من از اسیاتک دارم و خدایی راضی نیستم و می ترسم عوض کنم چون ممکنه قطعیم زیاد شه و پشتیبانی نتونم بدم و زیر سوال برم
من از اسیاتک دارم و خدایی راضی نیستم و می ترسم عوض کنم چون ممکنه قطعیم زیاد شه و پشتیبانی نتونم بدم و زیر سوال برم
نابود کردی معنی دیتاسنتر رو هموطن ! (( جمله مگه دیتاسنتر دست یکی مثل شما نیست )) مثل این میمونه که شما بری مخابرات بگی خط تلفنمون قطعه ، بعد مخابرات بگه نمی دونیم مشکل از کجاست شما جوابش رو بدی مگه مخابرات دست یکی مثل شما نیست !؟
مگه مخابرات یه شیء هست که دست کسی باشه ! ، مگه دیتاسنتر یه جعبه پفکه بدنش دست آقای ایکس !
ما ماه پیش یک مشکل مشابه داشتم ، یکی از نمایندگان گزارش کرده بود یک رنج از آی پی های آسیاتک سروری که در آسیاتک کولو کرده بودیم را نمی دید .
با مرکز داده اسیاتک ( فکر کنم جناب اکبری ) که صحبت کردم گفتند که باید بررسی بشه ولی طی همین تماس ها وقتی رنج آی پی را اعلام کردند هویز همان رنج از آسیاتک کشور جمهوری چک ثبت شده بود و در CSF خود سرور کولو شده بلاک شده بود که با خارج شدن از لیست مشکل آن حل شد ،
شما از اینترنت آسیاتکی که خودتان یا مشترکی که گزارش کرده بود tracert بگیرید مشخص هست که در چه مرحله ای ارتباط ناممکن هست !
عدم اطلاعات کافی خود را دلیل بر غیرحرفه ای بودن یک شرکت با سابقه مثل آسیاتک ندهید !
پ.ن : پشتیبانی ADSL آسیاتک سطح سواد کمتری دارد ( سرویس محدود 20 گیگ آسیاتک را یک سال هست دارم و راضی هستم ) ولی پشتیبانی مرکز داده انصافا در بیش از 80 درصد موارد پاسخگو و آگاه هستند
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
متاسفانه سرویس های آسیاتک اصلا خوب نبوده و نیست.اگر سرویس نامحدود میخواهید از فن آوا بگیرید.
پشتیبانیش حرف نداره و تنها مزیتش همینه
در عوض هزینه ترافیک بسیار بالاست - سرعت بسیار پایین سرویس های نامحدود ( سرعت دانلود = پهنای باند تقسیم به 64 ) همین 2 در آینده باعث میشود که همین شرکت مشتریان زیادی رو از دست بده به جای اینکه کاهش بده قیمت ها رو افزایش داده 512 با ترافیک 30 گیگ 56 تومن بوده و الان همین پلان با 20 گیگ با این قیمت داره در اختیار کاربران قرار می گیره
در نتیجه اگر از سواد این بنده خدا ایراد می گیرید کسانی هم هستند که از سطح سواد شما ایراد بگیرند
این گوشی سامسونگ و اپل نیست که دارید مثل دیگران روش غیرت نشون میدید ( استقلال و پرسپولیس هم نیست )
نوشته های بنده رو خود شرکت هم تایید می کنه که می تونید تماس بگیرید تا متوجه بشید
بنده اگه تعصب داشتم چیزی از ضعف پشتیبانی نمی گفتم
نمی دونم تا حالا وایمکس ایرانسل داشتید یا خیر ، در سرویس های نامحدود یک مبحثی دارند تحت عنوان لیست سیاه ، مصرفتون اگر منصفانه نباشه سرویس شما را تمدید نمی کنند
ضمنا دقت داشته باشید شرکتی با تعداد بالای نماینده و کارمند و گستره کار کشوری اصلا نمی آید برای یک یوزر قیمت را تغییر دهد ، ممکن است مصرف شما بیش از مصرفی بوده که شرکت برای سرویس های نامحدود در نظر گرفته ، به همین علت از شما خواسته به سرویس نامحدود بالاتر ارتقا بدهید . قرار بر این نیست که اگر به صورت متوسط از هر یوزر 70 درصد سود می برد از تعدادی از یوزر ها ( نظیر شما ) ضرر بدهد.
قوانین ارائه خدمات شرکت های خارجی را نیز مطالعه بفرمایید نوشته اند که واژه نامحدود به این معنا نیست که شما درصد بالای پورت ، درصد بالای منابع سرور ، درصد بالای ترافیک و فضا را مصرف نمایید و این حق را برای خود محفوظ داشته اند که سرویس شما را به محدود تنزل داده یا از تمدید سرویس شما جلوگیری کنند .
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
اصلا ارتباطی نداره به استفاده من فقط هم یکبار خریداری کردم و فورا تغییر دادم
دوست عزیزم بنده قبول دارم که کاربر پر مصرفی هستم ولی پولش رو میدم ولی اینکه سرویس های نامحدود رو به این شکل در آوردن اون هم از ابتدا برای تمامی کاربران می تونید تماس بگیرید در مورد سرعت بهتون همین چیزایی که من نوشتم رو میگن
در حال حاضر رقابت هم بر روی هزینه ترافیک هست .
که می بینیم روزانه چقدر به کاربران های وب و مخابرات اضافه میشه
بنده در یک شهرستان زندگی می کنم پورت خالی برای های وب گیرم نمیاد 2 ماهه منتظرم فقط در منطقه مخابراتی ما 2000 کاربر داره
حالا در نظر داشته باشید در شهرهای بزرگ چطوری به سمت مخابرات و های وب میرن
من مشتری 1 سال و نیمه آسیاتک هستم و با تمام خوبیاش دارم به سمت های وب میرم چرا بدم بیاد 15000 تومن اضافه بدم و سرعت دانلودم روی 1.5 مگ فیکس باشه چرا باید از اینکه 210 گیگ ترافیک رو به قیمت 110 تومن روی 8 مگ بگیرم بدم بیاد یعنی با 125 هزار تومن من میتونم بهترین نت رو در ایران داشته باشم همونطور که دوستانم دارن و وقتی میرم پیششون غصه می خورم واقعا
30 گیگ رو 30 روزه میده 28 تومن - 15 گیگ 6 روزه رو میده 9 تومن - 5 گیگ 3 روزه 3500 تومن و 5 گیگ 5 روزه 5 تومن
تازه هنوز هم ما با قیمت های جهانی اختلاق داریم در ایتدای سال اعلام کردند 30% از قیمت ها کم خواهد شد این تصویب شده ولی 512 آسیاتک 30 گیگ 56 تومن شده 20 گیگ 56 تومن به نظر شما 30% کم شده
ما نباید پیشرفت کنیم ؟ 60 گیگ ترافیک سرعت دانلود 700 کیلوبایت 4 مگ ماهیانه 144 هزار تومن انصافه ؟
بحثی ندارم چون تمامی این شرکت ها تا یکی 2 ساله آینده تمامی مشتریانشون رو از دست میدن و همه به سمت مخابرات و های وب میرن
مطمئن باشید خود آسیاتک هم بزودی مجبور میشه تعرفه ها رو به شدت کاهش بده یعنی تمامی شرکت ها مجبورند چون بلاخره مردم می فهمند تعرفه های ارزان تر و سرعت های بالاتر هم وجود داره
با این حال باز هم میگم از پشتیبانی آسیاتک همیشه راضی بودم
مسخره ترین شرکتی که باهاش کار کردیم آسیاتک بوده !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)