نوشته اصلی توسط
lazer
عزیزان من از iweb , canaca نمی خواهم چون هم چند وفتی هست که روت هاشون با آی اس پی های ایران مشکل خورده بعضی جاها باز می کنن بعضی جاها اصلا tracert جواب نمیده مثل سرورهای شرکت واقعا خوب netafraz ...
در مورد پهنای باند ببینید من کلی سایت وارز و فیلم با لینک مستقیم روی سایتهای مشتریام هست و در حدود 2 ترابایت مصرف می کنن تازه اگر ddos نشن ! اگر یدشانسی بیارم و ddos هم بخوره که راحت به همین 3 تا 5 ترابایت ممکنه برسه چون یه دفعه یک فایل 700 800 مگی رو گیر میارن ddos میزنن و ... پهنای باند ...
در مورد persian whois قبل از اینکه سفارش به رایان نت بدهم با ایشون برخورد داشتم و متاسفانه پشتیبانی خوبی نگرفتم . کلا هم از تلفن خاموش خیلی خوشم نمیاد ... اعصابم بهم میریزه.
الان هم که گیر بدتر از ان شرایط افتادم ... حالا دیگه نیازی به اسم بردن نیست ... جاهای دیگر هم دیده ام که از ایشون بدگویی شده در همین فروم حیف که دیر دیدم. یک هفته اول سرور هر 4 ساعت داون میشد و خوب البته مشکل جدی و اساسی بود کسی هم راه حلش رو نمی دانست در این فروم تا زمانی که یک مقاله شانسی پیدا کردم و درستش کردم . اما اینکه مشکل رو ببینند بعد بگن که مشکلی نیست کفر آدم رو در میاره ! بی خیال ...
الان من مشکلم اینه که در خدود ماهی 200 تومن میتونم هزینه بدم و می خوام سرور نا محدود یا همون 15 ترابایت رو بگیرم هزینه setup هم خیلی ندهم و پشتیبانی از دیتا سنتر هم بگیرم حداقل در حد اینکه ایمیلم به عنوان صاحب سرور و خریدار بهشون معرفی بشه . خیلی دیگه گیر کنم خودم مستقیم میگیرم مشکل فقط فعلا انتخاب بهترین هست . یک هفته وقت دارم که سرور رو بگیرم و سایت ها رو منتقل کنم .
گیگا سرورش خیلی خوبه اما پشتیبانی صفر اصلا جواب سربالا میدن فقط . اینا همین وقتی که میزارن ایمیل هارو جواب سربالا میدن اگه درست جواب میدادن که اعتبار و فروششون خیلی بیشتر میشد...