اساسی بود کسی هم راه حلش رو نمی دانست در این فروم تا زمانی که یک مقاله شانسی پیدا کردم و درستش کردم . اما اینکه مشکل رو ببینند بعد بگن که مشکلی نیست کفر آدم رو در میاره ! بی خیال ...

الان من مشکلم اینه که در خدود ماهی 200 تومن میتونم هزینه بدم و می خوام سرور نا محدود یا همون 15 ترابایت رو بگیرم هزینه setup هم خیلی ندهم و پشتیبانی از دیتا سنتر هم بگیرم حداقل در حد اینکه ایمیلم به عنوان صاحب سرور و خریدار بهشون معرفی بشه . خیلی دیگه گیر کنم خودم مستقیم میگیرم مشکل فقط فعلا انتخاب بهترین هست . یک هفته وقت دارم که سرور رو بگیرم و سایت ها رو منتقل کنم .

گیگا سرورش خیلی خوبه اما پشتیبانی صفر اصلا جواب سربالا میدن فقط . اینا همین وقتی که میزارن ایمیل هارو جواب سربالا میدن اگه درست جواب میدادن که اعتبار و فروششون خیلی بیشتر میشد...

15. تعداد تشکر ها از PDhost.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن takweb.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    200
    تشکر تشکر شده 
    323
    تشکر شده در
    207 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lazer نمایش پست ها
    در مورد persian whois قبل از اینکه سفارش به رایان نت بدهم با ایشون برخورد داشتم و متاسفانه پشتیبانی خوبی نگرفتم . کلا هم از تلفن خاموش خیلی خوشم نمیاد ... اعصابم بهم میریزه.
    الان هم که گیر بدتر از ان شرایط افتادم ... حالا دیگه نیازی به اسم بردن نیست ... جاهای دیگر هم دیده ام که از ایشون بدگویی شده در همین فروم حیف که دیر دیدم. یک هفته اول سرور هر 4 ساعت داون میشد و خوب البته مشکل جدی و اساسی بود کسی هم راه حلش رو نمی دانست در این فروم تا زمانی که یک مقاله شانسی پیدا کردم و درستش کردم . اما اینکه مشکل رو ببینند بعد بگن که مشکلی نیست کفر آدم رو در میاره ! بی خیال ...
    ما مستقیم با گیگا کار می کنیم
    و مشکلات را معمولا خودمان رفع می کنیم مگر این که نیاز باشه از دیتاسنتر کاری بشه
    تک وب (تک تارنما)
    شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما تنکابن
    ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
    تاسیس 1386

17. تعداد تشکر ها از takweb.ir به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    612
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    380 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lazer نمایش پست ها
    عزیزان من از iweb , canaca نمی خواهم چون هم چند وفتی هست که روت هاشون با آی اس پی های ایران مشکل خورده بعضی جاها باز می کنن بعضی جاها اصلا tracert جواب نمیده مثل سرورهای شرکت واقعا خوب netafraz ...

در مورد پهنای باند ببینید من کلی سایت وارز و فیلم با لینک مستقیم روی سایتهای مشتریام هست و در حدود 2 ترابایت مصرف می کنن تازه اگر ddos نشن ! اگر یدشانسی بیارم و ddos هم بخوره که راحت به همین 3 تا 5 ترابایت ممکنه برسه چون یه دفعه یک فایل 700 800 مگی رو گیر میارن ddos میزنن و ... پهنای باند ...

الان من مشکلم اینه که در خدود ماهی 200 تومن میتونم هزینه بدم و می خوام سرور نا محدود یا همون 15 ترابایت رو بگیرم هزینه setup هم خیلی ندهم و پشتیبانی از دیتا سنتر هم بگیرم حداقل در حد اینکه ایمیلم به عنوان صاحب سرور و خریدار بهشون معرفی بشه . خیلی دیگه گیر کنم خودم مستقیم میگیرم مشکل فقط فعلا انتخاب بهترین هست . یک هفته وقت دارم که سرور رو بگیرم و سایت ها رو منتقل کنم .

گیگا سرورش خیلی خوبه اما پشتیبانی صفر اصلا جواب سربالا میدن فقط . اینا همین وقتی که میزارن ایمیل هارو جواب سربالا میدن اگه درست جواب میدادن که اعتبار و فروششون خیلی بیشتر میشد...
    اگه از گیگا سرور میخوای به نظرم از آقای شاهری سرور بگیرید .
    اگر گرفتید به ما بگید وضعیت واقعی گیگا این روزها به چه صورت هست .

19. تعداد تشکر ها ازArte به دلیل پست مفید

عضو انجمن AfraWeb.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

با شناختی که از takweb داریم اگر تمایل به خرید از گیگا دارید با ایشان مشورت نمایید و سرور را خریداری نمایید .
    [LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
    Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
    Netelligent Hosting Services Inc
    Iran office : 98-21-66841497

21. تعداد تشکر ها ازAfraWeb.net به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    566
    تشکر شده در
    450 پست

آقایون شرمنده ام ولی واقعا گیج شدم که کدام کار به صرفه است . گیگا رو که خوب یکبار از کیفیت نامناسب و عدم پشتیبانیش ضربه خوردم . اما از ovh هم ترس دارم . ovh حداقل خوبیش اینه که مشخص کرده توی سایتش که لیمیت می کنیم اما همه میگن که گیگا بدون اطلاع تغییر میده و دردسر های مالی ایجاد می کنه ...
    گیگا خود من و رایان نت رو سر یک آی پی خریدن 48 ساعت معطل کرد
    خسته شدم از بس در این 3 سال شرکت و سرور عوض کردم . فقط نت افزار و هاست ایرانی و tldwebhost تو شرکت هایی که من باهاشون کار کرده ام خوب بود که اونم اینترنت ایران با کانادا مشکل پیدا کرده .
    1- بالاخره گیگا یا ovh ? چون سایر دیتا سنترها که این مشخصات رو با این قیمت نمیدن
    2- بین این عزیزان ، برای گیگا از takweb.ir و برای ovh از hugeserver.com پس بگیرم درسته ؟
    امیدوارم این سرور و شرکت چدید دیگه مثل قبلی ها نشه . دیگه با همه شما ها که حرفه ای این زمینه اید مشورت کردم دیگه ... نتیجه اش رو امیدوارم به خوبی بیام و بگم ...
    ویرایش توسط PDhost.net : March 20th, 2010 در ساعت 04:46

23. تعداد تشکر ها از PDhost.net به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)