[r1] Error Message: An unexpected error has occurred - please re-try the action.
If you repeatedly encounter this error message, please contact our Support team with the URL in the address bar and the steps performed when you encountered the error message.
از امروز دیگه وارد پنل دامین نمیشه و این ارور رو میده و جواب جالب دایرکتی رو ببنید
.
Hello
Our product development team is currently working on this and will solve this asap.
I will update you as soon as this issue is resolved.
I apologize for the delay and the inconvenience caused.
Regards,
Matthew
واقعا بعد از 72 ساعت هنوز یه مشکل کوچیک رو درست نکرئن بلکه بدترش هم کردند
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
ظاهرا پنل رو تغییر دادن و مشکلاتی تو نسخه جدیدش هست .... مثلا من چند تا دومین تست کردم move کنم بدون استثنا همشون هنگ کردن و هیچ مدیریتی هم روش نمیشد کرد و میگفت در حال انتقال و این حرفها....
بهشون که تیکت زدم نهایتا تا 12 ساعت بعدش خودشون move کردن بعد از move کردن اولیه از اون به بعد که خواستم اون دامین رو Move کنم مشکلی وجود نداشت....
به نظر میاد مشکل از پنل هست و هم directi و هم uk2 که از این پنل استفاده میکنه من باهاشون مشکل داشتم تو این چند روز (بعد از اینکه نسخه جدید آوردن بالا)
جالبه تو گفتگوی انلاین گفتن که مشکلی ندارند و بهش 2 ساعت توضیح دادم بعدش پسورد رو عوض کرد خیلی جالبه فکر میکرد که نمیتونم وارد پنل بشم گفتم قبلا با پشتیبانی صحبت کردم و گفتن مشکل رو حل میکنند ولی بعد از 72 ساعت هنوز حل نشده . خلاصه گفتش 1 ساعت دیگه تیکت رو ابدیت میکنه ولی 2 ساعت شده و خبری نیست . به محض بر طرف شدن میکل مطمعنا دامین را از دایرکتی منتقل میکنیم .
اگر ريسلر از پنل ساپورت مخصوص ريسلرها درخواست ساپورت بده بهتر و ادم هاي وارد تري جواب ميدن اينا بيشتر اوپراتور فروش هستند
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
منم اين مشكلو داشتم خود به خود موو شد و پيغامش به ايميل اومد
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
سلام
فکر میکنم مشکل حل شده باشه.
لطفا چک کنید ببینید درست شده است یا خیر.
ویرایش توسط Subhosting : March 16th, 2010 در ساعت 11:36
ارائه مستقیم خدمات شرکت SUBHOSTING.NET در ایران
سرور های کاملا مدیریت شده مجازی و اختصاصی - ارائه و مدیریت کامل Cluster - پشتیبانی 24/7
jalal[at]subhosting[dot]net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)